perjantai 17. toukokuuta 2019

Keitä te ootte te...

Julkaistu alun perin 22.7.2016


Olen pohtinut julkaisun uudelleen tekemistä, mutta sitten juolahti mieleeni, että voisinkin perjantain kunniaksi nostaa esille aikaisemmin julkaistun postauksen (vuodelta 2016!). Jos vaikka useampi innostuisi itsestään kertomaan ja/tai jo kommentoineet päivittämään omia tietojaan.Karkkipäivän Sanni tässä jokunen aika sitten heitti pallon lukijoilleen ja pyysi esittäytymään ja, koska pidin ideasta niin ajattelin sen nyt sitten myös tänne ihan kylmänviileästi kopioida. :D

Eli idea on yksinkertaisesti se, että kerrot niin paljon tai vähän itsestäsi tänne kuin haluat esim. ikä, mistäpäin olet, kuinka kauan olet blogiani seurannut, mistä olet tänne eksynyt, mieleenpainuvin postaus, postaustoiveita tms. tms. Kaikkea maan ja taivaan väliltä ja sinä itse saat täysin määrittää mitä haluat kertoilla itsestäsi. :)

14 kommenttia:

 1. Minä olen Heli 48v. Nykyinen Kuusamolainen, ja Pohjois-Suomen itäosissa muutenkin ikäni asunut.
  Eronnut, lapseton yhden kissan emäntä, lukemista ja valokuvausta harrastava luontoihminen.
  Kosmetiikka on myös lähellä sydäntäni ja sen huomaa wc/kylppäristäni vieraskin :)
  Yhtään en muista mistä olen blogiisi osautunut mutta muistelisin ainakin vuoden pari lukijanasi olleeni. Pidän selkeästä tavastasi kirjoittaa ja aiheet kosmetiikkafriikkinä on laidasta laitaan mieleen.

  VastaaPoista
 2. Olen 24- vuotias erityisopettajaopiskelija Itä-Suomesta. Omistan kaksi kissaa ja kihlatun, jonka kanssa astelemme avioon ensi kesänä. Blogiasi olen seurannut noin puoli vuotta. Muistaakseni jostain toisesta blogista olen tämän bongannut :)

  VastaaPoista
 3. Mää oon kolmikymppinen oululainen. Mietin vielä, että mikä musta tulee isona. :D Kynsistä oon blogannu pari vuotta omaksi ilokseni ja kirjoista puolisen vuotta. En muista mistä sun blogin löysin. Tykkään tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen varmaan sinunkin blogissasi joskus vieraillut, mutta linkkaatko sen vielä tähänkin jos vaikka jotakuta muutakin kiinnostaa? :)

   Poista
 4. Minä taas olen kosmopoliitti yrityskonsultti (alana lääketutkimus ja projektinjohto yms.). Muistaakseni löysin blogisi alkuvuonna, mahtoi olla jonkin minun blogiini laittamasi kommentin kautta.

  Kosmetiikka on alkanut kiinnostaa - joskaan en osaa selittää miksi. Ehkä siinä on jotakin samaa kuin lääkkeissä, joskin tutkimus jne. ovat täysin eri maata noissa piireissä.

  Noh, kiva lukea kuitenkin kaikenlaisista tuotteista ja niiden tehosta tai tehottomuudesta!

  VastaaPoista
 5. Moikka! Olen 42- vuotias hämeenlinnalainen. Pari vuotta sitten täytettyäni 40, pelästyin peilikuvaani ja aloin hoitamaan ihoani (ehkä jopa neuroottisestikin😁). Noin vuosi sitten innostuin meikeistä ja meikkaamisesta, ja sen johdosta aloin seuraamaan Youtubea ja blogeja. Sinun blogisi taisin löytää instagramin kautta vajaa vuosi sitten, ja siitä asti olen innolla lukenut kirjoituksiasi!

  VastaaPoista
 6. Olen Tanja, 31-vuotias, nykyisin Kirkkonummella asustava, avoliitossa elävä, toistaiseksi lapseton kahden kissan omistaja, lihassairaan henkilökohtainen avustaja ja lifestylebloggaaja Lily.fi:ssä. Blogini on Kohti parempaa elämää, osoite https://www.lily.fi/blogit/kohti-parempaa-elamaa

  Aloitin blogini vasta tämän vuoden alussa ja sen myötä lähdin verkostoitumaan ja tätä kautta tuli Blingershimmer-Mirakin tutuksi, eli siis ensin aikuiset bloggaajat fb-ryhmästä ja sittemmin instagramista.

  Kauneus ja kosmetiikka eivät varsinaisesti kuulu omiin henkilökohtaisiin mielenkiinnonkohteisiin tai intohimoihin, siksi vähemmän niihin liittyviä juttuja itse seurailenkaan. Toisena bloggaajana Mira on kuitenkin minulle niin sanotusti kollega, vaikuttaa mukavalta tyypiltä ja minusta on ihanaa, hienoa ja tärkeää, että bloggaajat pitävät yhtä.❤️ Miran touhuja tulee siis enimmikseen instasta itsellä seurattua :)

  VastaaPoista
 7. Mä oon 45 v. Oulun seudulla asuva turkulainen :D Tytär menee kolmannelle luokalle ja mieskin löytyy. Oon kosmetiikkafriikki ja toimin Oulun kaupungin konttorirottana. Oon lukenut sun blogia vuoden verran, mutta ihan vasta liityin "viralliseksi lukijaksi" Bloglovinin kautta. Ihailen sun tarmokkuutta ja aikaansaavuutta blogistina yhdistettynä äitiyteen, itse olin täysin pellolla ja toimintakyvytön kaikesta elämästä, kunnes tyttö meni kouluun :D Blogisi on elämänmyönteinen ja positiivinen, vaikka olosuhteet tai elämäntilanne olisikaan aina niin suotuisa <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

MADARA -40%

saatu ilmaistuote *)mainoslinkki Huomenna se starttaa, nimittäin * Mádaran huippusuosittu kampanja, jonka aikana voit ostaa normaa...

Luetuimmat