perjantai 19. huhtikuuta 2024

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki

Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tietysti :D Olen viimeksi värjännyt ripsiäni ja kulmiani ehkä joskus 10-15 vuotta sitten ammattiväreillä, joten oli ihan mielenkiintoista katsoa ja kokeilla mitä nyt on tullut markkinoille. Nappasin itselleni helpoksi ja nopeaksi mainostetun tuotteen:


soveltuu nimensä mukaisesti sekä ripsien että kulmien värjäämiseen. Sävyjä on ruskea, tummanruskea, mustanruskea ja musta. Valitsin itselleni mustanruskean, koska ajattelin voivani sillä värjätä hyvin sekä ripset että kulmat. Värjäys on tosiaan helppoa ja nopeaa; aluksi levitetään ripsiin ja kulmiin huolellisesti geeli numero yksi, jonka annetaan vaikuttaa muutama minuutti. Pyyhitään huolella pois, odotetaan muutama minuutti, jonka aikana levitetään iholle suojavoidetta ja levitetään sen jälkeen geeli numero kaksi, jonka vaikutus aika on ainoastaan minuutti. Tämä pyyhitään vaikutusajan jälkeen huolellisesti kostutetulla vanulapulla pois ja homma on valmis. Geelit levitetään pakkauksessa mukana olevilla harjoilla mascaran tapaan eli ei todellakaan samaan tyyliin kuin aikanaan itse olen levittänyt paksun kerroksen väriainetta ripsien tai kulmakarvojen päälle :D Yhdestä pakkauksesta riittää useampaan käyttökertaan minkä lisäksi värjäyslopputuloksen pitäisi kestää useampi viikko hyvänä. Tämä jää ehdottomasti jatkossa itselläni jatkuvaan käyttöön. Lykon lisäksi tuotetta löytyy myös mm. *Kicksin ja *Cocopandan valikoimista. P.s. Kestotaivutus näyttää ripsissä myös edelleen varsin kivalta!

Harrastatko sinä ripsien ja kulmien värjäämistä tai värjäyttämistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat