torstai 23. toukokuuta 2019

OGX

OGX-sarja vaikutti mielenkiintoiselta jo ensimmäisiä mainoksia nähdessäni, joten olin erittäin innostunut saadessani tuotteita itselleni testiin. Sarjahan on amerikkailainen salonkisarja, joka tarjoaa hiustenhoitotuotteita kaikille hiustyypeille. Osa linjoista on myös vegaanisia.

/pr-näyte/


Itse olen tähän mennessä päässyt testaamaan Argan oil of Morocco, Coconut Water sekä Restoring + bonding plex -linjoista shampoot ja hoitoaineet minkä lisäksi jälkimmäisestä myös hiuksiin jätettävän hoitoaineen.

Kaikissa tuotteissa on ihanasti tuoksua, joka jää myös kevyesti pesun jälkeen tuntumaan hiuksissa. Omaan nenääni tuoksu ei missään vaiheessa ole liian voimakas. Pesutehoa näissä on ainakin omiin hiuksiini aivan riittävästi (itsehän pesen hiukset shampoolla vain kertaalleen vaikka osa käyttää kaksivaiheista puhdistusta - mistä johtuen muuten ne shampoopullot ovat usein suurempia kuin hoitoaineet :D).


Hiuksiin jätettävä hoitoaine antaa ihanasti kiiltoa sekä silottaa hiuksia. Koska itselläni hiukset ovat latvoista vaalennetut niin tykkään käyttää pesun jälkeen erilaisia tehohoitoja vielä hiusten kuntoa ja ulkonäköäkin parantamaan.

Hintaa tuotteilla on n. 10-15€ ja ainakin omassa käytössäni nämä ovat osoittautuneet erittäin riittoisiksi.


Oletko sinä jo ehtinyt testailla OGX-sarjan tuotteita?

9 kommenttia:

 1. Millainen tuoksu näissä Coconut Water- tuotteissa on? Onko kookostuoksu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytin nämä jo aikaa sitten pois, mutta muistelisin, että kookos tuoksui näissä kohtuullisen mietona :)

   Poista
 2. Tää voisi kyllä olla yksi vaihtoehto meidän hiustenhoitotarvikkeiden joukkoon. Varsinkin nyt kun ei ole ehtinyt tehdä shampoota aikoihin.

  VastaaPoista
 3. Nää tuotteet on entuudesta vieraita mulle. Vois kyllä kokeilla, sillä kerrot postauksessa niin kattavasti tuotteista. Kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Haluan! Innostuin noista paljon!💜 Rakastan hiustenhoitotuotteita oli se shampoo tai vaikka tehohoito! 💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Nää on aina jotenkin houkutelleet jo ihanien väriensä ja hauskan muotonsa vuoksi. Erityisesti tuota arganöljyä sisältävä kaksikko on aina kutkuttanut! :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat