tiistai 21. toukokuuta 2019

Kilpailuttaminen helpoksi?

Nyt muuton yhteydessä on joutunut pohtimaan erilaisten sopimusten sekä ihan kodin huonekalujen ja laitteiden hankintojen suhteen ja tässä tilanteessa erilaiset kilpailutuskeinot ovat tulleet tutuksi.

/*) postaus sis.mainoslinkkejä/

Sähkösopimus oli ensimmäisten joukossa muuton suhteen hoidettavista asioista enkä koe saähkösopimustenkaan kilpailuttamista kovinkaan helpoksi ja jouhevaksi. Onneksi bongasin * Sähkömittari.fi -palvelun, jonka kautta sai todella nopeasti ja kätevästi kilpailutettua sähköyhtiöt ja jopa tehtyä sopimuksen. (Kokeilin toistakin kilpailutussivustoa ja tämän kautta halvin sopimus olisi tullut Sahkömittarin kautta tekemääni kalliimmaksi, katsotaan minkälaisen sopimuksen sitten loppujen lopuksi tein, mutta vaikutti ainakin lupaavalta xD)


Kotivakuutus oli myös samalla listalla etunenässä, mutta tämän suhteen en oikein mitään hyvää vertailusivustoa bongannut vaan jouduin eri yhtiöihin naputtelemaan tarjouspyyntöjä. Tuleepahan vertailtua parit muutkin vakuutukset sitten samalla. Vinkkaa mikäli tiedät jonkin kätevän tavan vertailla vakuutuksia!

Paljon erilaisia hankintoja on melko heti muuton jälkeen tehtävä (esim. TV, ruokailuryhmä..) ja tätä varten bongasin itselleni uuden vertailusivuston: * Hintaopas.fi, joka vaikuttaa ihan näppärältä sivustolta.


Puhelinliittymä minun olisi pitänyt päivittää ajantasalle jo aikaa sitten, mutta se on vain jäänyt. Nyt sitten nettiyhteyttä hankittaessa tämä on kätevä hoitaa samalla. Itselläni on ollut * Elisa/Saunalahti-liittymä ja olen tähän ollut tyytyväinen, mutta pohdin myös olisi esim. paljon mainostettu * MOI kaikkien myyntipuheidensa arvoinen? * DNA:sta itselleni on vuosien takaa jäänyt huonoja mielikuvia, mutta ehkä sillekin voisi harkita antavansa uudelleen mahdollisuuden? (P.s. Huomasitko, että DNA:lla on menossa * kilpailu, jossa on mahdollisuus voittaa iPhone XS Max -uutuuspuhelin, mikäli annat DNA:lle olla luvan yhteydessä sinuun. Kilpailu on käynnissä 30.6.2019 saakka.)


Jaksatko sinä kilpailuttaa uusia hankintoja tehdessäsi tai pidempään asiakkuudessasi ollessasi vai luotatko siihen vanhaan, tuttuun ja turvalliseen palveluntarjoajaan?

10 kommenttia:

 1. Just uusin mun puhelinliittymän ja ai että kun huomasin miten paljon maksoin entisestä puhelinlaskusta verrattaen nyt kun vaihdoin sen niin melkeen pyörryin! 30€ --> 22,50€ Kyllä siinä säästää!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä saan lähes samalla hinnalla huomattavasti enemmän kun liittymää vaihdoin - tai vielä vaihto ei ole tullut voimaan :D

   Poista
 2. Kyllä pääsääntöisesti kilpailutan aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi järkevää niin hankittaessa kuin tietyin väliajoinkin :)

   Poista
 3. Yleensä olen samassa, olen pomppinut tosin DNA - Telia - Elisa - DNA -väliä, joista tosin nyt yhteyksien noustessa etenkin internetin kanssa on aika samanhintaista. Itse vasta päivitin netin, kun 50 megaisia ei enää myydä, joten oli "pakko" ottaa 100 meganen netti + miullahan oli se tupla liittymä ja koska toinen kortti ei käynyt Applen tablettiin (ei ollut sen kokoista vaihtoehtoa), niin marssimalla myymälään sai sitten sekin :D

  Saa nyt koko rahalle vastinetta ja tabletissakin kulkee nyt netti mukana :)

  Sähköliittymä löytyy ainakin Joensuun katukuvassa hyvinkin runsaasti esiintyvältä yritykseltä, muuta siirto tulee kuitenkin PKS:lta. Tosin sähköhän ei oikein maksa mitään, paitsi ne siirtomaksut on hunajata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siirtomaksut on tosiaan aika järkyttäviä o.O Itse otin nyt sähkön yhtiöltä, josta en aikaisemmin ollut edes kuullut :D

   Poista
 4. Kyllä me kilpailutamme, mieheni huolehtii näistä pääsääntöisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin mielelläni myös ulkoistaa nää kilpailuttamiset jollekulle toiselle :D (ja niin suhteessa ollessa olikin..)

   Poista
 5. Oon aikaisemmin ollut sähkönmyyjänä chat-palvelun kautta ja sähköjen kilpailuttaminen on kyllä tavallaan tylsää, tavallaan mielenkiintoista ja ihana on kun se on tehty nykyään niin helpoksi!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta kilpailuttaminen yleensäkin on aika tylsää puuhaa, sen vuoksi tällaiset sivustot on ihan loistava juttu :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat