perjantai 9. helmikuuta 2024

Vinted

Kukaan ei ole voinut varmistikaan välttyä Vintedin mainoksilta, en minäkään. Aikani mainoksia katseltuani ja kokemuksia googlailtuani, päätin ladata sovelluksen ja kokeilla miten homma toimii.


Vinted on liettualainen käytetyn tavaran verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2008 ja vuosien varrella levinnyt moniin maihin, nyt myös Suomeen. Ideana on, että voit myydä sovelluksen välityksellä tuotteita ilman välityspalkkioita. Ostaja maksaa sitten hieman myyntihinnan päälle ostajan turva -maksun, joka takaa hyvityksen mikäli tuote ei saada ostajalle tai ei ole mitä on luvattu. Itse lähdin sovellusta kokeilemaan myynnin kautta ja tämä on sovelluksessa tehty kyllä todella näppäräksi. Otat kuvat, lisäät lisätiedot (joista osaan tulee sovelluksen kautta valmiita ehdotuksia) ja laitat tuotteet myyntiin. Postitukseen myyjällä on viisi arkipäivää aikaa ja käsitin, että postitusta varten sovelluksesta saat koodin eli ainoastaan pakkaat tuotteet, kirjaat koodin pakettiin ylös ja viet postiin. Olen tosiaan vasta saanut kokeiltua siinä määrin, että nakuttelin muutaman tuotteen tuonne sovellukseen myyntiin ja se on ainakin näppärää, katsotaan toimiiko homma loppuunkin asti yhtä kätevästi.

Onko sinulla kokemuksia Vintedistä joko myyjän tai ostajan näkökulmasta? Kuinka sinä hankkiudut eroon turhasta tavarastasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glass Serum

*)mainoslinkki Ihan alkuun pakko mainita, että on ihan mahtavaa huomata Kicksin ottaneen käyttöön maininnan ettei aktiiviaineita sisältävät ...

Luetuimmat