perjantai 9. helmikuuta 2024

Vinted

*)mainoslinkki

Kukaan ei ole voinut varmastikaan välttyä Vintedin mainoksilta, en minäkään. Aikani mainoksia katseltuani ja kokemuksia googlailtuani, päätin ladata sovelluksen ja kokeilla miten homma toimii.


Vinted on liettualainen käytetyn tavaran verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2008 ja vuosien varrella levinnyt moniin maihin, nyt myös Suomeen. Ideana on, että voit myydä sovelluksen välityksellä tuotteita ilman välityspalkkioita. Ostaja maksaa sitten hieman myyntihinnan päälle ostajan turva -maksun, joka takaa hyvityksen mikäli tuote ei saada ostajalle tai ei ole mitä on luvattu. Itse lähdin sovellusta kokeilemaan myynnin kautta ja tämä on sovelluksessa tehty kyllä todella näppäräksi. Otat kuvat, lisäät lisätiedot (joista osaan tulee sovelluksen kautta valmiita ehdotuksia) ja laitat tuotteet myyntiin. Postitukseen myyjällä on viisi arkipäivää aikaa ja käsitin, että postitusta varten sovelluksesta saat koodin eli ainoastaan pakkaat tuotteet, kirjaat koodin pakettiin ylös ja viet postiin. Olen tosiaan vasta saanut kokeiltua siinä määrin, että nakuttelin muutaman tuotteen tuonne sovellukseen myyntiin ja se on ainakin näppärää, katsotaan toimiiko homma loppuunkin asti yhtä kätevästi.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt, voit tehdä sen minun linkkini kautta, josta saan pientä komissiota: *Vinted.

Onko sinulla kokemuksia Vintedistä joko myyjän tai ostajan näkökulmasta? Kuinka sinä hankkiudut eroon turhasta tavarastasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat