keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Kehukeskiviikko: In this Light

Aloitin jokunen tovi sitten postaushaastesarjan, jota jatketaan tänään uuden blogin kanssa.

Bongasin haasteen Kiljusten blogista ja tässä on tarkoituksena yksinkertaisesti esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Blogit ja bloggaajat tulen haastamaan täysin satunnaisessa järjestyksessä.


Tänään haastan mukaan In this Light -blogin Salkan:
"Tervetuloa kauneusblogiini, jossa minä + 30-vuotias nainen intoilen kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Metsästän täydellistä huulipunaa, innostun tehokkaasta ihonhoidosta, hoidan hellästi vuosi vuodelta yhä enemmän kurttuun meneviä silmäluomiani ja vaalin hyvinvointiani lempein keinoin. Sydäntäni lähellä on luonnonkosmetiikka/aidosti vaikuttava kosmetiikka sekä lempeämpi ote elämään. Olet lämpimästi tervetullut lukemaan juttujani!"

Täytyy sanoa etten nyt yhtään muista kuinka tulin blogiin törmänneeksi; joko Salka kommentoi minulle ja sitä kautta aloin itsekin häntä seurailemaan tai sitten näin hänen kommenttejaan jonkin toisen blogissa ja kävin kurkkaamassa kuka kommenttien taustalla on :D Joka tapauksessa ensisilmäyksellä huomasi, että tässä on bloggaaja joka tuottaa sellaista sisältöä mitä en halua missata!

Salka löytyy Instagramista nimimerkillä @miss_salka. Haastan Salkan mukaan haasteeseen sekä jokaisen tätä lukevan kurkkaamaan Salkan blogin puolelle.


Haasteen saa napata myös muutkin vastaan joko omaan blogiinsa tai kommenttikenttään vastaamalla kenet sinä haastaisit tähän mukaan?

12 kommenttia:

 1. Kiitos Mira ihanista sanoista, tartun tähän haasteeseen mieluusti 😊 On ollut ilo tutustua suhun blogin kautta, kenties joskus nähdään kasvotustenkin 😊

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen sarja! Voisin melkein itsekin toteuttaa tällaisen!
  Aurinkoista kesää sulle! 💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Tää on kyllä aivan mielettömän ihana haaste ja mukavasti antaa näkyvyyttä useammallekin blogille! Täytyypä käydäkin tutustumassa Salkan blogiin. <3

  VastaaPoista
 4. Kiva haaste! Enpä ole tästä ennen kuullut mutta kiva että mielenkiintoisia blogeja jaetaan tällä tavalla :)

  VastaaPoista
 5. Tää on ihana postaussarja! Tulee löydettyä tosi paljon uusia mielenkiintoisia blogeja tätä kautta :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana postaussarja! Kehut menivät oikeaan osoitteeseen. Tiedän Salkan ja olemme joskus treffanneetkin messuilla ja blogikutsuilla.
  Ihania toukokuun loppupäiviä!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

MADARA -40%

saatu ilmaistuote *)mainoslinkki Huomenna se starttaa, nimittäin * Mádaran huippusuosittu kampanja, jonka aikana voit ostaa normaa...

Luetuimmat