perjantai 3. toukokuuta 2019

Fiksuruoka

Julkaistu alun perin 21.7.2018
 
Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi-palveluun?

/sis.mainoslinkkejä/


Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, mutta vasta nyt sain aikaiseksi tehtyä tänne itse tilauksen. Kyseessähän on yksinkertaisesti ruokahävikkiä vähentämään perustettu verkkokauppa. Pystyt siis ostamaan itsellesi netin kautta ruokatuotteita, joiden parasta ennen päiväys on ohittunut tai ohittumassa - enemmän valikoimassa on jälkimmäisiä. Parasta ennen päiväyshän ei tarkoita tuotteiden kohdalla sitä etteivät ne olisi enää käyttökelpoisia, se on vain päiväys, johon saakka valmistaja takaa tuotteen säilyttävän tietyt ominaisuudet.

Itse olen jo aikaisemmin ruokakaupassa katsellut noita punaisin tarroin varusteltuja tuotteita ja napannut niitä ostoskoriini - ongelma tässä on vain se, että nämä ovat aika haluttua tavaraa eikä ko.merkein varustettuja tuotteita kovinkaan paljoa ole tarjolla siihen aikaan kun itse ruokakaupassa käyn.

Fiksuruoka.fi-palvelu on kätevä siitä, että pystyt omalta kotisohvaltasi kurkkaamaan valikoiman, tekemään tilauksen ja halutessasi saat toimituksen vaikka kotiovelle saakka! Kaikki tuotteet ovat 20-90% alennuksessa normaalihintoihinsa nähden, joten voit säästää melkoisen summan rahaa - ja toki samalla säästää luontoa, koska tuotteet päätyvät kaatopaikan sijasta käyttöön. Tuotteet verkkokauppaan tulee lähinnä valmistajien, maahantuojien ja tukkukauppiaiden poistoeristä.

Toimitusvaihtoehtoina ovat DB Schenker, Matkahuolto ja Posti. Yli 59€ (ja alle 80kg) tilaukset saat DB Schenkerin kautta veloituksetta - ja nyt kannattaa pistää uutiskirje tilaukseen, koska sen tilaavat saavat ensimmäisen yli 29€ tilauksensa DB Schenkerin kautta veloituksetta - tämän itsekin hyödynsin! ;)


Joko sinä olet käyttänyt Fiksuruoka.fi-palvelua?

18 kommenttia:

  1. En ole käyttänyt. Ennen ostin aina lihat punaisilla hintalapuilla koska niillä oli kuitenkin 2-3 päivää päiväystä ja kahden hengen taloudessa ruoka meni aina parissa päivässä. Nykyään yksin ollessa en osta koska jauheliha tai kana kestää niin monta päivää että ehtisi mennä pilalle. Ja liharuoan kanssa en pelleile ettei tule mahatautia :) on siis kannattavampaa ostaa sen verran vaan että se kanssa menee.
    Leipiä en osta punaisella lapulla koska sitä syön niin vähän ettei kannata. Eli nyt kun mietin niin en osta enää päiväystuotteita mutta perheessä missä ruokaa menee enemmän, niitä kannattaa ehdottomasti ostaa. Kun ei niissä vikaa ole ja päiväystä on välillä monta päivää jäljellä. Lihoja kannattaa myös pakastaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta, että sinkkutaloudessa asiaa pitää pohtia hieman eri kantilta - ei ole kannattavaa ostaa isoa pakkausta alennettuun hintaan jos siitä iso osa jää kuitenkin käyttämättä.

      Poista
  2. Kävin tutustumassa tähän, mutta siellä oli paljon sellaisia tuotteita, joita en juuri koskaan käytä. Ideana hyvä, olisipa tuore tuotteille samanlainen palvelu. Voisin hyvin noutaa jostain, jos useamman kaupan vanhentuvat tuoretuotteet olisivat samassa paikassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoretuotteille olisi aika haastavaa vastaavaa palvelua järjestää, sen pitäisi olla saman kaupungin sisällä ja ehkä jonkinlaista menestystä voisi vain suuremmissa kaupungeissa olla.

      Kannattaa muuten tsiigailla sivustoa aika ajoin jos siellä nyt yhtään sellaiselta valikoima näytti mistä saattaisi jotain kotiuttaa, valikoima kun vaihtelee jatkuvasti :)

      Poista
  3. Enpä ole tällaisesta palvelusta kuullutkaan. Ehkä voisin tilata. Ruokaa kyllä kuluu 6 henkisessä perheessä. Arkisin kokkaan vielä hoitolapsille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kurkata palvelua tarkemmin! :)

      Poista
    2. Nyt olen jo tutustunut palveluun, mutta vielä en ole tilausta tehnyt. Kotona on menossa kuiva-ainekaappien tyhjennys. Ei toki kokonaan, mutta vanhimpia jemmoja käytetään. Ehkä voisi tehdä tilauksen, kun saa kaapit myös siivottua.

      Poista
    3. Niitä onkin hyvä aika ajoin tyhjennellä :)

      Poista
  4. En ole tiennyt palvelusta enkä siis kokeillut sitä. :) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  5. Mä en olekaan tästä ennen kuullut! Mielenkiintoinen ja kaivattu konsepti kerrassaan. Kiitos, kun infosit meille tästä :)

    Mira | http://fashionpoetry.eu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä; ensimmäinen tilaus mulle saapuikin eilen eli nopea toimitus ja todella hyvin pakattu, ei pelkoa, että lasisetkaan pakkaukset kolhuuntuisivat matkalla :)

      Poista
  6. Hei hyvä kun tästä muistutit, ihan hyvä taasen käydä katsomassa!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
  7. Mun on pitänyt monta kertaa kokeilla, mutta en ole saanut aikaiseksi.

    VastaaPoista
  8. Olen tästä kuullut, mutta en ole tilannut. Olen kyllä tilannut pari kertaa Matsmartilta :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat