maanantai 6. toukokuuta 2019

Kuivaharjoittelua

Ei, vielä ei sentään kuivaksi harjoitella neidin kanssa :D Olen nyt itse ostoslakossa minkä takia ajattelin shoppailua kuivaharjoitella, se kun on varsinainen taitolaji xD Mielessä on monia hankintoja siis neidille, mutta esim. lahjatoiveita kysellessä niitä ei koskaan tunnu muistavan niin hyväkin ehkä tehdä jonkinlainen muistilista itselle näistä.

/sis.mainoslinkkejä/

Näitä leikkitelttoja suositellaan yleensä 3-ikävuodesta ylöspäin käyttöön, joten ei ole välttämättä ihan vielä ajankohtainen. Pitäisi myös katsoa minkä kokoinen olisi järkevin hankinta - aika hintavia nämä myöskin näyttävät olevan. Esim. kuvassa näkyvä JOX -teltan ovh 94,90€ (tällä hetkellä kylläkin -50% tarjouksessa!)

Jos tuleva kesä on puoliksikaan niin lämpöinen kuin viime kesä niin pieni uima-allas neidille takapihalle varmaankin olisi aika kova sana. Tässä vaiheessa ihan pieni riittäisi ja ehkäpä tuollainen varjo altaassa olisi myös hyvä. Kuvassa näkyvällä olisi hintaa 30€ verran, mutta valitettavasti on tällä hetkellä loppuunmyyty.Leluille tarvitaan ehdottomasti jonkinlaisia säilytysratkaisua, mutta mihin sitten päädytään. Nämä Lego-säilytyslaatikot olisivat jotenkin niin suloisia, mutta päätyisikö sitten yhden (ovh 25€) vai kahden (ovh 40€) palan säilytyslaatikkoon?


Itselläni on lapsena ollut pomppupallo, mutta nämä pomppueläimet (ovh 27,90€) ovat vielä pallojakin kivemman näköisiä :D

UV-teltan (ovh 35€) hankintaa pohdin jo viime kesänä, mutta se sitten jäi. Tuleeko sitten tänä vuonna hankittua..?

Jonkinlainen matto lastenhuoneeseen pitäisi myös hankkia, mutta onko se jokin perinteisempi vaiko esim. tällainen leikkimatto (ovh 24,90€), jonka avulla voisi numeroita harjoitella?


Onko antaa vinkkiä mitä olet kokenut taaperon kanssa must-have -tuotteiksi?

10 kommenttia:

 1. Ei meillä ole ollut mitään must have juttuja. Lasten omien mieltymysten ja kiinnostusten mukaan aina menty, jo ihan pikkuisesta lähtien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän neiti on ehkä vielä sen verran pieni ettei oikein omia mieltymyksiään osaa vielä ilmaista :D Helpottuu toki sitten kun voi toiselta kysyä mielipidettä - tai sitten ei :D

   Poista
 2. Mun ystävien lapsien täti osti näille täditettävilleen tuollaisen "pomppivan ponin" ja se oli hitti :D

  VastaaPoista
 3. Meillä oli tollanen pomppuhahmo mutta se oli ainakin ihan surkea. Uv-teltta tulee varmasti tarpeeseen. :)

  VastaaPoista
 4. Potkupyörä, ihan ehdoton lemppari. Samoin kaikki oikeat työkalut. Taapero 2 v

  VastaaPoista
 5. Tähän en osaa ottaa kantaa. Katsotaan sitten, kun meidän vastasyntynyt prinsessa kasvaa ja nämä asiat tulevat ajankohtaiseksi :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat