maanantai 29. elokuuta 2016

Yrttihammastahnaa

Valkrilta aiemmin saamastani paketista on useampikin tuote esittelemättä, tänään ajattelin keskittyä suuhygieniaan..


Tänään siis esittelyssä Himalaya Herbals hammastahnat Mint Fresh sekä Complete Care.


Kuten yllä olevasta kuvastakin näkyy niin Complete Care on "tahnaimaisempaa" ja Mint Fresh puolestaan geelimäistä.


Suomenkielisiltä sivuilta en ko.hammastahnoista tietoa löytänyt, mutta onneksi Himalaya Herbals:lla on melko kattavat englanninkieliset sivut, joilta hammastahnat löytyivät.


Tämän sanotaan olevan korkealle kehittynyt yrttireseptiä, jolla saat ikenet suojattua ja pidettyä terveinä. Ientulehduksia ehkäisemässä tässä on käytetty Miswakia, neempuuta sekä granaattiomenaa. (linkki tällä kertaa niinkin luotettavaan lähteeseen kuin Wikipediaan :D)
Tämä sisältää fluoria 500 ppm - mikä googlettelujeni perusteella on varsin "mieto" määrä.

Tämä sisältää raikastavaa minttua sekä intiantilliä, jotka ehkäisevät hengityksen pahaa hajua. Sisältää samaista Miswakia, mitä Complete Freshinkin. Näiden kahden lisäksi hammastahnasta löytyy neilikkaa ja fenkolia. Ei sisällä fluoria.


Seuraavaksi päästäänkin sitten käyttökokemuksiin; olen nyt käyttänyt näitä kahta rinnakkoin ja vaikuttavat oikein toimivilta. Puhdistavat hyvin hampaat ja jäävä tunne suuhun on raikas. Tuossa Mint Freshissä on itseassa, jotain tuttua - tästä tulee mieleeni ehkä sellainen tummansininen (?) geelimäinen hammastahna, jota joskus 15 vuotta sitten käytin :D Maku on siis miellyttävä - vaikkei tätäkään tokikaan niellä xD Toisin sanoen kyllä nämä loppuun asti itselläni tulee käytettyä :)

Hintaa löysin näillä netin ihmeellisestä maailmasta 4,04€/75ml.


Oletko sinä kokeillut yrttihammastahnoja?


Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

6 kommenttia:

 1. Jotain HH:n hammastahnaa olen käyttänyt pikkutuubillisen joskus, mutten enää muista mitä laatua se oli. Muistaakseni ei yhtään pöllömpi tapaus:)

  VastaaPoista
 2. En ole. Tota fluorillista voisin kokeilla päivän tokana hammastahnana miedon pitoisuuden vuoksi, en vaan suostu käyttämään omiin hampaisiin ei- fluorillisia, vaikka siitä oltaisiinkin mitä mieltä. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en fluoria hammastahnoissa välttele, mieluummin päinvastoin :)

   Poista
 3. Tuo vihreä näyttää sen verran kiinnostavalta, harmi ettei se sisällä fluoria :P Ehkä sen voisi aamutahnaksi ottaa, mutta fluoria en kyllä minäkään uskalla rutiineista pois jättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mielelläni sitä fluoria hammastahnaan toivon, mutta kyllähän tuo tosiaan esim. noissa aamupesuissa menee :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat