keskiviikko 24. elokuuta 2016

Mintun tuoksuinen irtopuuteri

Sain vihdoinkin kulutettua loppuun edellisen irtopuuterin ja korkattua seuraavan käyttöön. Parikin irtopuuteria minulla avaamattomana vuoroansa odotti, mutta kaikista mielenkiintoisimmalta vaikutti Bearelin Kesän Kauneusboksin mukana tullut Innisfree No-Sebum Mineral Powder. Sen lisäksi, että tämä pääsi ensimmäisenä käyttöön niin käytössä tämä on ollut niin mielenkiintoinen, että ansaitsee myös ehdottomasti oman postauksensa! :D


Suora lainaus Bearelin sivuilta:
"Viimeistele kasvot Innisfreen korkealaatuisella mineraalipuuterilla ja lisää sitä tarvittaessa päivän aikana poistamaan kasvoilta kiiltoa.
Iho rasvoittuu ja kiiltää helposti etenkin kesällä. Sebum control tasapainottaa ihon öljy-kosteustasapainoa ja tekee kasvojesi ihosta mattaisen ja pehmeän. Puuteri sisältää Etelä-Korean paratiisisaari Jejun luonnollista mineraalia ja minttua. Hienon hieno puuteri on iholle lisättäessä läpinäkyvää.
Mineraalipuuterin pakkaus on pikkuruinen, mutta puuteri on hyvin hyvin riittoisaa. Kuten suurin osa Innisfreen tuotteista, on puuterin mintunvihreä pakkaus on valmistettu kierrätysmuovista.
Ei sisällä: talkkia, parabeeneja, keinotekoisia väriaineita tai hajusteita, eläinperäisiä tuotteita, eikä mineraaliöljyjä."


Tämä irtopuuteri on todella hienojakoista eikä valkeaa väriä edes tummempi hipiäisten tarvitse pelätä; puuteri jää iholla täysin värittömäksi. Ja mikä varsinkin erottaa tämän muista käyttämistäni puutereista; tämä tuoksuu mintulle! :D 


Mukana tulee vippa, mutta itse olen tykästynyt puuteritkin nykyisin BeautyBlenderillä levittämään ja niin olen toiminut myös tämän kanssa; toimii loistavasti.

Itselläni iho on pintakuiva sekaiho, joten suurta kiiltelyä ei yleensäkään iholla ole - tämän kanssa se vähäinenkin kiiltely on kokonaan hävinnyt eikä ole Blotterazziakaan tarvinnut kaivella päivän mittaan käyttöön, kuitenkaan tämä ei myöskään tunnu kuivattavalta iholla, ainakaan näin kesällä.


Hintaa tuotteella on 14,90€/5g ja ehdottomasti lämpimästi suosittelen ko.tuotetta testaamaan, itse tähän ainakin kovasti tykästyin. :)Käytätkö sinä irtopuuteria meikin kiinnitykseen vai pärjäätkö ilman?


Kauneusboksi, jonka mukana ko.tuote tullut, saatu blogiyhteistyönä. Mielipiteet tuotteesta bloggaajn omia. :)

8 kommenttia:

 1. Käytän toisinaan, viime aikoina on vaan melkein tullut siirryttyä kivipuutereihin. Juhlameikin tosin kiinnittäisin varmasti irtopuuterilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivipuuterit on ainakin helpompi kuljettaa mukana :)

   Poista
 2. Käytän aika harvoin, enemmän käytän ihan perus kivipuuteria. Jos ulos lähtee tulee tehtyä kunnon sotamaalaus, johon käytän irtopuuteria kyllä! Aika hauska tuote, mintun tuoksu varmasti olisi mieleen!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ei omaan nenääni ole liian voimakas enkä levityksen jälkeen enää tuoksua aisti, mutta levityshetkellä mukava pieni yksityiskohta :)

   Poista
 3. Käytän aina silloin tällöin, mutta usein tartun kyllä Guerlainin meikkipuuteriin. Nyt olen käyttänyt tosi paljon mineraalipohjia, jotka eivät vaadi puuterointia. Tänään kylläkin ostin Nyxin HD-irtopuuterin, josta tulee varmasti jossain vaiheessa blogiinkin juttua :) Tämä minttuinen irtopuuterikin kuulostaa aivan ihanalta!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolen vuoden luetuimmat

Itse tykkään aina ajoittain pläräillä tilastoja ja katsella mitkä julkaisut ovat olleet ne kaikista suosituimmat. Kurkataanpa mitä postauks...

Luetuimmat