perjantai 19. elokuuta 2016

Mossa

Mossa - "Madaran pikkusisko" - on näkynyt paljon blogeissa ja herättänyt siten myös oman mielenkiintoni. Ilokseni sainkin muutaman tuotteen The Natural Goods Companyltä testiin, että pääsi hieman pintaraapaisua sarjaan tekemään..


Testiin sain silmänympärysvoiteen, päivävoiteen, puhdistusvaahdon ja kasvoveden.

Mikäli Mossa on sinulle uppo-outo eikä tuo Madarakaan kovin paljoa herätä mielikuvia niin kyseessä on siis luomulaatuinen ECOCERT-sertifioitu kosmetiikkasarja, jonka hoitotehot perustuvat pohjoisen marjoihin. Ja kuten mainitsemani Madara niin myös Mossa on latvialaista alkuperää. Hinnoiltaan "isosiskoonsa" verrattuna Mossan tuotteet ovat hieman huokeampia.

Mutta mennään sitten tarkemmin saamiini tuotteisiin.


Kyseessä on elvyttävä silmänympärysvoide, joka saa tehona karhunvatukasta (omega 3- ja 6-rasvahapot). Elvyttävyys sanaa ei kannata pelätä, kaikissa Mossan tuotteissa on anti-aging -vaikutteisia antioksidantteja ja jokainen meistä taistelee sitä ikääntymistä vastaan :D

Koostumukseltaan tämä on voidemaista, muttei missään nimessä mitään jankkia. Toimii mainiosti meikinkin alla, mutta ei ainakaan näin kesällä ole liian kevyenoloinen yökäyttöönkään. (Kunhan jaksatte hieman pidemmälle lukea niin laitan vielä loppuun kuvaa kaikkien koostumuksista. :))

Hintaa tällä on 14,90€/15ml.


Tehokkaasti kosteuttava ja virkistävä päivävoide kaikille ihotyypeille. Tämä taitaa tehonsa saada tyrnistä ja vadelmasta (monivitamiinit, hyaluronihappo).

Miellyttävän tuntuinen, hyvin imeytyvä voide. Toimii itselläni loistavasti meikin alla.

Hinta 18,50€/50ml.


Puhdistusvaahto, joka sisältää punaherukan AHA-happoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tätä olen käyttänyt kaksoispuhdistuksen toisena tuotteena (ensimmäisenä on puhdistusöljy) ja toimii tehtävässään mainiosti. AHA-happojen vuoksi (joita kuvittelisin kyllä tuotteessa melko mietona olevan..) vältän tällä silmänympärysihoa.

Hinta 11,90€/200ml.


Normaali-sekaiholle tarkoitettu kasvovesi , joka sisältää mustikkauutetta.

Itse nykyisin suosin enemmän misellivesiä, mutta olen nyt tämän ottanut kaksoispuhdistuksen jälkeiseen käyttöön ja puhdistan aamuisin kasvoni misellivedellä.

Hinta 11,90€/200ml.


Koostumukseltaan kaikki ovat miellyttäviä, ehkä puhdistusvaahto voisi vielä hieman "kermaisempaa" olla, mutta on kyllä ihan hyvä tuollaisenaankin. 



Tuoksut tuotteissa ovat kevyen marjaisia eli luonnonkosmetiikkaa ei kannata pitää kirosanana jos vihaat yrttisiä tuoksuja - niitä ainakaan nämä neljä kokeilemaani nimittäin eivät sisällä :D


Kasvovesi on koostumukseltaan sitä mitä olettaisikin; vesimäistä :D

Kaiken kaikkiaan ensikosketus Mossan tuotteisiin oli oikein lupaava, voisin sanoa odotusteni tuotteiden suhteen oikein hyvin täyttyneen ja näitä varmasti jatkossakin tulee kaapistani löytymään. 


Oletko sinä jo päässyt tutustumaan Mossan tuotteisiin?



Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

6 kommenttia:

  1. Mossan öljy on ihan lempparini, AHA-puhdistajasta pidän myös. :)

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin tuosta Mossan putsarista muutoin, mutta voimakas alkoholin tuoksu vähän laskee "elämyspisteitä" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse koen sen vielä voimakkaammaksi kasvovedessä - sitä ei kovin mielellään silmien lähellä käytä :D

      Poista
  3. Noi Mossan pakkaukset on kyllä aivan ihania! <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat