keskiviikko 3. elokuuta 2016

Tähän olisin halunnut rakastua..

Olen niin paljon blogeissa jo useamman kuukauden ajan kuullut hehkutuksia näistä V10Plus-seerumeista, että olisin todellakin toivonut tämän vievän omatkin jalat altani.. Kuinka sitten kävikään?


V10Plus-seerumeita on 10 erilaista; jokaiselle ihotyypille ja yleisimmille iho-ongelmille löytyy omansa. Kuinka se itselle sopivin seerumi sitten löytyy? Yksinkertaisen seerumitestin avulla, jonka itsekin täyttelin ja omalla kohdallani sopivimmiksi nousivat: A-vitamiini, Pycnogenol ja Keramidi - näistä tuon viimeisen sainkin sitten itselleni kokeiluun.


Mitä Keramidi-seerumin luvataan tekevän?
"Ihon luonnolliset lipidit pitävät kosteuden iholla ja suojaavat ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. V 10 Plus -seerumin sisältämä keramidi stimuloi lipidien tuotantoa ihon eri kerroksissa, ja tekee siten ihosta vahvemman. Sitä käytetään myös laserhoidon jälkeen kosteuttamaan ja vahvistamaan ihoa. V 10 Plus Keramidi Seerumi sisältää kasvipohjaista, riisin kuoresta uutettua keramidia.
Tämä seerumi sopii erityisesti herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle. Se vahvistaa ihon eri kerroksia ja korjaa jo syntyneitä vaurioita.
 • Tummanvihreä pullo. Sopii erinomaisesti herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle. 
 • Riisin kuoresta uutettu keramidi vahvistaa ihon eri kerroksia, sekä korjaa jo syntyneitä vaurioita.
 • Japanissa riisinviljelijä perheiden naiset pesivät aikaisemmin kasvonsa  riisinpesuvedellä ja heillä oli upea kirkas iho.
Ihon luonnolliset lipidit pitävät kosteuden iholla ja suojaavat ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. V10 Plus seerumin sisältämä keramidi stimuloi lipidien tuotantoa  ihon eri kerroksissa, ja tekee siten ihosta vahvemman."


Kuinka sitten omalla kohdallani kävikään; veikö seerumi jalat altani?
Täytyy sanoa, että ei. Ei tämä mitenkään huono ole, mutta taisin odottaa tuotteelta liikoja. Otetaan huomioon myös ihoni hyvä kunto; mitäpä ihmeitä seerumi voisikaan iholla tehdä, jossa kaikki on kunnossa? :D Seerumi oli kyllä ihan miellyttävä ja kosteuttava, mutta ei mitenkään super.

Kuitenkin itsehän en kovin hevin periksi anna ja mielisinkin jossain vaiheessa noita muitakin seerumeita kokeiltavakseni, eihän sitä tiedä jos vaikka niistä joku muu olisi se "rakkautta ensikosketuksella" ;D

Seerumeiden hinnat taitavat lähteä tuosta 38€/10ml, hieman vaihtelua joidenkin seerumeiden kohdalla hinnassa on. Täytyy sanoa, että omalla kohdalla hinta tuntuu melkoisen suurelta enkä pää kolmantena jalkana ole ryntäämässä seerumeita lisää itselleni tuolla hinnalla hankkimaan, mutta jos joskus tarjouksessa vastaan sattuu niin ehdottomasti harkitsen hankkimista. Kuitenkin jos sinulla on iho-ongelmia niin suosittelen ehdottomasti näitä testaamaan, olen niin paljon hyvää tuotteista kuullut etten usko niiden huuhaata olevan vaan tuotteiden todella toimivan- hyväkuntoinen iho ei välttämättä näistä mitään suurta extraa saa, mutta ainahan sitä kokeilumielessä kannattaa kokeilla, jos sitten kuitenkin.. ;D


Oletko sinä päässyt näitä ihmeaineita testaamaan ja minkälaiset ovat olleet kokemukset?Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)
 

8 kommenttia:

 1. Mun omia lemppareita ovat C- ja A-vitamiini -seerumit. Varsinkin C-vitamiinilla saa aikaiseksi mielettömän ihanan ihon kirkastuskuurin. Mullehan koko testi ei edes anna suosituksena C-vitamiinia, mutta niin vain se toimii mullakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. C-vitamiini -seerumia onkin aika monet kovasti kehuneet, jospa joskus saisi sen testailtua :)

   Poista
 2. Näissä on kyllä nätit pullot, Yliopiston Apteekissa olen pari kertaa näitä ihaillut. Mie tein tuon testin ja sain A- ja C-vitamiini seerumit sekä Pycnogenol -seerumin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun siellä ei testereitä ole mistä voisi koostumusta testailla iholle..

   Poista
 3. Seerumi kuulostaa kyllä todella lupaavalta, joten harmi jos se ei ihan täyttänyt odotuksia! Mä en oo näitä seerumeita testannut, mutta toi kuulostaa kyllä juuri mun iholleni sopivalta tuotteelta :) Varsinkin talvisin tarvitsen ehdottomasti seerumia, joka auttaa kosteuttamaan ihoani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotukset tosiaan taisi olla niin korkealla, että näinköhän niitä oli mahdollistakaan täyttää :D Pitää joskus vielä yrittää noita muita seerumeita testata, josko tuolta kuitenkin se minunkin lemppari sitten löytyisi.. :)

   Poista
 4. Mäkin kirjoitin juuri näistä. Toinen seerumeista ilostutti, ja toinen oli vain "ihan jees" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitamin C taitaa tosiaan aika monien suosikki olla - vahvistaa ehdottomasti itselläkin halua päästä tuotakin vielä joskus kokeilemaan :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolen vuoden luetuimmat

Itse tykkään aina ajoittain pläräillä tilastoja ja katsella mitkä julkaisut ovat olleet ne kaikista suosituimmat. Kurkataanpa mitä postauks...

Luetuimmat