maanantai 15. elokuuta 2016

Skin refining

Stagecolorilta esittelin aiemmin HD-puuterin ja tänään olisi vuorossa meikinpohjustustuote.


Meikinpohjustustuotteella tosiaan tarkoituksena on pidentää meikin kestoa minkä lisäksi osa haluaa lisäheleytystä ja toiset taas mattaisuutta. Tämä kyseinen pohjustustuote kuuluu enemmän jälkimmäiseen luokkaan.


Tuote on väriltään tuubista otettaessa hieman beigehtävää, mutta ei kuitenkaan jätä iholle mitään väriä. Antaa iholle kauniin samenttisen pinnan, jolle meikki on helppo levittää. Lisäksi tämä blurraa hieman myös ihohuokosia, mitkä itselläkin valitettavasti ikääntymisen myötä ovat alkaneet tulla esiin. Tuote on todella riittoisaa, joten annostelun kanssa kannattaa olla varovainen; ensimmäisellä kerralla puristin tuubista aivan liian suuren nokeraan ulos :D

Koostumukseltaan tuote on öljytön, joten tämä sopii myös rasvaiselle iholle. Hinta 29€/15ml, jälleenmyyjät löydät täältä.
INCIä en nyt valitettavasti löytänyt netistä ja tietysti kerkesin jo heittää pahvit menemään, joten näitä en nyt teille pysty tarjoamaan.

Kaikkinensa oikein mainio primer, voisin ehkä verrata jopa hieman kulttimaineeseen nousseeseen Benefitin Porefessionaliin, itse ehkä jopa mieluummin tähän Stagecolorin versioon tartun :)


Minkälaisia pohjustustuotteita sinä suosit vai pätjäätkö kokonaan ilman?Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

2 kommenttia:

  1. Itse tykkään mahdollisimman kosteuttavista, mutta sellaista jotka kuitenkin hieman blurraavat ihohuokosia ja heleyttää ei kai koskaan voi olla liikaa. ;)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat