keskiviikko 17. elokuuta 2016

Suomalaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

Eilen aloitin esittelemään Ekopharman Vadelma -matka-/aloituspakkauksen sisältöä ja esiteltyä tuli puhdistusvaahto, kasvovesi, silmänympärysvoide sekä seerumi. Jatketaan tänään paketista löytyneiden loppujen tuotteiden esittelyä - jos et eilistä postausta lukaissut niin vilkaise se vielä lävitse niin tiedät missä mennään :)


Suora lainaus sivuilta:
Vadelma ravitsee ihoa hyvillä rasvahapoilla ja kivennäisaineilla. Aloe vera ja kurkku-uute virkistävät ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Luumu-uute ja manteliöljy hoitavat, ravitsevat ja pehmentävät ihoa.

INCI: Aqua, Rubus Idaeus (Raspberry/Vadelma) Fruit Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerin, Prunus Domestica (Plum/Luumu) Fruit Extract, Cucumis Sativus (Cucumber/Kurkku) Fruit Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond/Manteli) Oil, Citrus Sinensis (Orange/Appelsiini) Peel Butter, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Glyceryl Caprylate, Betaine, Camellia Sinensis (White Tea / Valkoinen Tee) Leaf Extract, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol (From Rose / Ruususta), D-Alpha Tocopherol (Natural Vitamin E / Luonnollinen E-vitamiini), Vitis Vinifera (Grape/Viinirypäle) Seed Extract, Senegal Gum, Xanthan Gum, Aroma (Natural Raspberry / Luonnollinen Vadelma), Sodium Phytate

Luonnollista alkuperää 100,00%
Luomuaste 31,46%

Tämä on melko tuhtia voidetta, joten itse ehkä mieluummin yökäyttöön jättäisin. Mikäli enemmän aikaa on aamussa antaa tuotteen imeytyä ennen meikkaamista niin toimii kyllä päiväkäytössäkin. Voiteen luvataan kosteuttavan ja suojaavan ihoa, lisäksi se sisältää luontaisen UV-suojan sekä antioksidantteja. Tuoksu on omaan nenääni enemmän ruusuinen kuin vadelmainen – mutta ehdottoman miellyttävä.



Suora lainaus sivuilta:
” Normaalille, pintakuivalle tai sekaiholle.

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Rubus Idaeus (Raspberry/Vadelma) Fruit Extract, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Caprylic / Capric Triglyceride, Rubus Idaeus (Raspberry/Vadelma) Seeds, Jojoba Seeds, Glyceryl Caprylate, Cucumis Sativus (Cucumber/ Kurkku) Fruit Extract, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol (From Rose / Ruususta),
Citrus Sinensis (Orange/Appelsiini) Essential Oil, Allantoin, Aroma (Natural Raspberry / Luonnollinen Vadelma), Vitis Vinifera (Viinirypäle) Seed Extract, Citric Acid, Sodium Phytate

Luonnollista alkuperää 100,00%
Luomuaste 52,33%

Itse olen viime aikoina hieman vältellytkin mekaanisia kuorintoja ja suosinut enemmän kemiallisia. Tämä kuuluu mekaanisten joukkoon, mutta ei kuitenkaan ole kaikista raastavimmasta päästä. Kuorivana osana on vadelman ja jojoban siemeniä, minkä lisäksi tästä löytyy myös kosteuttavia ainesosia. Kuorinnan luvataan kosteuttavan, kirkastavan, elvyttävän ja uudistavan ihoa hellävaraisesti.



Suora lainaus sivuilta:
Sisältää runsaasti bio-aktiivisia ja kosteuttavia tekijöitä, kuten aloe veraa, keramideja, vadelma-, kurkku- ja kaurauutetta, glyseriiniä, betaiinia ja mustaherukan siemenöljyä.
Keramideilla on tärkeä tehtävä ihon kosteustasapainon ylläpitämisessa. Kuivassa ihossa samalla kuin ikääntyneessä ihossa keramidien määrä on vähentynyt. Keramidien määrä voi vähentyä myös stressin ja ilmaston lämmönvaihteluiden tähden. Keramidit muodostavat sarveissolukerroksen solujen välistä sementtiä ja vahvistavat ihon hydrolipidikalvoa estäen kosteuden haihtumista iholta ja vierasaineiden pääsyn.

INCI: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Rubus Idaeus (Raspberry/Vadelma) Fruit Extract, Glycerin, Betaine, Cucumis Sativus (Cucumber/Kurkku) Fruit Extract, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Caprylate, Sea Silk Powder, Ceramides 3, 6, 1, Xanthan Gum, Avena Sativa (Oat/Kaura) Extract, Ribes Nigrum (Blackcurrant/ Mustaherukka) Seed Oil, D-Alpha Tocopherol (Natural Vitamin E / Luonnollinen E-vitamiini), Allantoin, Phenethyl Alcohol (From Rose / Ruususta), Citrus Sinensis (Orange/Appelsiini) Essential Oil, Aroma (Natural Raspberry/Luonnollinen Vadelma), Sodium Phytate

Luonnollista alkuperää 98,12%
Luomuaste 60,48%

Naamio on ihanan voidemaista ja kosteuttavaa, varsinkin talvipakkasilla tämä on varmasti ihan super! Tätä naamiota voi ohjeen mukaan käyttää kasvojen, kaulan ja decolteen lisäksi myös silmänympäryksille! Itse en tätä kokeillut nyt, mutta jos naamiota riittää talveen saakka (todennäköisesti kylläkään ei :D) niin voisi testata – itsellänihän silmänympärysiho ei ole kovin herkkä turpoamaan. Kosteuttavien, voidemaisten naamioiden tapaanhan tätäkään ei tarvitse pestä pois; voit pyyhkiä ylimääräiset iholta ja/tai hieroa loput ihoon tehokosteuttamaan yön ajaksi. Naamio sopii myös yövoiteen korvikkeeksi.

  
Miltä Ekopharma sitten ensikokeilun jälkeen vaikutti? Erittäin mielenkiintoiselta edelleenkin ja ihan ehdottomasti sarjaan pitää jatkossakin enemmänkin tutustua.

Muistattehan alennuskoodin, josta vinkkasin Seacapen postauksessa; 
saat koodilla mira elokuun loppuun saakka kosmetologikauppa.fi:n koko valikoimasta -20% alennuksen. Seascapen ja Ekopharman lisäksi valikoimista löytyy mm. Dermalogica, Mizon, Paese, Ziaja, Youngblood..


Onko luonnonkosmetiikka sinun sydäntäsi lähellä?


Tuotteet saatu blogiyhteistyössä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

8 kommenttia:

  1. Olen jo kauan halunnut kokeilla nimenomaan Ekopharman tuotteita ja nyt, kun huomasin tuon alennuskoodin, niin tilasin heti itselleni Mustaherukka-matkapakkauksen. Luonnonkosmetiikkaa olen käyttänyt aiemmin vain satunnaisesti.
    En malta odottaa, että pääsen testailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa, että alennuskoodi tuli käyttöön! :) Kerro sitten omista kokemuksistasi tänne :)

      Poista
  2. Joskus vuosia sitten ostin messuilta jonkun Ekopharman Tyrni-pakkauksen, jossa oli seerumi ja joku muu tuote. Muistan siitä vain sen, että tuoksu oli ihana. Sen jälkeen en ole tuotteita käyttänyt. Mun tietääkseni sarja on uudistunutkin täysin tässä välissä. Ehdottomasti pitäisi jossain vaiheessa tutustua näihin paremmin, kotimainen sarja kun on ja vielä luonnonkosmetiikkaa :)

    Ja vastauksena kysymykseesi: TODELLAKIN ON! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasithan, että tämän kuun loppuun saakka myös Ekopharman tuotteista mahdollista saada -20% alennus ;)

      Poista
  3. Tuo naamio olisi täydellinen talveksi! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat