lauantai 27. elokuuta 2016

Blush Box

Sain eleveniltä mahdollisuuden valita tuotteen MeMeMe Cosmeticsin valikoimista ja voi pojat kun pohdin ja pähkäilin mihin päätyisin :D Ennenkuin mennään tarkemmin tuotteeseen, jonka valitsin kokeiluun niin muutama sana merkistä, mikäli se ei kaikille aivan niin tuttu ole..

Jos nyt oikein ymmärsin niin MeMeMe on perustettu briteissä v.2010. Inspiraatiota haetaan niin antiikin ajasta kuin nykypäivän trendeistä - eli valikoimista löytyy taatusti jokaiselle jotakin ja mikä parasta; kohtuulliseen hintaan!

Itse olen merkistä aikaisemmin kuullut, mutta en ainakaan muista, että olisin koskaan varsinaisesti itse tuotteita testannut. Kun valikoimaa katsoin niin sieltä löytyisi kyllä tuhat ja sata mielenkiintoista juttua, mutta päädyin sitten tuotteeseen, joka ensimmäisenä kiinnitti huomioni:


kiinnitti huomioni ja näinpä tosiaan halusin juurikin ko.tuotteen napata testiin.


Kaunis pahvinen rasia kätkee sisälleen siveltimen sekä ihastuttavan poskipunan.


Täytyy sanoa, että mukana tullutta sivellintä en ole edes testannut, itse tykkään poskipunan hieman erilaisella siveltimellä levittää, mutta varmasti tuokin esim. matkalla toimisi oikein mainiosti. Käsittääkseni Benefitillä on samanlaisessa pakkauksessa olevia poskipunia eli mahdollisesti inspiraatio näihin on sieltä lainattua..

Tällä hetkellä elevenin valikoimista ko.poskipunaa löytyy sävyissä Coral, Pink ja Rouge - näistä nappasin itselleni Pinkin testiin.


Poskipuna on sävyltään todella kaunis ja myös pigmenttinen. Kaiken kaikkiaan aivan ihastuttava poskipuna, joka jää taatusti vakituiseen käyttööni <3 (tulee siis myöhemmin varmastikin meikkikuvissa näkymään kunhan vain niiden suhteen saan tormistauduttua :D)

Hintaa poskipunilla on 16,80€/8ml.


Onko MeMeMe sinulle tuttu sarja?


Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

2 kommenttia:

  1. Silloin kun Love It -verkkokauppa oli pystyssä, niin sieltä tuli kynsilakka tilauksen mukana, en tosin tainnut sillä lakata kertaakaan :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat