maanantai 1. elokuuta 2016

Color Switch

Varmaankin jokainen käyttää samoja siveltimiä useamman kerran vesipesujan välissä, tämä tokikin tarkoittaa sitä, että ne on jotenkin "kuivapestävä" välissä. Itse olen tähän käyttänyt tähän mennessä mikrokuituliinaa (mikä on muuten oikeasti kätevä tähän hommaan!), mutta kun sain NSB Beauty Boxin mukana Color Switchin niin tokihan se käyttöön piti ottaa.


Kyseessä on tosiaan sivellinten puhdistuksen tarkoitettu tuote; peltirasiassa on yksinkertaisesti sanottuna sisällä karhea sieni, johon sivellintä pyöritellään - tämä toimii siis puuteristen tuotteiden kanssa.


Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy niin tuote on minulla tosiaan ollut jo jokusen tovin käytössä eikä sieni siis ole puhdas. En ole tuota kääntänyt ja kun nyt ajattelin tätä varten näin tehdä niin huomasin, että toinen puoli olla aikalailla yhtä likainen; luomiväri oli toki hivuttautunut purkin pohjalle. 


Testiä varten otin MAC:n mustan hileisen luomivärin (Cinderfella) ja pyörittelin sivellintä ihan urakalla luomiväriin - tokikaan näin tummaa luomiväriä ei noin runsaasti noin pulleaan siveltimeen tulisi edes otettua..


Sitten vain pyöritellään sivellintä sieneen kunnes se on puhdas.


Sivellin ei tokikaan puhdistu samalla tapaa kuin vesipesussa, mutta tarkoitus onkin sivellin puhdistaa niin, että sillä pystyy aivan toisen sävyistäkin luomiväriä seuraavalla kerralla levittämään.


Hieman tummaa hileisyyttä käteen pyyhkiessä siveltimestä jäi, mutta toisaalta otinkin mustaa väriä melkoisen runsaasti siveltimeen. Kaiken kaikkiaan olen käytössä kokenut tämän toimivan hyvin.

Kuitenkin. Hintaa tällä on reilu 20€ mitä en kyllä itse tuotteesta olisi valmis maksamaan; huomattavasti halvemmalla saa noita alussa mainitsemiani mikrokuituliinoja, jotka toimivat vähintäänkin yhtä hyvin. 


Oletko sinä tutustunut kyseiseen tuotteeseen? Kuinka puhdistat omat siveltimesi vesipesujen välissä?

4 kommenttia:

 1. Varmaan käy sellaisesta pikapuhdistuksesta, jos kesken meikin meinaa siveltimet loppua kesken. :) Itse suihkun siveltimiin sellaista suihketta, jos jaksan. Pesen kuitenkin ne kerran viikossa, vaikka usein käyttökertoja ei tule kuin 1-2.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseltäkin tuo suihke löytyy, mutta käytän sitä lähinnä nestemäisten tuotteiden käytön jälkeen.. Täytyy myöntää, että olen vähän turhan laiska siveltimiä pesemään - pitäisikin taas ottaa urakaksi käydä kaikki lävitse o.O

   Poista
 2. Olipa mielenkiintoinen tuote ja tuo rasiahan on ihana, jo siksi tekisi mieli hankkia. :) Kivaa viikkoa Mira <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat