sunnuntai 21. elokuuta 2016

Hajuveteni / Oriflame Lovely Garden

Hajuvesistäni ainakin yksi on jäänyt esittelemättä niin hoidetaanpa se pois alta - voisin sitten jossain välissä tehdä uudemman koontipostauksen kaikista hajuvesistäni, niiden suhteen on nimittäin aika paljon muutosta edelliseen koontipostaukseen nähden tapahtunut :D

Mutta mennään tämänpäiväiseen esittelyyn, jonka tähtenä on:

lähde: http://fi.oriflame.com/products/product?code=23838
Oriflamen sivuilla tuoksua kuvataan näin:
"Naisten tuoksu on kuin tuntematon polku odottamattomaan.Kirpeä raparperi kietoutuu yhteen vihreiden tuoksujen kanssa. Kuuma maito pehmittää tuoksun kermaiseksi vaniljaksi ja johtaa salaiseen, henkeäsalpaavan kauniiseen puutarhaan. Kaunis lasipullo Lovely Garden Salaisuus odottaa... juuri sinua. Tuntematon polku vie salaiseen, henkeäsalpaavan kauniiseen puutarhaan, jossa tuhannet kukat puhkeavat kukkaan."

Nimenomaan tuo "kirpeä raparperi" houkutti minut tuoksun itselleni ostamaan ja kyllä tästä tuota raparperin tuoksua minun nenääni löytyykin. Kyseessähän ei ole mikään uuden uutukainen tuoksu vaan tämä on lanseerattu markkinoille jo keväällä 2012.

Fragrantican tuoksupyramidi:
Latvatuoksu: Raparperi, granaattiomena, vihreät tuoksunuotit.
Sydäntuoksu: Heliotrooppi, pioni, maito.
Pohjatuoksu: Myski, santelipuu, orkidea.

Hintaa tuoksulla on 31€/50ml, mutta Oriflamelle tyypilliseen tapaan löytyy aika ajoin tarjouksesta - josta sen itselleni tulin hankkineeksi.


Pidätkö sinä raparperin tuoksusta?

1 kommentti:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat