perjantai 26. elokuuta 2016

Pikakasvohoito

Monissa blogeissa on Lumenen Glow Reveal Kirkastava Pikakasvohoito ollut esillä enkä itse ainakaan ole yhtään postausta lukenut, missä ei kyseisestä tuotteesta olisi pidetty - voitte siis kuvitella kuinka onnessani olin kun ko.tuote paljastui elokuun LivBoxista!


Ensinnäkin mistä tässä tuotteessa oikein on kyse?
Lainattu Lumenen sivuilta:
"Säteilevä, pehmeä iho hetkessä! Uusi ainutlaatuinen Glow Reveal pikakasvohoito kirkastaa tehokkaasti ja puhdistaa ihon epäpuhtaudet jättäen ihon pehmeäksi ja säteileväksi vain yhdessä minuutissa.
Koe ihonhoitoteknologian uusin innovatio! Glow Reveal Kirkastavan pikakasvohoito lisää ihon hehkua kolmivaiheisesti vain yhdessä minuutissa. Tuotetta levitetään kuivalle iholle pyörivin liikkein, jätetään vaikuttamaan minuutin ajaksi ja huuhdellaan lopuksi pois vedellä.
Kolmivaiheisen vaikutuksen vain yhdessä minuutissa mahdollistaa tuotteen ainutlaatuinen koostumus, jossa yhdistyvät kuorinta, detox-kasvohoito ja ihoa kirkastavat öljyt. Iho jää heleän puhtaaksi, hehkuvaksi ja pehmeän tuntuiseksi. Pikakasvohoito on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Sitä voi käyttää aina, kun iho tuntuu olevan eloton, harmaa ja tarvitsee tehokkaan kasvohoidon.
Formuloitu ilman parabeeneja ja formaldehydin vapauttajia."


Tuoksultaan kuvailisin tätä ehkä sanalla "raikas". Iholla pyöritellessä voiteessa tuntuu hieman "karheutta", huuhtoutuu helposti vedellä pois. Käytön jälkeen iho tuntuu miellyttävän pehmeältä ja en tiedä onko kuvittelua, mutta itse koin, että tämä tosiaankin hieman kirkasti ihoa.

Ihana tuote ja nyt kukaan ei voi enää sanoa ettei aika riitä ihonhoitoon :D
Hintaa tuotteella on 13,90€/150ml ja tuotetta on varsin helposti saatavilla, ehdottomasti jokaisen sentin arvoinen tuote. :)

Joko sinä olet ko.tuotetta testannut; mitä olet pitänyt?

10 kommenttia:

 1. Kokeiltu on ja hyväksi havaittu:) Minuuttijutut on kivoja, ei voi valittaa, etteikö ehtisi:)

  VastaaPoista
 2. En ole testannut, mutta tää kuulostaa kivalta. :)

  VastaaPoista
 3. Olen kokeillut ja tykännyt :) kiireisiin iltoihin tosi mainio!

  VastaaPoista
 4. Täytyy oma Livboxista tullut ottaa testiin pikapikaa, kuulostaa meinaan hyvältä. :) Kivaa viikonloppua Mira <3

  VastaaPoista
 5. Kiireiselle tästä on varmaan apua, mutta omassa ihossani en kyllä huomanut muutosta suuntaan enkä toiseen koska hoidan ihoani muutenkin säännöllisesti ja ajan kanssa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän kukaan kiellä etteikö tämä voisi pidempäänkin kasvoilla vaikuttaa; näin ainakin itse toimin koska se 60s kuluu jopa liian nopeasti :D

   Poista
 6. Oon tykännyt! :) Toimii kyllä hyvin mun iholla.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat