tiistai 2. elokuuta 2016

HD

Olen kuullut paljon hehkutusta erilaisista HD-puutereista, jotka monien mielestä ovat ihan super, mutta en ole itse saanut aikaiseksi sellaista hankittua. Sain kuitenkin nyt maahantuojalta sellaisen testiin, joten hetihän se oli korkattava kokeiluun!


Stagecolor oli itselleni merkkinäkin tuntematon, joten ensinnäkin piti googletella millainen sarja on kyseessä; 70-luvulla New Yorkissa huippuluokan meikkitaiteilijoille kehitelty sarja. Kuullostaa siis enemmän kuin hyvältä!


HD puuteri näyttää valkoiselta, mutta oikealla käytöllä on iholla väritöntä. Oikealla käytöllä tarkoitetaan sitä, että sitä käytetään todella vähän! Liika käyttö saattaa varsinkin kuvissa näkyä valkoisena - yksi keino testata oletko käyttänyt HD puuteria on oikein on ottaa kotona kuva salamavalon kera :D


Itselläni on se käsitys, että usein tämä olisi irtopuuterimallisena, mutta Stagecolorin kappale on tosiaan kivipuuteriksi puristettu - tämä on toki helpompi ottaa matkallekin mukaan.


Itse pakkaus on mattapintaista muovia, kevyehkö. Sisällä suuri peili. Minun silmiini pakkaus on kauniin yksinkertainen, tyylikäs.


Sivellin voisi ehkä tämän kohdalla olla paras levitystapa, näin puuteria ei tulisi liikaa levitettyä.
Värittömyyden ansiosta tämä sopii kaikille, mattaisuuden lisäksi tämän luvataan häivyttävän juonteista ja huokosia eli voisi ehkä sanoa "blurraavan" ihoa?

Suositushinta tuotteella on 29€/10g, jälleenmyyjät löydät täältä.
Uskoisin tämän kestävän käytössä ikuisuuden, joten on ehdottomasti hintansa arvoinen!


Oletko sinä jo HD-puuteiden maailmaan päässyt sisään?
Onko Stagecolor sinulle tuttu merkki?Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

4 kommenttia:

 1. HD-puuterit ja muut valkoiset puuterit on ne, mitä nykyään käytön oikeastaan ainoastaan. :) Tykkään niiden silkkisen ohuesta koostumuksesta.

  VastaaPoista
 2. Enpä ole vielä HD-puutereita kokeillut, mutta MUFE:n HD-meikkivoide on tuttu ja siitä tykkäsin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en muistaakseni tämän puuterin lisäksi muita HD-tuotteita olekaan vielä päässyt testailemaan.. :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Heavy Metals

Joulukuun lopulla en pystynyt vastustamaan FeelUnique n huipputarjousta Urban Decay n luomiväripaleteista ja kuten teille jo aikaisemmin ma...

Luetuimmat