sunnuntai 7. elokuuta 2016

Esse

Sain muutaman näytteen sarjasta, jota on paljon blogeissa hehkutettu ja koska jo pienet näytteet saivat heräämään mielenkiintoni niin ajattelin tämän jakaa myös teille. Syvääluotaavia kokemuksia en sarjasta tokikaan voi teille antaa vaan ihan vain ensifiiliksiä.. :)


Ensinnäkin kopioin teille suoraan Natural Goods Companyn sivuilta sarjan kuvauksen, mistä ylipäätään on kyse:

"PROBIOOTTISTA IHONHOITOA

Esse on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta. Jotta ihosi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää sen oikeaa pH-tasapainoa. Mikrobit myös opastavat kehon omaa immuunijärjestelmää ja tuhoavat toksiineja ihon pinnalla.

Esse-tuotteissa käytetään prebiootteja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja ja lisäksi imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja pH:ta, jotta saadaan luotua ympäristö, joka suosii hyödyllisiä mikrobeja. Tietyissä tuotteissa käytetään myös probiootteja eli eläviä mikrobeja haluttujen tulosten saavuttamiseksi.
Esse toimii tiiviissä yhteistyössä PhytoTrade Africa -järjestön kanssa. Järjestö valvoo kestävää kehitystä sekä takaa eettisen ja reilun kaupan mukaisen kohtelun maaseutuyhteisöille kasvien keräämisestä. Esse-tuotteet ovat Ecocertin luomusertifioimia ja Vegan Societyn hyväksymiä. Eläinkokeettomuus tuotannon kaikissa vaiheissa on Essen perusarvoja ja se on PETA:n ja Beauty Without Cruelty:n jäsen.

Jonain päivänä kaikki kosmetiikkavalmistajat käyttävätä tätä teknologiaa. Esse on ammattituotesarja kauneushoitoloihin ja kuluttajatuotteet ovat myynnissä verkkokauppamme lisäksi vain valtuutetuilta kosmetologeilta."


Sain näytteet Deep Moisturiser -kasvovoiteesta, Gel Cleanser ja Cream Cleanser -puhdistustuotteista.


Tuoksut tuotteissa ovat luonnonkosmetiikalle tyypilliset eivätkä siis jokaisen makuun, mutta itse pidän näistä kovasti. Kosteusvoidetta omalla ihollani en välttämättä meikin alle käyttäisi ja puhdistustuotteita käytän itse kaksoispuhdistuksen toisena osana.

Sarja vaikuttaa kaiken kaikkiaan todella mielenkiintoiselta, tähän ehdottomasti mielelläni tutustuisin joskus enemmänkin. Hintaa tuotteilla on melkoisesti, joten suosittelisin ehkä tuotteet kosmetologilla käynnin yhteydessä hankkimaan - kasvohoidon yhteydessä kosmetologi pystyy katsomaan sinulle parhaiten sopivimmat tuotteet.


Miltä probioottinen ihonhoito sinun korvaasi kuullostaa? Oletko jo tehnyt tuttavuutta ko.sarjan kanssa?Näytteet saatu blogiyhteistyössä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

8 kommenttia:

 1. Koko ajan Esse kutkuttelee enemmän, mitä enemmän siitä luen. Olen näitä katsellut ja purkit ovat kauniita ja kuorintakin, joka on ihan suklaata. Välillä rakastan perinteistä luonnonkosmetiikan tuoksua ja välillä se tökkii. Mistähän sekin johtuu?

  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti testata joskus näitä! :)
   Eri tuotteiden tuoksuissa on eroja, joten josko jossain on tuoksuosanen mikä ei vaan miellytä sun nenääsi? Tai jos kyse on samasta tuotteesta eri aikoina niin vaikuttaako hormonit vai mitkä tuoksumieltymyksiinkin :D

   Poista
 2. Esse on kyllä jotain niin parasta. Itse ajattelin, että voide ei soveltuisi meikin alle, mutta aloin käyttämään sitä kolmasosan siitä, mitä yleensä pistän voiteita ja sitten toimi. Jotenkin olen tottunut läträämään tuotteita, mutta Essen koostumukset on sellaisia, että niissä tarvitaan malttia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen tuon ja parin muunkin täyteläisen koostumuksen kohdalla pohtinut myös, että ehkä pienemmällä määrällä voisikin hyvin toimia (tai jos on kunnolla aikaa antaa voiteelle imeytyä ennen meikkaamista), mutta ehkä kesällä ainakin kaipaan aamuun jotain hieman kevyemmän tuntuista voidetta - tämäkin on varmaan niitä päänsisäisiä juttuja :D

   Poista
 3. Botaniamiitistä taisin saada testiin kattavan valikoiman näitä, mutta ei sykähdyttänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tuoksu tökkii niin muistaakseni heiltä löytyy myös tuoksuttomia tuotteita :)

   Poista
  2. Ei tuoksuttomatkaan oo kivoja, ne on tylsiä :D Käytin JOY Of Finlandin putsarin vauhdilla, kun se oli niin.. mälsä. Tuoksui ei millekään (ehkä hieman pakkausmuoville).

   Poista
  3. No joo. Tietyissä tuotteissa suosin tuoksuttomuutta (silmänympärysvoiteet), mutta en kokonaan ihonhoitoa voisi tuoksuttomasti hoitaa - ne tuoksut tuovat omalla kohdalla tipan ylellisyyttä mukaan ihonhoitoon arkenakin :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kuin transformers!

Bongasin Avonin valikoimista mielenkiintoisen puhdistustuotteen, jota ehdottomasti halusin testata ja pyysinkin sen vuoksi testiin: ...

Luetuimmat