keskiviikko 10. elokuuta 2016

Yrttejä Himalajalta..

Sain useammankin tuotteen lisää Himalaya Herbals -sarjalta tutustuttavaksi ja olen tässä purkkeja pyöritellyt ja pohdiskellut mistä aloittaa :D Aiemmin esittelemäni löydät täältä.
Ensimmäisenä tästä setistä testiin pääsivät:



Under Eye Cream, Energizing Day Cream, Anti-wrinkle Cream.


Under Eye Cream 
Tätä en Valkrin sivuilta vielä esittelystä löytänyt, mutta kyseessä on siis silmänympärysvoide, jonka luvataan selkeästi vähentävän tummuutta, ryppyjä ja juonteita silmänympärysiholta. Tuote on tuoksuton - mitä itse suosin silmänympärysiholla. Tehoaineina on käytetty: Bergenia ligulata, Cipadessa basifera, Triticum vulgare - näille en selkeitä suomennoksia löytänyt, mutta käsittääkseni kaikki kolme ovat siis Himalajalla kasvavia kasveja, mikäli joku osaa tarkemmin sanoa niin kommentoikaa :)

Itse tuote on melko paksua ja pohdinkin jo hetken, että näinköhän se kesällä meikin alla toimii, mutta huoli oli turha. Tokikin annostelun kanssa kannattaa olla tarkkana, tätä riittää varsin pieni määrä. Omalla silmänympärysihollanihan ei juonteita saatikka ryppyjä vielä ole, joten niihin tehoamisesta en osaa mennä sanomaan (ja tämä toki vaatisi pitkäaikaista jatkuvaa käyttöä..) ja tummuus silmänympärysihollani on rakenteellista eli tehoaineilla siihen ei pysty vaikuttamaan. Näihin lupauksiin en siis oikein pysty ottamaan kantaa, mutta silmänympärysvoiteena tämä on kyllä oikein toimiva ja tulen ehdottomasti tämän loppuun itse käyttämään.


Toisena tuotteena testiin lähti:
Energizing Day Cream
Suora lainaus Valkrin sivuilta:
"Kosteuttaa ja ravitsee, ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista.
Cinnablock antaa miedon suojan auringolta.
Jättää iholle silkkimäisen tunteen.
Tehoaineet
Manteli - rauhoittaa, pehmentää ja ravitsee
Villi sokeriruoko - kosteuttaa"

Itse jotenkin kuvittelen energisoivat voiteet aina hedelmäisen tuoksuisiksi, mutta tämä on enemmänkin hieman makea tuoksultaan, ei kuitenkaan missään nimessä paha enkä ole myöskään kokenut tämän tai seuraavana esiteltävän voiteen jäävän häiritsevästi tuoksumaan iholle levittämisen jälkeen. Tuoksut voiteissa ovat ihania levitysvaiheessa, mutta itse toivon niiden ehdottomasti katoavan levityksen jälkeen - kuten näissä tapahtuukin. Voide jättää ihon todella miellyttävän tuntuiseksi ja voide toimii loistavasti myös meikin alla.


Anti-wrinkle Cream:
Lainaus suoraan Valkrin sivuilta:
"Ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista
Kiinteyttää
Häivyttää juonteita ja maksaläiskiä
Suojaa vapailta radikaaleilta
Tehoaineet
Aloe vera – kosteuttaa, viilentää ja pehmentää
Sitruuna – kirkastaa
Viinirypäle – ehkäisee epäpuhtauksien syntyä, antioksidanttinen,
luontainen AHA-hedelmähappojen lähde
Santelipuu ja tomaatti – rauhoittaa "

Tämän tuoksussa on jotain tuttua, tulee mieleen hieman jokin halpis"tuoksu", jota käytin teininä? Onneksi tuoksuun ei liity epämiellyttäviä muistoja vaikka teini-ikä onkin aina teini-ikä :D Kuten kuvistakin näkyy (tuotteet kaikissa kuvissa samassa järjestyksessä kuin missä ne olen esitellytkin), että tämä voide on ehkä jopa hieman kevyempää koostumukseltaan kuin energisoiva voide, tätäkin siis itse ehkä ennemmin päivällä käytän - myös tämä toimii hyvin meikin alla. Voiteista ehkä aavistuksen pidemmän korren vetää tämä jälkimmäinen voide vaikkakin molemmat ovat todella miellyttäviä käytössä.


Suositushinnat voiteilla on 7,70€/50ml ja silmänympärysvoiteella 13,80€/15ml ja näitähän voi löytää jopa ihan siitä lähikaupastasi. Olen tykännyt tähän mennessä kaikista kokeilemistani tuotteista ja hinnat näissä ovat ihan ehdottomasti kohdallaan. Suosittelen lämpimästi testaamaan. :)


Joko olet Himalaya Herbalsilta löytänyt omat lempituotteesi?


Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

6 kommenttia:

  1. Olen käyttänyt ajoittain Himalaya Herbalsin voiteita, kun niitä vaan on saatavilla. Minulla on nyt käytössä Revitalizing yövoide. Se on yövoiteeksi minun makuuni ehkä hieman ohuen tuntuista. Olen tottunut täyteläisempiin yövoiteisiin. Muutoin vaikuttaa hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se omaankin makuuni on ohuempaa kuin mihin olen tottunut, mutta näin kesällä on kyllä riittänyt yövoiteenakin - itsehän tosin kerrostan ihonhoitotuotteita, joten sen alle tulee seerumi ja päälle vielä usein yönaamio :D

      Poista
  2. Mun suosikki on multipurpose cream, sitä kun voi tunkea vähän mihin vaan, ehdoton esim. mökkikassiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuostakin tuotteesta on jossain vaiheessa blogiin kokemuksia tulossa. :)

      Poista
  3. Triticum vulgare on tuttuakin tutumpi vehnä :) Nuo kaksi muuta kuulostaa tuntemattomilta. Varmaan jotain kasveja Himalajan syvimmistä onkaloista :D

    Mullakin nämä odottavat testausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olevinaan googlettelin nuo kaikki, mutta liekkö sattunut tuon kanssa kirjoitusvirhe hakuhetkellä vai mitä :D Kiitokset siis sinulle tuosta tiedosta :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat