torstai 18. elokuuta 2016

kosmetiikkajemmani: kynsien ja kynsinauhojen hoitotuotteet ym.

Hypätään seuraavaksi kynsille ja kynsinauhoille tarkoitettujen tuotteiden pariin - jatkan sitten myöhemmin luomiväreistä, näiden kanssa on hieman isompi homma kun yritän varmaankin ympätä näistä mukaan swatchaukset mikäli niitä ei jo aiemmin täältä löydy. Kaikki aiemmat kosmetiikkajemmat löydät tunnisteen alta. :)


Näitäkin on melkoisesti kertynyt, mutta silti joukosta uupuu jotakin.. Katsotaanpa tarkemmin:


Kynsinauhat:
Color Club Loosen Up Cuticle Softener And Remover eli kynsinauhavesi, joka on kylläkin kieltämättä todella harvoin käytössä..
Nailfix Cuticle Oil Lemon&Yummy Yummy, kuten huomaa niin näistä sitruuna on tällä hetkellä käytössä - tuoksultaan ei aivan niin ihastuttava kuin kuvittelin, Yummy Yummyä olen jo aiemmin yhden pullon käyttänyt ja se on tosi herkullisen tuoksuista!
Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream tämänkin käytön pyrin aika ajoin muistamaan.
Glisten&Glow Cntr-Alt-Del Latex Barrier on tarkoitettu kynsinauhojen suojaksi kynsiä koristellessa esim. leimauksen tms. yhteydessä. Kuten blogistani ja varsinkin Ig:stä on huomannut niin olen erittäin laiska koristelemaan kynsiäni ja usein mennäänkin vain ihan yhdellä sävyllä kynsillä - jotka kyllä vähintäänkin kaksi kertaa viikossa vaihtuvat.


Alus- ja hoitolakat ym.:
Shela's Base Coat *) on päässyt blogissakin aiemmin esille (*klik*), oikein toimiva aluslakka.
Sally Hansen 18K Gold Hardener on jäänyt noiden kultahippujen vuoksi vähemmälle käytölle; hankala saada kaikkia hippusia pois kynneltä ja oikein läpikuultavan lakkauksen läpi jäävät hieman näkymään..
OPI Glitter off -Natural Base Coat käytän glitterlakkojen alla kun vain muistan, helpottaa ainakin jossain määrin glitterlakkojen poistoa..
Essence Pro White Effect, hyvä olla jemmassa mikäli kynnet kellertävät ja tahtoisi jotain ei-niin-peittävää lakkausta kynsille. Tämän tehosta en kyllä nyt yhtään muista..
Essie Millionails tämä on melko ahkerassa käytössä ollut.
Sally Hansen Maximum Growth & Diamond Strength.
CDN RescueRx Daily Keratin Treatment sain tämän pikkuruisen pullon I Love Me -messuilta kokeiluun, en ole aivan varma toimiiko omilla kynsilläni aivan niin loistavasti kuin joidenkin bloggaajien olen kuullut kehuneen, tosin en ehkä ole aivan ohjeen mukaisesti jaksanut tätä käyttääkään - eihän nyt ilman värilakkaa voi olla!
Aluslakkoja pyrin vaihtelemaan, kynttä kovettavia lakkojahan ei kannata jatkuvasti käyttää koska kynsi saattaa mennä liiankin kovaksi (kuivua) ja napsahtaa herkemmin poikki. Eli tokihan jokainen näistä on ihan perustellusti mukana :D


Päällyslakat:
Essie Gel Setter, Sally Hansen Miracle Gel Top Coat, Essence Gel-Look Plumping Top Coat ja Alessandro Gel Look Top Coat *) ovat kaikki hieman samantyylisiä eli jäävät kynnen pintaan hieman paksummin, mikä omaa silmääni miellyttää.
Essence Pastel Ombre, Cinderella Glitter, Light Reflections, Sparkle Sand Top Coatit ovat päällyslakkoja, joilla saa hieman jotain ekstraa lakkaukseen.
Cesars Matte Top Coatilla saa normaalista lakkauksesta mattamaisemman (kun tällaisen omistaa niin mihin erillisiä, usein vaikeasta lakattavia mattalakkoja tarvitaan :D).
Päällyslakkojen saralta minulta tällä hetkellä tosiaan uupuu kokonaan pikakuivattava päällyslakka! Olen kuitenkin varsin hyvin pärjännyt ilmankin; olen pitkälti noita Gel Look Top Coateja suosinut ja kokenut niidenkin kuivahtavan melkoisen nopeasti. Tosin ehkä jemmassa voisi hyvä olla yksi pikakuivattava lakka, jos joskus tulee hirmuinen kiirus lakkauksen kanssa..


Löytyykö joukosta tuttuja tuotteita? 


*) blogiyhteistyönä saatu

8 kommenttia:

 1. Burt`s Bees ja Sally Hansenin Diamonds Strength on tuttuja. "Burtti" on ihana, mutta Sally oli mulla aika floppi. :(

  VastaaPoista
 2. Burt's Beesin voide on tuttu, tosin itsellä se on lähinnä huulivoiteena satunnaiskäytössä. Sally Hansenin geelipäällyslakka tuli joskus LivBoxissa ja tuo Essencen Light Reflection on aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulille en ole tuota tullutkaan testanneeksi, pitääkin yrittää muistaa kotona kaivella purkki esiin ja kokeilla :D

   Poista
 3. Monia tuttuja tuotteita :) CND Rescueta voi käyttää myös värilakan kanssa, tiputtaa tippoja sinne kynnen kärjen alle. Lyhyiin kynsiin se toki voi olla hankalampaa :) mutta noin käytän itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin yritinkin sitä käyttää, mutta jotenkin sen käyttö aina unohtui :D

   Poista
 4. Itse käytän tuota Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Creamia ja se on ihan parasta <3 Kiitos uusista vinkeistä :)

  www.lauraheinikki.fi

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat