maanantai 22. elokuuta 2016

Deborah Milano

Sain eleveniltä mahdollisuuden valita muutaman tuotteen testiin itselleni tuntemattomasta Deborah Milano -meikkisarjasta. Jos sarja on teillekin muillekin tuntematon niin kyseessä on vuonna 1962 perustettu yksi Italian tunnetuimmista meikkisarjoista! Italiassa ko.sarja on monien julkkisten suosima ja sitä käyttävät mm. Miss Italia -kisaan osallistuvat. Tästä kaikesta glamourista huolimatta tuotteet eivät kuitenkaan ole hinnakkaita vaan ovat kaikkien saatavilla. Meikkejä löytyy laidasta laitaan, itse kuitenkin tartuin tällä kertaa kynsilakkoihin;


Kokeiluun lähti siis:


Sivellinosa on pienehkö, mutta ei kuitenkaan kaikista pienimmistä päästä. BB-lakassa hieman leveämpi kuin kynsilakassa. Molemmat koin kuitenkin käytössä omille kynsilleni hyvän kokoisiksi.


BB Nail Foundationin luvataan tekevän kynsille saman kuin mitä BB-voide tekee kasvoille. Tämä siis tasoittaa kynsien sävyä sekä pintaa. Kynsilakan mica-mineraali saa kynnen pinnan näyttämään tasaisemmalta ja E-vitamiini puolestaan vahvistaa kynsiä. 

Tätä löytyy eleviltä kahdessa sävyssä:
01 nude
02 beige

Näistä kahdesta itselleni nappasin nuden. Yllä olevassa kuvassa kynsilakkaa kynsilla yksi kerros, kahdella lopputuloksen olisi saanut vielä tasaisemmaksi, mutta koska olin laittamassa päälle vielä värilakan niin ajattelin yhden kerroksen riittävän. Hintaa kynsilakalla on 6,80€/11ml.


Värilakka oli hankala valita, koska valikoimaa oli ihan kohtuudella ja toisekseen en kovin helposti löytänyt googlesta swatch-kuvia lakkojen sävyistä. Päädyin sitten ottamaan kokeiluun sävyn, jollaista en ainakaan muista itseltäni ennakkoon löytyvän; pistaasinvihreän.

Kestää kynsilläni sen mitä kaikki muutkin kynsilakat (mukaan lukien Essiet, Zoyat, Picture Polishit, OPIt...) eli itsehän 2-4 päivän välein lakkaukset vaihdan kun alkaa pientä kulumaa näkymään - tässä vaiheessa myös haluan jo väriin vaihtelua :D Pienellä korjailulla tämänkin saisi vähintäänkin viikon verran oikein mainiosti kynsillä pysymään - tähän kynsilakan kestävyyteenhän toki vaikuttavat aina paljon omien kynsien kunto sekä minkälaiseen kulutukseen ne joutuvat; jos esim. tiskaat paljon käsin ilman hanskoja niin voit olla varma etteivät lakkaukset kovin kauaa hyvänä kestä..

Hintaa näillä minilakoilla on 3,90€ ja pullolla kokoa 4,5ml.

Kaikkinensa kynsilakat olivat suorastaan positiivinen yllätys ja mielenkiinto myös muita tuotteita kohtaan kasvoi kovasti - pakkohan niitä joskus on testata! :DOnko Deborah Milano sinulle entuudestaan tuttu sarja?Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)


2 kommenttia:

  1. Ihan outo merkki mulle. Kivaa kuulla uusista merkeistä. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskaltautuu herkemmin itsekin kokeilemaan kun ensin hieman toisilta fiiliksiä tuotteista kuulee :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat