tiistai 23. elokuuta 2016

Ihmiskoe..

Ajattelin tehdä itselleni "ihmiskokeen" ja hankin Dermoshopista aurinkokapseleita, joiden luvataan mm. nopeuttavan ruskettumista..


Kyseiset aurinkokapselit löytyvät nimellä Solistica, ja niiden luvataan:
  • "Nopeuttaa ja ylläpitää rusketusta
  • Vähentää yliherkkyyttä auringossa
  • Ehkäisevät ihon kesimistä ja ennenaikaista vanhenemista.
Solistica aurinkokapselit ovat 100 % luonnollisia ja sisältävät karotenoideja, mm. beetakaroteenia, jotka aktivoivat valonsuojapigmentti melaniinin tuotantoa, jolloin ihon ruskettuminen nopeutuu.
Purasruohon siemenöljy sisältää gammalinoleenihappoa GLA:ta, joka ehkäisee ihon kuivumista. Kapseleiden kylmäpuristettu vehnänalkioöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja suojaa soluja hapettumisstressiltä. Viinirypäleen siemenöljy sisältää iholle tärkeitä flavonoideja ja E-vitamiinia, jotka suojaavat ja elvyttävät ihoa.
Solistica aurinkokapseleiden käyttö aloitetaan 2 viikkoa ennen auringonottoa ja jatketaan koko auringonottokauden ajan. Kapseleiden nauttimista voi jatkaa läpi koko vuoden, jolloin iho säilyy kimmoisana ja terveen värisenä.
Aurinkokapselit aktivoivat pigmentin muodostusta nopeuttaen rusketusta, mikä antaa myös suojaa UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Aurinkokapseleiden käyttö ei poista aurinkovoiteiden tarvetta.
Pakkauksen koko 60 kpl / 29 g. Parasta ennen 03/2018.
Annostus: 1 tabletti päivässä. Solistica kapselit sopivat koko perheelle. Yksi kapseli päivässä niellään kokonaisena veden kera ruokailun yhteydessä. Kapselit eivät sisällä jodia eivätkä gluteenia. Solistica kapseleiden kuori on kalagelatiinia. Kalagelatiini on mahdollisesti yliherkkyyttä aiheuttava ainesosa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 kapseli sisältää:
Rasvahappoja 323 mg
Tyydyttymättömiä rasvahappoja 257 mg
Monityydyttymättömiä rasvahappoja 184 mg
GLA gammalinoleenihappoa 20 mg
Luonnollisia karotenoideja 6 mg
Luontaista E-vitamiinia 5 mg
Kalorimäärä Kcal 15, kJ4

Ainesosat: Kalagelatiini (kapselin kuori), kylmäpuristettu purasruohon siemenöljy (Borago Officinalis), vehnänalkioöljy (Triticum aestivum), viinirypäleen siemenöljy (Vitis vinifera), kosteudensäilyttäjänä glyseriini, karotenoideja luontaisesta levätiivisteestä (Dunaliella salina), emulgointiaineena mehiläisvaha, E-vitamiini luontaisesta lähteestä."


Aloitin kapseleiden käytön kesäkuun alussa - nämä olisi voinut vallan hyvin jo aiemminkin aloittaa, mutta vasta silloin itselläni tuli tämä "ihmiskoe" mieleen :D Olen näitä säännöllisesti päivittäin ottanut - tosin aamiaisen yhteydessä, koska lounaalla en kuitenkaan enää muistaisi.. Siinä mielessä koe meni hieman pieleen kun säät nyt ovat olleet vähän mitä ovat..


Oma ihoni on vaalea enkä rusketu, korkeintaan hieman kesäisin olen päivetystä saanut. Kuitenkin tästä huolimatta en myöskään (onneksi) pala kovinkaan helposti. Kapseleiden käytön myötä (osittain tästä kesästäkin johtuen..) en tosiaan ole mitään eroa huomannut; rusketusta ei ole tullut tms. Pitää varmaan testata näiden kanssa uudestaan ensi kesänä? :D

Hintaa kapseleilla on 13,50€/60kpl eli kahden kuukauden annos, mikä ei mielestäni ole tuotteesta korkea hinta. Itselläni en tosiaan ole huomannut mitään positiivisia muutoksia, mutta toisaalta en myöskään negatiivisia (esim. vatsavaivoja tms.). Ihon kannaltahan esim. E-vitamiini on hyväksi, joten siinä mielessä en usko syöneeni näitä turhaan vaikken nyt sitä rusketusta ihooni saanutkaan :D

Voitin myös erään toisen merkin aurinkokapselit eräästä arvonnasta, pitää katsoa aloitanko ne heti perään vai jättäisinkö ensi vuoteen.


Oletko sinä kokeillut aurinkokapseleita?

16 kommenttia:

  1. Mulla aurinkokapselit auttaa nimenomaan siihen, että en pala. Varsinkin jos lähtee ulkomaille niin voin kertoa, että rinnuksessaan tuntee jo heti ekana päivänä onko syönyt kapseleita vai ei. :D Lisäksi se rusketus mikä sitten tulee tuntuu pysyvän kauemmin, eikä valu suihkun mukana pois. Sen sijaan paremmin ruskettavaa vaiktusta en ole minäkään näillä huomannut.

    VastaaPoista
  2. Mulla toimii nää tosi hyvin, mutta Suomessa en näitä oo käyttänykkää :D Aina ku mennään perheen kans ulkomaille nii syyään pari viikkua näitä ja sit sielä lomalla kans ja kyllä muuten ruskettuu nopiasti! Mää, äiti ja veli oltiin ihan ruskeita ja iskä, joka ei nuita syöny oli sitte vaaliampi. :) Tokihan tuohon vaikuttaa iho muutenki, mää ku muutenki rusketun suht nopsaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan se olla, että itsekin hipiääni rusketusta paremmin muualla kuin Suomen auringon alla saisin xD

      Poista
  3. Ei ole kokemusta ja enpä itse viihdy auringossa, niin olisi turhia :D Ja nämä on ilmeisesti nieltäviä, niin sekin jo rajoittaa, kun pitäisi olla imeskeltävä/pureskeltava.

    VastaaPoista
  4. Uuu, super kiinnostava postaus! Itse kävin ihan solariumissa että sain rusketusta, mutta voisi tällaistakin kokeilla!
    Ihana blogi sulla! 💙

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Pohdin tässä, että uusisinko ihmiskoetta, kun taitaa jemmoista toisen merkkisiä aurinkokapseleita löytyä :D

      Poista
  5. Mielenkiintoinen ihmiskoe, mut harmi että kesä jäi niin viileäksi viime vuonna -uutta testiä vaan käyntiin tälle kesälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää testi suoritettiin itseasiassa toissakesänä, viime kesänä jäi testailut raskauden takia tekemättä :)

      Poista
  6. Kiintoisa ihmiskoe! Olemme kesällä saaristossa ja veneilemme, joten aurinkoa ei voi välttää (jos se paistaa) Joskus nuoruudessa olen syönyt joitain karoteenikapseleita, mutta näitä voisin kokeilla. Kiitos vinkistä! Mukavaa vappupäivää!

    VastaaPoista
  7. Minulla ei myöskään syvennä rusketusta, vaan auttaa siihen, etten pala. Joka kesä ulkomaille lähtöä ennen syön näitä ja myös jatkan loman jälkeen loppuun. Uskoisin ylläpitävän rusketusta pidempään. Näitäkin olen käyttänyt ja tykkäsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ainakaan Suomen auringossa juuri edes pala niin en siihenkään osaa mennä sanomaan, varmaan tosiaan paremmin saisi näiden tehon esille ulkomaille matkatessa :)

      Poista
  8. Itselläni aurinkokapselit ovat lähinnä olleet kokeilussa kun olen ollut lähdössä etelänaurinkoon vahvistamaan ihoa. En ole nyt kyllä vuosiin enää kokeillut koska en juurikaan "jaksa enää ottaa aurinkoa". Liikun kyllä auringossa mutta pelkkää makoilua en jaksa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole koskaan itse ollut sitä tyyppiä, et jaksaisin maata pitkään aloillani auringossa :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat