perjantai 12. elokuuta 2016

Homeinen muna?

Muutamissa blogeissa olen nähnyt kuvia homeisista meikkimunista ja tokihan itselläkin tällöin heräsi mielenkiinto mitä oman meikkimunani sisältä löytyykään..


Oman meikkimunani olen joskus noin vuosi sitten hankkinut ja muistelisin sen heti käyttöön ottaneeni. Alussa tämä oli hieman epäsäännöllisemmässä käytössä ja täytyy myöntää, että välillä saattoi jäädä pesemättömänäkin kaappiin käyttöään odottelemaan useammankin päivän ajaksi. Tuon "homekohun" jälkeen hieman paransin asiassa, mutta toimin samalla tavalla kuin muistelen jonkun toisenkin bloggaajakollegan maininneen toimivansa; pesin sienen aina ennen käyttöönottoa - ei ihan siis niinkuin ohjeiden mukaisesti ehkä olisi pitänyt tehdä..


Tästä huolimatta munassa ei juurikaan pinttyneitä meikkitahroja ole jäänyt..


Jossain vaiheessa luin muutoin, että meikkimunaa on tarkoitettu käytettävän suipolla kärjellä eikä tuolla suuremmalla pohjapuolella - mitä itsekin alkuun käytin. Nyt olenkin siirtynyt suippoon kärkeen ja täytyy sanoa, että toimii mainiosti!


Käytönjäljet mitä munassa on nähtävissä ovatkin suurimmaksi osaksi pesussa tulleita kynsieni jälkiä - näitä pestessä kannattaa siis tosiaan varovainen olla :D

Mutta mitä sisältä sitten paljastuikaan..


Täysin puhdas sisusta!


Täytyy sanoa, että olin itsekin yllättynyt ja pohdinkin, että laitoinko tämän kuitenkin liian aikaisin pois käytöstä :D


Nyt en muista minkälainen käyttöikä näille on luvattu, itse muistelisin sen olleen 6kk tienoilla mutten äkkiseltään löydä tietoa kuinka se olikaan..

Mutta siis oma meikkimunani ei ollut homeinen. Se millä uskoisin olevan eniten merkitystä pesemisenkin aktiivisuuden asemasta on kuivaaminen; meidän kotimme ilmanvaihto on varsin tehokasta ja sisäilma on melko kuivaa, tämähän toki tarkoittaa sitä, että mm. meikkimunakin kuivuu nopeammin.


Onko sinun meikkimunasi sisältänyt ikäviä yllätyksiä?

6 kommenttia:

 1. Mähän tosiaan kans käytän suippoa päätä lappeeltaan, mutta pressitilaisuudessa bb:n kehittäjä itse käytti vain tuota sienen terävää kärkeä ja pompotti sientä iholle. Hänen mielestään juuri se pompotus oli tärkeää. Häneltä kysyttiin käyttääkö hän sientä aina noin ja vastaus oli suurimmaksi osaksi kyllä. :D Mutta hauskaahan tossa on se, että sitä voi käyttää miten parhaalta tuntuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, kokeilee mikä tuntuu sopivan omaan käteen parhaiten :)

   Poista
 2. No jo on kyllä puhdas muna! Miten ihmeessä sä olet saanutkin pidettyä sen noin puhtaana? Mitkä on siis sun vinkit tämän puhdistamiseen? :)
  Mä kans alusta asti käytin suippoa kärkeä. Ystäväni ihmetteli tapaanin, hän kun taas käytti töpöä pyllyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan tosiaan, että tuolla tehokkaalla ilmastoinnilla on oma osansa asiaan :D Kyllä se aina käytön jälkeen on meikkivoiteessa ja puuterissa, jotka hinkutan sitten ennen käyttöä saippua avulla pois - ei mitään sen kummempia jippoja ole käytössä :D

   Poista
 3. Meikkimuna on kyllä aivan huippu ja todella hyvältä näyttää tuossa vielä tuo sisus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävänkin hyvältä kun ei meikkitahrojakaan ole :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Aikuiselle iholle

Sain testiin pari aikuiselle iholle suunnattua Laveran kasvonaamiota: Skin Smoothing Mask (ovh 3,52€/2x 5ml), joka on kosteuttava ...

Luetuimmat