lauantai 20. elokuuta 2016

Monitoiminen tehokosteuttaja

Sain testiin Phytomer Hydracontinue Flash Hydratant kosteuttavan geelin, joka on varsin monikäyttöinen tuote.


Kyseessä on siis pipettipulloon pakattu geelimäinen tuote, jota voit käyttää sellaisenaan tai yhdistettynä muihin tuotteisiin. Itse ehkä pidän eniten tavasta käyttää tämä lisäkosteuttajana kosteusvoiteen alla, mutta tämän voi sekoittaa kosteusvoiteeseen tai vaikkapa meikkivoiteenkin mukaan.


Oma pipettipulloni on ainakin sen verran jäykkä ettei tämän kanssa "yliannostusta" tarvitse pelätä vaan pipetillä saa tuotetta tippa kerrallaan iholle annosteltua. Geelimäinen tuote imeytyy hyvin iholle ja antaa selkeästi lisäkosteutusta. Tätä suositellaan kuivalle ja pintakuivalle iholle - myös rasvainen ihohan voi olla pintakuiva ja sellaiselle voisin kuvitella tämän myös sopivan äärimmäisen hyvin.

Hintaa 30ml pakkauksella on n.40€ luokkaa mitä en pidä lainkaan pahana hintana näin toimivasta ja riitoisasta tuotteesta! Phytomerin tuotteita on saatavissa mm. Sokoksista sekä kosmetologeilta, jälleenmyyjät löydät täältä.


Onko sinulla jotain luottotuotetta, jonka otat käyttöön kun ihosi kaipaa lisäkosteutusta?


Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

2 kommenttia:

  1. Mullakin oli joskus pari vuotta sitten tämä testissä ja tykkäsin! :) Phytomerin tuotteissa on niin ihana tuoksu. Se on raikas, mutta sellainen "aidon raikas".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse rakastuin opiskeluaikoina juuri tuon tuoksun takia Phytomerin tuotteisiin, ihana ollut nyt päästä vuosien vuosien tauon jälkeen taas samojen tuoksujen ja sitä kautta muistojen maailmaan :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat