sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Secret Kiss Chubby Jelly Tint

Satuin taas törmäämään niin mielenkiintoiseen tuotteeseen selaillessani BeautynetKorean sivuja, että pakkohan se oli laittaa tilaukseen:


Kyseessä on periaatteessa huulille laitettava värjäävä kalvomainen naamio.Koostumus ja käyttötapakin on siis periaatteessa sama kuin peel-off -kasvonaamioissa; levitä tuote huulille, anna jähmettyä ja irrota. Tähän väliin voisin heittää kommentin, että ainakin tässä tuotteessa haju oli suorastaan kamala!


Kokeilin tuotteen ensin kädelle ja myöhemmin myös huulille - jälkimmäisestä ei kuvia ole, joten saatte nyt käteni ihoa vain ihastella :D


Väriä iholle tarttui - eikä se myöskään saippuapesussa irronnut. 
Kuinkas huulten kanssa kävi; noh. Naamio oli vaikea poistaa (en tiedä olisiko pitänyt vieläkin paksumpi kerros laittaa ja antaa pidemmän aikaa olla?) ja huulet olivat rutikuivat! Myöskään kovin kummoisesti sävyä en huulissa huomannut. Ajatuksena siis aivan loistava, mutta ainakaan omalla kohdallani toteutus ontui..


Oletko näihin tuotteisiin törmännyt ja varsinkin; oletko näitä testannut?

2 kommenttia:

  1. Apua naamion jälkeen rutikuivat huulet, ei kovin kiva tunne. :( Mä en tällaiseen ole törmännyt, mutta sellaiseen huulille laitettavaan kangapalaan kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä saattaisi toimia paremmin ei-näin-kuivahuulisella :D Itsehän en mattapuniakaan oikein voi käyttää.. ;P

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat