lauantai 12. maaliskuuta 2016

Lisää CC:tä...

Näitä kirjainyhdistelmä voiteita löytyy nykyisin melkeinpä joka sarjalta ja näinpä siis myös Oriflamelta. 


(suora lainaus sivuilta)
"Monikäyttöinen meikki-/ihonhoitotuote, jossa on kevyt koostumus ja kestävä, puolipeittävä sävy. Patentoitu Brightening-tekniikka sisältää aktiiviaineita, jotka kirkastavat ja heleyttävät ihoa. Suojakerroin 35 sekä UVA/UVB -suojat."


  
Meikkivoidetta löytyy kahdessa sävyssä; light ja natural. Itsehän toki tartuin light-sävyyn.


Sokkona meikkivoidetta hankkiessa on aina se pelko ettei sävy osukaan nappiin, varsinkin kun sattuu olemaan näin vaaleaihoinen.


Onneksi pelko oli turha ja tämä sulautuu todella kauniisti iholle - levitykseen käytän toki sitä hyväksi toteamaani tapaa eli BeautyBlenderiä.


Tuotteessa on omaan nenääni miellyttävän raikas tuoksu. Peittävyys on myös itselleni juuri sitä mitä kaipaankin eli myös tämän kanssa käytän erillistä peitevoidetta - itse en halua, että koko meikkipohja on täysin peittävä ja näyttää maskimaiselta kasvoilla. Suojakerroin on myös meikkituotteessa aina plussaa, tässä sitä on vielä lisäksi varsin hyvässä määrin.

Itse siis tykkään kovasti tuotteesta, ei ollut missään nimessä hutiostos niinkuin pelkäsin, joten ehdottomasti tässä on tuote jota voin hyvillä mielin suositella.

Meikkivoide toki aina kannattaa kokeilla omalle iholle ennen ostamista, mutta sävynsä puolesta ehkä tämän suhteen ei ota niin suurta riskiä sokkona ostaessaan. Hintaa tuotteella on 23€/40ml, mutta kuten Oriflamen tuotteet yleensäkin niin myös tämä on aika ajoin hyvässä tarjouksessa.


Joko olet tätä meikkivoidetta testannut tai löytyykö Oriflamelta jokin muu lempimeikkivoide? :)

4 kommenttia:

 1. Mulla on Giordanin meikkivoide ja olen tykännyt siitä tosi paljon!

  VastaaPoista
 2. Itse en pitänyt yhtään kyseisestä tuotteesta. Tuoksu oli aivan kamala, tosin aluksi se ei haitannut, mutta käytön lopettamisen yksi syy oli tuo haju. En myöskään pitänyt sen punapohjaisesta pigmentistä. Toi meikkivoide ei vaan sopinut mulle ja etenkin tuoksuille herkkänä ehdoton nounou.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että noin on käynyt :( Itseäni ei tosiaan tuoksut kasvotuotteissakaan haittaa, oikeastaan päinvastoin, ja omassa käytössäni koen tämänkin kohdalla tuoksun varsin pian levittämisen jälkeen katoavan.

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolen vuoden luetuimmat

Itse tykkään aina ajoittain pläräillä tilastoja ja katsella mitkä julkaisut ovat olleet ne kaikista suosituimmat. Kurkataanpa mitä postauks...

Luetuimmat