tiistai 29. maaliskuuta 2016

Päivitystä pannuprojektiin..

Jälleen pari on pannuprojektista lähtenyt menemään ja näiden tilalle olen pari uutta tuotetta nostanut, joten päivitetäänpä tämän hetkiset tuotteet mukaan. Edellisen päivityksen löydät täältä ja alkuperäisen postauksen täältä. (Päivitys koko projektissa mukana olevista tuotteista tulee joskus myöhemmin kunhan olisin niihin paremmin vajumaa saanut aikaiseksi :D)

Ensinnäkin superhuonolaatuinen kuva:


The Epic Fail olla tarkastamatta kuvanlaatu heti sen ottamisen jälkeen ja jos vasta päiviä myöhemmin siirrät kuvat koneelle niin tietäähän sen ettei uusintaotosta enää voi ottaa ;P No mutta asia tulee tästä kuitenkin esille; Baby Lips Hydrate loppui ja tilalle tuli Baby Lips Coral Crave (jonka taru oli lyhyt - mutta tästä hieman jäljempänä lisää :D)


..ja tässä sitten perään yhtä huono kuva, olisinkohan peräti nämä peräkkäin ottanut eikä kamera suostunut yhteistyöhön ;P No jospa sitä jatkossa sitten muistaisi.. Mutta siis sain tehokäytettyä yhden huulikiillon pois ja otin toisen tilalle; ihastuttava MAC Cremesheen Glass Loud&Lovely
 loppui (ja lähti Back2MAC - myös tästä hieman jäljempänä lisää..) ja tilalle tuli NYX Pump It Up Lip Plumper sävyssä Scarlett.

Ja sitten siihen mitä vihjailin:


Huulirasva-addikti sai myös Coral Craven varsin nopeasti kulutettua loppuun ja ajattelin tilalle ottaa nyt jotain mikä ei ehkä niin nopeasti kuluisi käytössäni eli huulipunan. Tosin tämä on niin totaalista rakkautta ensinäkemältä, että saattaa vajua aikaa hyvää tahtia jopa minulla :D Back2MAC:stä sain siis ihastuttavan Cremesheen Lipstickin, jonka otin sävyssä Hot Gossip. Jos et muuten ole MAC:n punia kokeillut niin suosittelen suurella sydämellä!! Tämä ei taatusti jää viimeiseksi <3

Jos et tiedä mikä Back2MAC on niin kyse on loppuunkäytettyjen tuotteiden pakkausten palauttamisesta MAC:n pisteeseen; kuudesta pakkaushylsystä saat yhden vapaavalintaisen huulipunan itsellesi. Back2MAC:iin kuuluvat MAC:n tuotteista käsittääkseni kaikki muut paitsi kynät - korjatkaa jos menin vikaan. Itse palautin viisi depotattua luomiväriä (eli olin single-luomivärien luomiväripannut irroitellut ja palautin tyhjät pakkaukset) + tuon ylempänä näkyneen tyhjentyneen huulikiillon.


P.s. Yritän kovasti saada taas itseäni niskasta kiinni ja otettua meikkikuvan, jossa tuo huulipunarakkauteni pääsee paremmin esille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat