torstai 3. maaliskuuta 2016

Paras ystävä

Nyt ei puhuta ihmis- tai eläinystävästä vaan jostain aivan muusta, nimittäin Frantsilan kauraa sisältävästä hoitotyynystä.


Olen joskus vuosia vuosia sitten hankkinut samaisen hoitotyynyn isälleni lahjaksi ja jo pitkään on ollut mielessä myös itselle samanmoinen hankkia - tämän sain vasta vuoden alussa aikaiseksi, mutta "parempi myöhään kuin ei milloinkaan"? :)

Kyseessä on siis tosiaan hoitotyyny, jossa on sisältönä kauraa. Voit käyttää tyynyä lämpimänä rentouttamaan lihaksia tai kylmänä esim. lihastulehduksen oireita lievittämään.

Käyttöohje lainattuna Sokoksen sivuilta (josta omani tilasin):
"Käyttöohje: lämmitetään puhtaassa mikroaaltouunissa 1,5-3 min. tehosta riippuen. Aseta lämmin hoitotyyny mielellään vaatteiden päälle tai pyyhkeen päälle hoidettavalle alueelle 10-20 minuutiksi. Jos haluat kylmää, niin laita pakkaus pakastimeen n. 2 tunniksi muovipussissa. Varoitukset: Hoitotyyny on pidettävä kuivana, ei saa pestä. Lämmitysaikoja ei saa ylittää. Lämmin hoitotyyny tuoksuu viljalle."


Tyyny on pitkänomainen ja muotonsa puolesta sopii hyvin esim. hartioille.
Itse olen tätä nimenomaan hartioilla lämmitettynä tähän mennessä käyttänyt ja toimii tässä loistavasti. Toinen käyttöaihe mikä itselleni oli mielessä hankittaessa oli vatsakivut, mutta näitä ei vielä ainakaan pahemmin ole ollut, joten tähän en vielä ole kerennyt testata.
Kauran tuoksu ei omaan nenääni kovin voimakkaana tule, mutta jos siitä ei välitä niin muistelisin tätä ruusuntuoksuisenakin löytyvän!? :)

Käyttöikää en tuotteelle nyt äkkiseltään löytänyt, mutta oikein säilytettynä ja käytettynä varmaankin säilyy ystävänä pitkänkin aikaa. :)


Onko kyseinen hoitotyyny sinulle tuttu? :)

2 kommenttia:

  1. Mä muistan jo ihan lapsuudesta kuinka mummi käytti tuollaista hartioiden rentouttamiseen. Nyt itseltänikin löytyy kaapista samanlainen, aivan ihana kapistus kun laskee lämpimänä kolottavan paikan päälle :-)

    minttusblog.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat