Siirry pääsisältöön

Linkkaa blogisi!

Useammassakin blogissa tämä on tullut vastaan, joten ajattelinpa omankin lusikkani soppakulhoon kouhaista. :D

Eli yksinkertaisesti linkkaa minulle blogisi :D
Liitä mukaan blogisi osoitteen lisäksi pieni esittelyteksti.
Mikäli blogillasi on myös somekanavia käytössä niin ilmoittele ne myös täällä.


P.s. Somekanaviin liittyen; itsekin rustasin äskettäin Facebookin puolelle blogille sivut, löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/BlingerShimmer/
(Tämän lisäksi myös Instagram on käytössä nimimerkillä BlingerShimmer.)

Kommentit

 1. aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  Heippa! Oon 19-vuotias tyttö Turusta ja oon tällä hetkellä välivuodella ja teen töitä. Mun blogista löytyy lifestyleä, muotia, urheilujuttuja, kosmetiikkaa, videoita sekä ruokajuttuja. Aika laidasta laitaan siis! Oon kirjoitellut mun blogia jo useamman vuoden.

  Instagramissa oon nimellä amlpeppi :-)

  VastaaPoista
 2. 19-vuotiaan tytön monipuolinen lifestyleblogi :)

  http://tiiajennyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. 20 -vuotiaan kuopiolaisen lifestyle -blogi, josta löytyy kiinnostavaa sisältöä kaikille :)
  ☞Life à la Annika

  VastaaPoista
 4. 19- vuotiaan jyväskyläläisen naisenalun blogi missä pääpointtina rento meininki! Postailen vähän kaikesta, mistä milloinkin tekee mieli kirjoitella. Valokuvaus ja ruoka on pop! Tervetuloa kurkistamaan!

  http://virtavain.blogspot.fi/

  VastaaPoista

 5. http://sonjatuuliak.blogspot.fi

  20-vuotiaan opiskelijan lifestyle-blogi. :)

  VastaaPoista
 6. Blogini on englanniksi, sieltä löytyypi juttuja elämästäni viiden marsun ja tulevan aviomiehen kanssa. Myös reseptejä löytyy ja kauneusjuttuja :-)

  http://littlethingswithjassy.blogspot.fi
  instagram.com/jjjasuuu
  twitter.com/jjjasuuu
  FB: nimellä Little Things With Jassy
  BL: https://www.bloglovin.com/blogs/little-things-with-jassy-11382225
  snapchat: jjjasuliii

  Herranjestas kun tulikin paljon noita linkkejä! Ps, blogissani on arvonta joka sisältää ihania pieniä kauneusjuttuja kun se saavuttaa 100 lukijaa bloglovinin kautta ;)

  VastaaPoista
 7. http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  Valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä sekä joskus valokuvausvinkkejä! Kaikki somet löytyy myös helposti blogini välilehdistä :)

  VastaaPoista
 8. http://curubafruit.blogspot.fi/

  Suurin osa kavereistani on sellaisia, joita ei voisi vähempää kiinnostaa kosmetiikka, laukut tai kengät. Olen 23-vuotias insinööri, ja tuo blogi on minun ilmaisukanavani vähän kaikelle. :)

  face: https://www.facebook.com/udmoudmo/?fref=ts
  insta: @outimarie

  VastaaPoista
 9. 20-vuotias opiskelija, jonka intohimoina ovat musiikki, videot, kauneus, hauskanpito sekä matkustelu! Näistä pääset lukemaan blogissani, tervetuloa!


  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
 10. http://makkapic.blogspot.fi/

  24 -vuotiaan valokuvaajan blogi, joka painottuu siis pääasiassa kuviin ja toimiikin osittain myös portfoliona. Aiheita löytyy laidasta laitaan, vaikka lähinnä sydäntä onkin muotokuvaus. Postauksia selatessa muutaman taaksepäin, tulee vastaan myös mm. loppuvuoden Marokon matka taltioituna kameran kautta! :)

  VastaaPoista
 11. rriinamarianne.blogspot.fi

  Moi, oon 17 vuotias jyväskyläläinen. Kirjottelen aina sillon, ku huvittaa ilmasta mielipiteitä, tunteita tai muuta höpinää. Welcome :)

  VastaaPoista
 12. http://exitthemaze.blogspot.fi/

  21-vuotiaan uusi lifestyle blogi josta löytyy vähän kaikkea kosmetiikasta mielipiteisiin :)

  VastaaPoista
 13. www.lovekatariina.blogspot.fi

  25 -vuotiaan markkinoinnin opiskelijan lifestyleblogi, jossa keskitytään kaikkeen positiiviseen ja tyttömäiseen ja nautitaan elämästä.

  Somekanavat:
  Instagram - @katariinahelen
  Facebook - Love, Katariina (uusi!)
  Twitter - @Sumpukka (uusi!)
  Snapchat - @katariinahelen

  Lämpimästi tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 14. Moi! Kirjoitan kosmetiikkablogia (lähinnä meikkeihin keskittyen) kolmekymppisen naisen näkökulmasta. Tällä hetkellä mulla on meneillään blogiarvonta, tervetuloa tutustumaan! :)

  http://smokyeyecandy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. 16-vuotiaan, jo 17 ikävuotta havittelevan lukiolaistytön blogi. Blogi on lifestyle tyylinen, joka käsittelee pääasiassa kauneuteen ja kauneudenhoitoon liittyviä asioita kuten ihonhoitoa, hiusjuttuja ja kosmetiikkaa. Isona osana blogiani on kirjoittelu taistelustani aknea vastaan. Blogissa on myös paloja omasta jokapäiväisestä elämästäni. Blogini on ollut olemassa vuodesta 2012, nyt jo siis 4 vuotta! Lämpimästi tervetuloa vierailulle blogiini :-)

  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. http://hentoaotetta.blogspot.fi/

  Olen 20v nainen ja kerron avoimesti kaikesta elämääni liittyvästä.

  VastaaPoista
 17. http://paulapolish.blogspot.fi/
  Itsekin etsin koko ajan uusia blogia luettaviksi ja siten löysin tämän sinunkin sivusi =)
  Blogissani on pääasiassa kynsilakkauksia ja kosmetiikkaa =) Löytyy myös Instagram ja Facebook. Molempiin linkit sivullani!

  VastaaPoista
 18. patriciaelisabet.blogspot.fi
  25v nainen joka kirjoittelee muotipainotteista blogia, matkassa kulkee myös 9v poika :)

  Instagram @patriciastrom

  VastaaPoista
 19. tuubitoleranssi.blogspot.fi

  32w mies kirjoittelee ihonhoidosta ja ulkonäköasioista, toisinaan myös ruoasta :)

  VastaaPoista
 20. http://kerailijankynnet.blogspot.fi/

  35-vuotiaan naisen kosmetiikkablogi. Kandee vilkasta myös keräilyyni liittyvä blogi
  http://lelumaailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 21. 23-vuotiaan lifestyleblogi, tällä hetkellä paljon esillä hyvinvointi ja terveelliset elämäntavat. Lisänä myös sisustusta ja kauneutta.

  Blogi: psneverstopsmiling.blogspot.fi
  Blogin FB: https://www.facebook.com/psneverstopsmiling/
  IG: @jjoshanna

  VastaaPoista
 22. 16-vuotiaan kuvapainotteinen lifestyle blogi, johon käydään vähän kaikenlaista kirjoittelemassa.

  http://miajauh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 23. jasminsuvituulia.blogspot.fi

  18-vuotiaan tyttösen lifestyle-tyylinen blogi! Tosiaan vielä ihan uunituore, ettei postauksiakaan ole kerennyt ilmestyä kuin muutama. Viimeisimmässä esittelen muutamia ihania kesämekkoja, joten jos kiinnostaa käykää ihmeessä kurkistamassa muutkin. :)

  VastaaPoista
 24. www.kingofdominoes.blogspot.fi

  96/lifestyleblogi/ulkomailla-->Belgia/

  VastaaPoista
 25. Mä bloggaan elämäntaparemontista, kauneudesta, sisustuksesta ja diy-jutuista, itseironialla höystettynä: www.thisstoryline.wordpress.com. Facesta ja Instasta löytyy nimellä thisstoryline. Just srvonta käynnissä, ja kosmetiikka-arvontaa tulossa 😉

  VastaaPoista
 26. Olen 28-vuotias ja kirjoittelen lifestyleblogia Jyväskylästä käsin. Blogi käsittelee arjen pieniä iloja rennolla otteella, eikä oteta elämää turhan vakavasti. :) Välillä käydään tapahtumissa, matkustellaan, katsellaan elokuvia, syödään hyvin sekä tietenkin nautitaan elämästä. Tervetuloa mukaan! :)

  http://avekatriina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 27. Moikka!
  Täällä kirjoittelee kohta 18-vuotias suomenruotsalainen tyttö Helsingistä. Blogissani törmää niin asukuviin kuin resepteihinkin, ja monesti jaan myös omat mielipiteeni minulle tärkeistä asioista. Blogini on ehkä suhteellisen pieni, mutta sitä blogi-intoni ei ole! Tervetuloa :)
  Hi Beautiful

  VastaaPoista
 28. illicit-hiraeth.blogspot.fi
  Ysiluokkalaisen tytön lifestyle- & valokuvausblogi fiilispohjaisilla teksteillä.

  VastaaPoista
 29. saijis.indiedays.com

  Positiivisuutta muihin tartuttava 22-vuotias nuori nainen, joka on jäänyt koukkuun bloggaamisen ihmeellisen maailmaan. Kirjoittelen elämän pienistä iloista, käänteistä ja tapahtumista. Muotia rakastavana blogista voin bongailla huimat määrät asukuvia sekä ostosten esittelyjä! Unohtamatta tietenkään kauneushömppää sekä erilaisia reseptejä :)

  VastaaPoista
 30. Kauneushömppää ;) kultainenkynsilakka.blogspot.com

  VastaaPoista
 31. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  Esikoistaan odottavan 27-vuotiaan lifestyleblogi. :)

  VastaaPoista
 32. Pikkusiskonblogi

  15-vuotiaan maalaislikan valokuvausblogi jossa suurimmassa roolissa on eläimet ja luonto.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luetuimmat

Mouthwatering Mandarin

Silmääni sattui muistaakseni Facebookista niin mielenkiintoinen vartalonkuorinta, että oli pakko olla heti laittamassa maahantuojalle viestiä mikäli tuotteen saisin testiin - kyseessä on Optiat -kahvikuorinta. Kuorinnan pohjana käytetään käytettyjä (kyllä, luit oikein) arabica-kahviporoja eli tuotteen ideana on tosiaan kierrättää muutoin roskapaikalle kuljetettavaa tavaraa.

Kuorivana osana tuotteessa toimii siis nuo kahvinporot eikä siten tuotteeseen ole jouduttu lisäämään esim. luonnolle haitallisia mikrohelmiä. Kierrätyksen lisäksi kahvinporot ovat muutoinkin loistava tuote kuorintaan; se sisältää paljon antioksidantteja, jotka tunnetusti taistelevat vapaita radikaaleja vastaan ja näin ollen ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä. Lisäksi kofeiini kiihdyttää ihon verenkiertoa auttaen siten iho-ongelmien kuten aknen, selluliitin ja raskausarpien suhteen.

Optiat-sarjasta löytyy neljä kahvikuorintaa: Pick Me Up Lemongrass Lifter The Hungover Potent Peppermint Feel Great Mouthwaterin…

Photoready

Revlon on jäänyt itselleni hieman vieraammaksi merkiksi lähinnä johtuen siitä, ettei sitä kovinkaan hyvin Suomen kamaralta ole ollut saatavissa. Itselleni Revlonista tulee mieleen lähinnä kynsilakat.. Lähdinkin siis mielenkiinnolla kokeilemaan sarjan meikkejä, joista testiin sain:

Ultra HD Matte Lip Color sävyssä 660 HD Romance (ovh 12,80€) Colorstay Moisture Stain sävyissä  015 Barcelona Nights & 020 Rio Rush (ovh 11,80€) Photoready Eyeshadow & Primer sävyssä  520 Watercolours (ovh 11,80€)

Ensikokeilulla stain näytti suorastaan räikeältä ja tuntui ettei väri kunnolla levity. Kuitenkin hetken työstämisen jälkeen ja värin oltua huulilla ihastuin tuotteeseen kovasti; tämä antaa mukavasti ihanan raikasta sävyä huulille, joka ei myöskään aivan hetkessä häviä pois.

Mattahuulipuna tuntuu huulilla miellyttävältä, sävy vaatii ehkä hieman itselläni totuttelemista.

Swatchattuna: Rio Rush, Barcelona Nights & HD Romance.

Itse rakastan luomivärejä ja näitä tuleekin hamtrattua melkoisesti …

Bio2you

Sain CosMeryalta testiin itselleni pari tuotetta Bio2you-sarjasta, johon en ollutkaan aikaisemmin päässyt tuttavuutta tekemään. Kyseinen sarja yhdistää kasviuutteita ja -öljyjä tieteelliseen viisauteen. Kyseessä ei ole täysin luonnonkosmetiikkasarja, mutta he noudattavat hyvin pitkälti EU-direktiivejä koskien luonnonkosmetiikkaa. Tuoksuina ei ole käytetty eteerisiä öljyjä, joille monet voivat olla herkitystyneitä (tai eivät muutoin vaan näistä niin välitä) vaan käytössä on hyvin mieto hypoallergeeninen tuoksu.

Mitä sitten sain testiin:

Manuka kasvovesisuihke (15,50€/100ml) sekä Anti-Age kasvoseerumi (26,90€/15ml)


Kasvovesisuihke on alkoholiton ja sopii erinomaisesti herkälle iholle. Vaikuttavina aineina on tyrni (joka mm. parantaa mikroverenkiertoa, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa) sekä vihreää teetä (joka mm. suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja ennaltaehkäisee ihovaurioita sekä juonteita). Tuotetta voi käyttää suoraan kasvoille sumuttamalla tai vanulapun kautta.
Itse olen käyttänyt tät…

360 Spin

Kahden kuukauden välein Dermosilin valikoimiin tulee uutuuksia - mikä onkin mielestäni oikein mainio tahti kuluttajaa ajatellen. Nyt tarkoituksenani olisi siis esitellä muutamia heinäkuussa lanseerattuja tuotteita:

360° Spin Huulikiilto Wild Strawberry (ovh 3,90€/7ml)

Ideana huulikiillossa on, että applikaattori pyörii nimensä mukaisesti 360 astetta kun rullaat sitä huulille, tämän ansiosta myös tuote levittyy helposti, nopeasti ja tasaisesti huulille. Sävyvaihtoehtoja ei ole kuin tämä yksi mikä on omilla huulillani aikalailla väritön - sopii siis kaikille.

En ehkä aivan tuon applikaattorin ihmeellisyydestä ole päässyt kiinni vaikkakaan en koe sitä myöskään epäkäytönnöllisenä. Mikä parasta; tämä tuoksuu aivan taivaalliselle <3 Sujautinkin tämän heti saatuani laukkuun mukaan.

Kynsilakkoihin tuli kaksi sävyä lisää: Icy Mint Dreamy Rose

Molemmat sävyt ovat kauniita, mutta en tiedä vievätkö minut sävymaailmaltaan enemmänkin kevääseen kuin kesään hentoisuutensa vuoksi? Hintaa kynsilakoill…

Summer Dreams

Pienin askelin ehkä alamme mennä säidenkin puolesta kohti kesää, joten vihdoinkin niitä kesätuotteita saa alkaa kaivella esille. Sain jo jokunen aika sitten Dermosilin kesän uutuuksia testiin, mutta kieltämättä kylmänkankean sään vuoksi niihin ei ole aivan niin innokkaasti tullut tartuttua - mutta ehkä nyt pikkuhiljaa:

Summer Dreams on tämän kesän Dermosilin tuotteiden nimi, sain sieltä valita muutamia itselleni mielenkiintoisia tuotteita testiin ja valitsin mukaan Summer Dreams -pakkauksen sekä After Sun Lotionin, joka sisältyy settiinkin mukaan pienemmässä koossa.

Summer Dreams -pakkaus (ovh 10,50€) sisältää viisi kesän must have -tuotetta kätevässä 40ml koossa.

Aurinkosuojavoide SPF20 (löytyy myös 150ml koossa 8,60€ hintaan) suojaa niin kasvoja kuin vartaloakin auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Tuote on hajustamaton ja imeytyy nopeasti.
Kesäpäivän jälkeen virkistävä suihku on paikoillaan ja silloin voit helliä itseäsi ihastuttavalla kukkais-hedelmäisellä Summer Dream -suihkugeelillä (l…

Apeiron

Sain keväällä testiin erään TwistBe-verkkokaupan suosituimmista tuotteista:

Apeiron jojoba-teepuu hoitoöljy (13,90€/50ml)

Kuten ehkä osa jo nimenkin perusteella osasivat arvata niin kyseinen hoitoöljy on erinomainen epäpuhtauksien hoitoon. Sopii sinulle jos kärsit esim. finneistä tai aknesta, sisäänpäin kasvaneiden karvojen aiheuttamista tulehduksista.

Teepuuöljy on tunnetusti antiseptisen ja antibakteerisen vaikutuksensa vuoksi erinomainen tuote epäpuhtauksille. Jojobaöljy puolestaan ravitsee ja kosteuttaa ihoa

Itse olen uskaltanut levittää tuotetta suuremmallekin alueelle ja olen tästä kovasti ajoittaisessa käytössä pitänyt. Uskon myös tämän toimivuuteen epäpuhtauksien suhteen. 50ml pullo lisäksi kestää pienen ikuisuuden käytössä, koska yhdellä käyttökerralla tähän ei kovinkaan kummoista vajausta saa aikaan.

Kuinka sinä hoidat epäpuhdasta ihoa?

*)pr-näyte

Kesäkuun kosmetiikkaostokset

Toukokuun saldo oli aavistuksen pienempi kuin aiempina kuukausina - otinko kesäkuussa sitä kiinni vai jäikö shoppailut shoppailematta? :D Toukokuun puoleltahan ei tällä kertaa tilauksiakaan jäänyt kesäkuun puolelle saapuvaksi. Ja aiemmat shoppailuthan löytyvät kirjanpito-tunnisteen alta.

Kuten olette ehkä huomanneet niin eleven on yksi lempparishoppailupaikoistani tällä hetkellä enkä tälläkään kertaa pystynyt vastustamaan peräti 23% alennusta yli 70€ ostoksille. Mukaan tilaukseen lähti siis:
NYX Glitter Primer
NYX Face&Body Glitter Rose
NYX Ombre Blush Soft Flush
PIXI Hello Rose! -pakkaus
PIXI Nourishing Cleansing Balm
3INA The Micellar Gel
3INA The Micellar Water  yhteensä: 77,30€
Lisäksi tilatessa yli 35€ PIXIn tuotteita sai Best Of Bright -pakkauksen. Näytteitä elevenin tilauksiin myös saa nykyisin kolme kappaletta valita. 

Innostuin jälleen tekemään tilauksen Ebayn ihmeellisestä maailmasta Virven innoittamana:

Jaderulla
Yhteensä: 1,45€


BeautynetKoreaan tilaus lähti silm…

Oranssia kasvoille

Tänään meikkikuvia, jotka ovat jo jokunen tovi sitten otettu, mutta vasta nyt sain ne muokkailtua ja tänne blogiin asti tuotua..

Postauksen lopussa vielä lista meikissä käytetyistä tuotteista, jotka yllä olevassa kuvassa näkyvät.

Meikissä käytin sävyjä, jotka eivät olet ehkä ne mihin normaalisti muuten ensimmäisenä tulisin tarttuneeksi..

..mutta ihan kivalta tällainen lämpöisempikin meikki näyttää - vai? :)

Meikissä käytin arvonnassa voittamaani Shaaanxo-palettia (täältä niin luomivärit kuin huulipunakin) ja tämä olikin se koko meikin "tähti", silmämeikin pohjustin Wet 'n' Wild silmämeikinpohjustajalla. Silmämeikissä lisäksi mukana Isadoran ja Artdecon* kajalkynät, Urban Decayn ja Avonin* eyelinerit sekä Isadoran mascara.

Meikkipohjana Lumenen Blur -meikkivoide, Oriflamen peitevoide ja Stagecolor HD-puuteri*, minkä lisäksi kasvoille väriä tuomassa Clarinsin poskipuna*, NYX Taupe varjoja tekemään ja Guerlainin ihastuttavat meteoriitit hehkua tuomassa. Kulmakarvoihin …

Jaderulla

Jälleen kerran Virve esitteli jotain sellaista mikä oli aivan pakko itsellekin tilata testiin ebayn ihmeellisestä maailmasta muutamalla eurolla:

Nimensäkin mukaisesti jaderulla on valmistettu jadekivestä ja sillä on tarkoitus yksinkertaisesti rullailla kasvoilla ja kaulalla. Mikä tässä on ideana? No nestekierron tehostaminen, mikä auttaa turvotuksen poistamisessa.

Omassa rullassani toisessa päässä on suurempi rulla ja toisessa pienempi - näin pääset hieman kapoisempiinkin kohtiin kasvoillasi käsiksi.

Rulla tuntuu viileältä ja rullaus tapahtuu varsin vaivattomasti.

Pidemmän testijakson tämä toki vaatisi, että voisi edes kuvitella jotain tuloksia näkevänsä. Katsotaan kuinka innostun rullailusta vai unohtuuko tämä kaappiin.


Joko sinulta löytyy oma jaderulla?

Satin Matte

Kirjoittelin teille jo viime vuoden lopulla Earth Minerals -tuotteista, mutta tällöin meikkipohja jäi kokonaan käsittelemättä, koska sain sen käsiini vasta hieman myöhemmin. Tarkoituksena oli kirjoitella teille siitäkin kokemuksia kun olin ehtinyt testailla tarkemmin, mutta jotenkin kummasti asia pääsi livahtamaan mielestäni ennenkuin nyt kesän kynnyksellä kun olen taas talvea hanakammin mineraalipohjiin tarttunut.. eli korjataanpa nyt se virhe.

Oikean sävyn välintaa helpottamaan sain näytteitä muutamasta sävystä sekä pohjustajasta:

Vasemmalta oikealle: Balancing Primer Light (rasvaiselle ja sekaiholle) Satin Matte Foundation Light 1 (vaalealle, sävyltään kylmälle iholle) Satin Matte Foundation Neutral 1 (vaalealle iholle) Satin Matte Foundation Beige 1 (vaalealle, sävyltään lämpimälle iholle)

Itselleni valitsin sävyn Light 1 vaikkakin myös Neutral 1 olisi sopinut mainiosti. Peittävyydeltään tämä on aikalailla sitä samaa mitä muutkin kokeilemani mineraalimeikit eli tasoittaa ihonsävyä, m…