torstai 24. maaliskuuta 2016

Aurinkosuojavoidetta meikin alle?

Täytyy heti alkuun myöntää, että olen hieman liian huonosti aurinkosuojavoiteita aina käyttänyt - ne vain jotenkin unohtuvat.. Vartalolle sentään aika ajoin tulee suojavoidetta levitettyä, mutta kasvot olen suojannut tähän mennessä vain suojakertoimen sisältävän päivävoiteen ja/tai meikkivoiteen avulla - yhtenä syynä tähän on kieltämättä ollut myös se tietty tahmaisuus-olettamus kun on kysymys aurinkovoiteista. Ja voisin veikata etten ole tämän suhteen ainoa!? Jos kuulut samoin ajattelevien ryhmään niin nyt korvat hörölle! :D



Sain testiin Eucerinin uudistuneista kasvoille tarkoitetuista aurinkosuojavoiteista suojakertoimeilla 30 olevan voiteen, jota lähdin avoimin mielin testailemaan..


Tässä kyseisessä aurinkosuojavoiteessa on UVA- ja UVB-suojan lisäksi biologista solusuojaa antamassa antioksidantti ja lisäksi hyaluronihappoa antamassa iholle kosteutusta. Lisäksi tuote on mattapinnan jättävä ja luvataan, että se sopii myös meikin alla käytettäväksi. Voide ei tuki ihohuokosia eikä sisällä haju- tai väriaineita. Voidetta on 30 suojakertoimen lisäksi myös 50 suojakertoimella - jälkimmäisen valitsisin ainakin ehdottomasti ulkomaan matkalle mukaan!



Pakkaus on samanlainen kuin aiemmin testaamassani päivävoiteessa; kätevä annostella ja pumppumekanismin ansiosta todella hygieeninen käytössä.


Testasin ensin tuotetta kädelle ja koska ihotuntuma on mattainen ja varsin miellyttävä, uskaltauduin myös kokeilemaan meikin alle; toimii aivan loistavasti!

Tästä tulee ehdottomasti päivävoiteeni kesälle ja ehdottomasti vartalolle suojavoidetta etsiessäni aion marssia Eucerinin hyllylle katsomaan mitä sieltä matkaani ottaisin! Tarkemmin Eucerinin aurinkosuojavoiteisiin voit tutustua nettisivujen kautta.

Kasvovoide on tosiaan 50ml pumppupullossa ja hintaa on n. 16,50€ luokkaa tällä SPF30-voiteella, 50 suojakertoimellinen kustantaa n. euron verran enemmän. Ei siis missään nimessä kallista siihen nähden kuinka loistava tuote on kyseessä.

P.s. Nuorempien ei kannata pelästyä "anti-age" sanaa; aurinkohan on yksi pahimmista ihoa vanhentavista tekijöistä, joten kaikki aurinkosuojakertoimelliset voiteet ovat anti-age -voiteita ;)


Miten on sinun kohdallasi; käytätkö aurinkosuojavoidetta kesällä säännöllisesti vai tuppaako se unohtumaan kun minulla? :D



Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia.

6 kommenttia:

 1. Käytän jos olen aamu tai iltapäivällä ulkona. Illalla jos lähden kävelemään niin en laita. Olen siinä vähän pahis. :D

  VastaaPoista
 2. Aurinkovoiteet on pakattu matkalaukkuun ja juurinkin Eucerine pääsee testiin :) Nuorempana ei tullut käytettyä mutta nyt näin "aikuisena" kylläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorempana se auringon vanhentava vaikutus (kaikkine muine haittavaikutuksineen..) kuullostaa niin kaukaiselta asialta ettei siihen aina tule kiinnitettyä huomiota.. Onnekseni en nuorempanakaan ollut mikään auringonpalvoja vaikka auringossa tulikin oleiltua - ehkä olen pahimmilta vaurioilta välttynyt vaikkei sitä suojakertoimellista voidetta aina muistanutkaan laittaa.. :)

   Poista
 3. Mä olen luottanut suojakertoimellisen primerin voimaan, esim .Dermalogicalla on hyvä. Muuten myös meikkituotteiden suojakertoimiin on kasvojen suojaus jäänyt. Mutta tuo Eucerin kuulostaa siltä, että aion ehdottomasti käydä tutkimassa tuotetta tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi tuota testaamaan! Mattamaisuutensa vuoksi varmaan voisi miehenkin saada tuota kokeilemaan - kunhan aurinko taas alkaa ilmestyä näkyviin niin pitää kokeilla innostuisiko :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Pihkakuorinta

Alkuvuodesta kirjoittelin teille mielenkiintoisesta uudesta tuttavuudesta Abies Organics :sta ja lupailin esitellä teille toisenkin testiin...

Luetuimmat