sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Helmikuun roskakasa I

Aiemmat postaukset löydät helposti roskakasa-tunnisteen alta. :)
Jaan tämän postaukseen jälleen kahteen osaan, koska muutoin postaus venyisi ja paukkuisi :D
Mutta pidemmittä puheitta helmikuun loppuneisiin:


Tästä uupuu matkalla loppuneet (en jostain kumman syystä niitä jaksanut raahata enää takaisin kotiin...), mutta ne tulevat kyllä esittelyyn postauksen II-osassa. :)


Batiste Dry Shampoo: Bloom calypso orchid&pink freesia (200ml): Tykkäsin tuoksusta ja Batiste on ihan ehdotonta kärkeä kuivashampoissa! 
Jatkoon: Ehdottomasti!

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Excellium Silottava Shampoo (30ml): Shampoona oikein toimiva, mutta tuoksu ei jotenkaan napannut :/ 
Jatkoon: Ei.



Oriflame Milk&Honey Gold Hair Mask (250ml): Tuoksu on aivan ihana ja tuotteenakin oikein toimiva = tätä tulen taatusti uudemmankin kerran joskus tilaamaan!
  Jatkoon: Kyllä!

Phyto Exceptional Cream (30ml): Omalla kohdallani tämä jää ”ihan kiva” –luokkaan, ei tosin ole mitään superhinnakast (arvoksi olen laittanut 11€ ja risat), joten voisin kyllä harkita hankkimista – jos vain ensin saisin jo jemmassa olevat tuotteet käytettyä pois :D 
Jatkoon: Ehkä.


Yves Rocher Nutri-Silky Treatment Shampoo (300ml): Hoitoaine tästä samasta linjasta kerkesi loppua jo pitkä aika sitten, tämän käyttö on sen vuoksi hieman jäänyt kun ei ole sitä hoitoainetta ollut mihin yhdistää, nyt vihdoinkin sain kuitenkin käytettyä loppuun. Voisin hankkia uudemmankin kerran.
  Jatkoon: Kyllä.


Philosophy Cabana Girl –suihkugeeli (180ml): Ihana tuoksu ja koostumus, näitä suihkugeelejä hankin ehdottomasti lisää!
 Jatkoon: Kyllä.

Palmolive  Aroma Sensations Feel Glamorous Suihkusaippua (50ml): Toinen samanmoinen loppui viime kuussa ja edelleenkin tykkään tuoksusta. Herätti ehdottoman mielenkiinnon kokeilla pitkästä aikaa myös muita uusia Palmoliven suihkusaippuoita; kunhan nyt ensin olen varastoani hieman vajutellut :D
  Jatkoon: Kyllä.

Sante Happy Blossom –suihkusaippua (200ml): Ihan ok, mutta vain sitä ja koska suihkusaippuoita on jonoksi asti vuoroaan odottamassa päätyi tämän loput käsisaippua käyttöön..
Jatkoon: Ei (muita Santen suihkusaippuoita kyllä mielelläni kokeilisin).


The Body Shop Virgon Mojito Body Scrub (250ml): Aivan ihana, ei tätä tuoksua ole turhaan kehuttu. Ostaisin ehdottomasti tätä ja saman linjan muita tuotteita mikäli vielä vastaan tulee!
  Jatkoon: Kyllä.



Clean Shower Fresh Moisture Rich Body Butter (142g): Aivan ihana tuoksu – tätä on pakko saada joskus ihan hajuvetenäkin! Tykkäsin myös vartalovoin koostumuksesta.
  Jatkoon: Kyllä.


The Body Shop Frosted Cranberry Body Butter (200ml): Tuoksu ei vartalovoissa jotenkaan ollut ihan sitä mitä ajattelin, ei jatkoon.
Jatkoon: Ei, muita TBS-vartalovoita varmasti kyllä tulee minulla jatkossakin näkymään.


RFSU Nice 'n' Cool - Intim after shave (10ml): Tämä on jäänyt pyörimään pitkäksi aikaa kaappiin, ihan pikkuruinen määrä enää oli pohjalla. En valitettavasti kokenut, että tästä olisi ollut kummoisempaa hyötyä sheivauksen jälkeen. 
Jatkoon: Ei.
 
Freeman Barefoot Heel&callus Balm Peppermint+Plum (150ml): Olen parempiakin jalkavoiteita käyttänyt, ei siis tule jäämään hankittavien listalle.
Jatkoon: Ei.


Lavera 24h Deodorant with organic orange&sea buckthorn (50ml): Valitettavasti tässä oli se perustavaa laatua oleva virhe, että jätti kainalot valkoisiksi! Muutoin tuote olisi ollut ihan passeli, onneksi oli talvi niin pystyi tästä huolimatta käyttämään, mutta kyseisestä syystä johtuen en tätä uudelleen hanki – Laveralla tosin kai on toinen deo, jolla ei tätä ominaisuutta olisi!? Pitää tuo vielä jossain vaiheessa tsekata, ainakin välillä mielellään muuta kuin antiperspiranttia käyttäisin..
  Jatkoon: Ei (yritän kyllä tuon toisen Laveran-deon hankkia jossain vaiheessa kokeiluun)



Eiköhän tässä nyt tälle kertaa ollut tarpeeksi kuvia ja tekstiä - jatketaan huomenna kakkososan kanssa. :)

Löytyikö joukosta sinulle tuttuja tuotteita?

6 kommenttia:

  1. Mä en ole kuullutkaan tosta philosophyn cabana girl -suihkugeelistä, alkoi kiinnostamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole varma onko tuota Suomesta saatavilla, itse olen sen ulkomailta tilannut - ennen kaikkea tuo pienempi kokokin viehätti :D

      Poista
  2. Tykästyin itse tuohon Phytön jätettävään voiteeseen tosi paljon. Hoitavaa ja silottavaa, levittyy erittäin hyvin eikä hentojakaan hiuksia lähmännyt. Onneksi ei ole mitään överihintaista, kun niitäkin aika paljon Beauty Boxeissa on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta vaikkakin ihan kiva niitä törkyhintaisiakin tuon kautta päästä kokeilemaan, koska muutoin niihin ei kyllä pahemmin tulisi tutustuttua :D

      Poista
  3. Enpäs ole törmännyt tuommoiseen Clean vartalovoidepurkkiin, olen nähnyt vain tuubeja (itsellänikin on tuubissa oleva) :D

    Virgin Mojito oli kyllä nam nam -sarja, odotan jo tämän kesän tulokasta. Tuo karpalo on vähän semmoinen.. en tiiä, kiva mutta ei ehkä niin kiva, käytettyä kuitenkin tulee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ulkomailta tilattu jossain vaiheessa.. :)

      TBS:n kausikokoelmia kyllä odottaa aina innolla ja ihan kiva kun välillä noita vanhojakin nostelevat sitten uudestaan esille :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat