lauantai 26. maaliskuuta 2016

Puolukkaista kosteutusta

Kosteuttava naamio sellainen tuote, mikä itseltäni löytyy aina kaapista ja kun huomasin jo jokunen aika sitten Dermosilille ilmestyneen uutuuden tällä saralla niin pitihän se toki tilata testiin. Kyseessä on siis:


"Dermosil Kosteuttava Kasvonaamio Puolukka vahvistaa ja kosteuttaa herkkää ihoa. Naamiossa on ylellinen ja täyteläinen koostumus.

Raikkaan virkistävältä tuoksuva Kosteuttava Kasvonaamio Puolukka on suunniteltu kosteuttamaan ja vahvistamaan kasvojen ihoa. Sopii hyvin myös herkälle iholle. Tuote sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavaa glyseriiniä ja E-vitamiinia sekä ihoa pehmentävää sheavoita. Lisäksi naamiossa on puolukan siemenöljyä, auringonkukan siemenöljyä sekä rosmariinin lehtiuutetta ja allantoiinia. Naamion sisältämä bisabolol rauhoittaa ihoa. 

Kasvonaamio hierotaan puhtaalle kasvojen iholle ja annetaan vaikuttaa noin 10 minuutin ajan. Lopuksi naamio huuhdellaan pois haalealla vedellä. Naamiota suositellaan käytettäväksi noin kerran viikossa tai tarpeen mukaan. 
Tuotteessa on puolukkainen hypo parfum -tuoksu."


Koostumus on juuri sellainen mitä kosteuttavalta naamiolta toivonkin; oikein täyteläinen. 
Tuoksussa on tunnistettavissa miellyttävä kevyt puolukkainen tuoksu.
Lisäksi tykkään pakkauksesta, joka on yksinkertainen pienellä twistillä. :)


Hintaa tuotteella on 5,90€/50ml eli ei myöskään ole hinnalla pilattu tuote.
Ehdottomasti tuote johon tulen uudemmankin kerran palaamaan!


Onko kyseinen tuote sinulle tuttu tai tuleeko ylipäätään käytettyä kosteuttavia (ja rauhoittavia) naamioita? :)

4 kommenttia:

 1. Tätä aion itsekin kokeilla sitten kun olen saanut pari muuta naamiota käytettyä + seuraavaksi aion hankkia Freemanin suklaa & mansikka kasvonaamion

  VastaaPoista
 2. Mulla oli joskus tosi kauan sitten Dermosilin puolukka kasvovoidetta, en muista yhtään oliko hyvä tai tykkäsinkö muuten, mutta tuoksu siinä oli tosi hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on aikoinaan sitäkin ollut ja ehkä mahdollisesti tuoksu voisi olla aika sama!? :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat