sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Hei, herrasmies!

Noilla sanoilla miehille suunnattu LivBox tervehtii.
Tilasin tämän omalle siipalleni ilahduttaakseni ja tokihan oli sen verran oma lehmä ojassa, että tahdoin tästä blogiin jutun saada tehtyä :D Sainkin siis luvan toimia paketin avaajana. :)


Miehille oikein sopien sisuspaperi oli sininen ja mukana oli tuollainen musta nauha kannessa. Mutta mitä boxi sitten kätki sisäänsä ja ennen kaikkea mitkä olivat saajan fiilikset boxista?


Ensinnäkin, boxi oli melko täynnä ja kätki sisäänsä yhteensä seitsemän tuotetta. Ensimmäisenä silmä kiinnittyi tuohon jo omassakin LivBoxissa tullesseen Head&Shoulders -hilseshampooseen - enkä nyt voi sanoa, että mitenkään "hip hei ja hurraa" -fiiliksillä :D Mutta katsotaanpa tarkemmin sisältö, tähän en nyt aivan yhtä yksityiskohtaisesti noita lähde läpikäymään kuin oman boxini kanssa, enkä myöskään nyt linkkejä tuotteiden takaa lähde etsimään, käydään ne läpi siinä järjestyksessä kuin kortissakin ovat.

Axe Daily Fragrance Signature Tuoksu (ovh 5,90€/100ml)
Tuoksua voi käyttää kaulalle, ranteisiin ja vaatteisiin.
Omaan silmääni tämä näyttää aivan deodorantilta annosteluineen, mutta onko tämä sitten jonkin sortin vartalotuoksu miehille? Ei saanut kannatusta kummankaan osalta eli ei jää tähän talouteen käyttöön vaan lähtee korkkaamattomana kiertoon - nyt vain pitäisi keksiä, että kuka voisi mahdollisesti tätä käyttää kun ei teinipoikia lähipiiristä löydy eikä tämä nyt kyllä valitettavasti ainakaan oman tuttavapiirin vanhemmalla miesväelle uppoa..

OSIS+ Mighty Matte Mattavaha (ovh 12,90€/85ml, boxissa 30ml koko)
Erittäin voimakas mattavaha antamaan rakennetta, erottelua ja pitkäkestoista tukea.
Mies käyttää päivittäin hiustuotteita, mutta on löytänyt Redkenin hiusvahasta suosikkinsa eikä siitä kuulemma hevin luovu :D Tämä kuitenkin jää kaappiin odottelemaan jos matkalle tarvitsisi pienemmässä koossa olevan vahan ottaa mukaan.

Palmolive Men Men Sport Roll (ov 1,95€/50ml)
Deodorantti, joka antaa 24h suojan hikoilua ja hajuja vastaan.
Ensimmäinen kommentti mieheltä oli, että kuka tällaisia muka käyttää - hän siis käyttää vain tuoksusarjojen stick-deoja, roll-on muoto ei herätä kiinnostusta. Tämäkin lähtee siis korkkaamatta kiertoon - jään pohtimaan löytyykö tällekään tuttavapiiristä käyttäjää...Nivea Men Active Energy Morning Fix Kasvogeeli (ovh 11,90€/50ml)
Kasvogeeli väsymyksen merkkejä vastaan.
Mies on nyt erääseen hankkimaani kasvovoiteeseen kovin ihastunut (tästä tulen postausta joskus myöhemmin tekemään), mutta suostui ainakin testaamaan miltä tämä vaikuttaa. Toivottavasti on mattapinnan jättävä tuote...

Lumene Men Rauhoittava Partabalsami (ovh 12,90€/50ml)
Alkoholiton balsami viilentämään ja rauhoittamaan ihoa.
Ei saanut kannatusta, koska ei kuulemma after shavesta ole kiinnostunut - sekään ei auttanut vaikka sanoin, että tätä voi käyttää muulloinkin ihoa viilentämään ja rauhoittamaan.. Jälleen yksi tuote joka lähtee siis korkkaamattomana kiertoon..

Head&Shoulders Classic Clean Anti Dandruff Shampoo (ovh 4,19€/250ml, boxissa 75ml)
Hilseshampoo.
Tästä mainitsinkin jo tuossa alussa - itseni lisäksi mieskään ei tästä innostunut missään muotoa. Omankin kappaleeni laitoin menemään isälleni ja tämä kokenee saman kohtalan - edes yksi kiertoon lähtevä tietää jo määränpäänsä :D

SB12 Strong Mint Hammastahna (ovh 8,90€/100ml)
Antaa ensiluokkaisen raikkaan hengityksen.
Yllätyin siitä, että tämä lähtee ainakin kokeiluun - yleensä kun käytössä on vain ja ainoastaan perus-Pepsodent ollut. :D Noh, minulla vähintäänkin kuluu jos ei tuolla toisella osapuolella.


Summa summarum.
Tähän osoitteeseen tämä boxi oli kyllä aikamoinen huti; vain kolme tuotetta jää kokeiluun ja neljää ei kuulemma ole mitään mielenkiintoa edes testata (Axen, Palmoliven ja Head&Shouldersin kohdalla en kyllä yhtään ihmettelekään...). Jatkossa taidan siis tämän boxin jättää tilaamatta ja mieluummin sitten tilailen yksittäisiä tuotteita, joilla voisi ehkä hieman paremmat mahdollisuudet kokeiluun asti päätyäkin. Hauska idea, mutta ainakin tuo oma miekkonen on sen verran nirso käyttämänsä kosmetiikan suhteen ettei tämä nyt oikein sisällöltään ollut onnistunut hänelle..


Onko teidän osoitteeseenne tämä boxi tilattu ja saiko millaisen vastaanoton? :D

4 kommenttia:

 1. Miesten boksi ei kyllä yllätä koskaan. Aina löytyy dödöjä, shampoota ja hammastahnaa, ja merkit ovat aika lailla marketista tuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitähän ne useimmat miehet toki vakiona käyttääkin :D

   Poista
 2. Nuita vahoja tulee aika usein. Itse en tätä tilannut, kun ainakin vaha, partabalsami ja kasvogeeli jäisi käyttämättä :D Muut olisi varmasti tulleet käyttöön.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat