tiistai 22. maaliskuuta 2016

Mistä ostan kosmetiikan?

Viime vuoden heinäkuussa postaisin melko pitkästi verkkokaupoista, mutta ajattelin, että voisi olla aika päivittää listaa paikoista mistä nyt viime aikoina olen enimmäkseen ostoksia tehnyt.

Ensimmäisenä pakko mainita ihastuttava suomalainen verkkokauppa kynsilakoille ja muille tarvikkeille eli Cesarsshop mikä myös kynsilakkataivaana tunnetaan - eikä suotta. Palvelu on ollut ihan superia ja yksilöllistä. Yli 40€ tilaukset saat kotiisi ilman toimituskuluja tai voit myös vierailla Vuorikadulla myymälässä ihastelemassa tuotteita. Ko.verkkokaupasta itse ostan lähinnä ihastuttavat Picture Polishin kynsilakat <3 Täältä löytyy myös mm. OPI, Essie, Zoya, Color Club yms. Suosittelen lämpimästi ja suurella sydämellä!

FeelUniquekin on jo mainittu tuolla aiemmassa postauksessa ja Sokoksen verkkokaupan sössimisen myötä olen päättänyt siirtää UD-ostokseni tänne (vaikka mielelläni suomalaista kauppaa suosisikin...). Harmillisesti lähiaikoina myös tämä verkkokauppa on nostanut rajaa millä ei postikuluja ostoksiin tule; tällä hetkellä pitää ostaa yli 40€ arvosta tuotteita mikäli näiltä haluaa välttyä mikä ainakin itselläni vaikuttaa varmastikin jossain määrin ostokäyttäytymiseen - minähän en tunnetusti postikuluja halua kovin mielelläni maksella xD Eli pienet ostokset loppuvat täältä ja tulen varmastikin tilailemaan vain silloin kun ostokseni sen 40€ rajan ylittävät. Tämänkin verkkokaupan suhteen täytyy mainita superhyvä palvelu ja loistava pakkaaminen, ei tarvitse pelätä tuotteiden särkyvän kuten eräiden muiden verkkokauppojen kohdalla.. Niin ja tulliinhan tuo yli 40€ paketti saattaa tarttua ja joudut ALV:t makselemaan päälle, mutta ei hätää; FeelUnique hyvittää nämä sinulle :) Olen kertaalleen itse kokeillut ja oikein mainiosti toimi.

Dermoshopista tulee säännöllisesti tilailtua myös, mutta koska viime vuoden aikaiset ostokset olivat sen verran pienet niin joudun itsekin jatkossa alle 50€ tilauksista postimaksut makselemaan - pitää yrittää saada taas tuo raja täyteen niin helpommin kehtaa vaikka ihan vain jonkin yksittäisenkin jutun tilata. :)

Saksalaisessa Kosmetik4Less-verkkokaupassa on myytävänä Suomestakin saatavia Essencen tuotteita, joita olen siis täältä tilaillut, koska harvemmin saan aikaiseksi vierailtua kaupassa, josta ko.tuotteita paikkakunnaltani saisin ja täytyy myöntää, että nykyisin pidän huomattavasti enemmän muutoinkin siitä kun saan kotisohvalla rauhassa ostokset tehdä - voin samalla googletella miltä sävyt swatchauksissa näyttävät ja katsoa omia jemmojani läpi josko sieltä jo joku identtinen kappale löytyy.

iHerb on varmastikin kaikille tuttu, vähintäänkin nimenä. Täältä löytyy niin kosmetiikkaa kuin esim. ravintolisiä - itse olen lähinnä ensimmäistä täältä tilaillut. Ehkä hieman vähemmälle käytölle jäänyt, mutta on tässä lähiaikoina taas yksi tilaus laitettu menemään, joten ansaitsee paikkansa listallani - lisäksi kun tämänkin kohdalla voi kehaista palvelun toimivan loistavasti. :) (P.s. Affiliate-linkki, googlella pääset myös helposti sivustolle, jos et tuota halua käyttää!)

Nordicfeelistä olen myös saanut aivan loistavaa palvelua (kuten huomaatte niin arvostan palvelun varsin korkealle ja se määrittää varsin pitkälle missä shoppailuni suoritan..) ja tänne on myös aika ajoin hyvin alennuskuponkeja sun muita tarjouksia. Victoria's Secret -vartalovoiteeni olen mm. täältä aikanaan tilaillut.

Aasialaista kosmetiikkaa olen tilaillut edelleen BeautynetKorea-verkkokaupasta, jonka suhteen ei myöskään yhtään mitään negatiivista sanottavaa ole. Paketti tulee varsin kohtuullisessa ajassa perille ja aina on mukana näytteitä, joiden avulla pääset tuotteisiin tutustumaan.

Oriflame on tässä viime kuukausina tullut myös varsin tutuksi, koska lähdin edustajaksi mukaan. Tosin täytyy myöntää, että tilaukset ovat 80% itselleni xD Oriflamen tuotteisiin on ollut oikein mielenkiintoista tutustua ja näitä tulee varmasti jatkossakin enemmän tai vähemmän tilailtua :)

Toinen uusi tuttavuus on eleven, johon olen kylläkin vasta yhden tilauksen tehnyt, mutta ehdottomasti tulen täällä jatkossakin asioimaan. Täältä löytyy hyvä valikoima tuotteista ja taitaa viikoittain vaihtua tuo sarja, josta alennusprosentin saat. Postikuluja ei tilaukselle tule mikäli se ylittää 50€.


Lisäksi täytyy tähän vielä mainita pari mistä en kyllä nyt ihan hetkeen ole tilausta tehnyt, mutta joiden valikoimaa seuraan ja tilaus lähtee kyllä salamana, jos jotain mielenkiintoista löytyy (ja toki hyvässä tarjouksessa ;))


Paljolti on ulkomaista edustusta, osa sen vuoksi, että kaikkia sarjoja ei ole Suomesta saatavilla ja osa vain puhtaasti sen hinnan vuoksi. Olen itsekin yrittänyt hieman siirtää shoppailujani Suomen puolelle ihan vain sillä ajatuksella, että jos ne minunkin pienet roposeni hieman taloustilannetta auttaisivat ja sen vuoksi olenkin enemmän kuin harmissani siitä kuinka huonosti Sokoksen verkkokauppa on toiminut viime aikoina - sitä kautta tein melko paljon viime vuoden puolella tilauksia, mutta järjettömän huono pakkaaminen ja UD Gwen Stefani -poskipunapaletin luokattoman huonosti järjestetty lanseeraus ja myynti (kyllä, kuuluin niihin epäonnekkaisiin, jotka ilman tätä palettia jäivät vaikka sen maksoivat ja saivat jopa ilmoituksen paketin lähtemisestä - ja hyvityksenä saimme -20% etukuponkin johonkin meikkituotteeseen... (yllättävää kyllä, jätin tuo alennuksen käyttämättä..)) aiheuttivat sen, että päätin tämän verkkokaupan suhteen äänestää jaloillani - mieluummin sitten hankin Urban Decayn tuotteet ulkomailta. (Tämä asia muuten edelleenkin näyttää aika hyvin ärsytyskynnystä nostattavan omalla kohdallani :D)
Sokoksen tavarataloissa varmaan jatkossakin tulen asioimaan, ainakin kun yksi supermyyjä siellä on töissä <3 Mutta voi olla, että tämä boikotointini tulee jossain määrin vaikuttamaan myös myymälässä tekemiini shoppailuihin..


Minkä perusteella sinä valitset ostopaikan; ostatko kivijalkamyymälöistä pääsääntöisesti kaiken vai suositko nettishoppailua? Onko väliä onko verkkokauppa suomalainen vai ulkomainen? Kuinka paljon tarjoukset vievät sinua mukanaan? :D

6 kommenttia:

 1. eBay! Ostan melkein kaiken aasialaisen kosmetiikan sieltä tai TesterKoreasta (jossa on halvimmat hinnat ja huikea valikoima, paljon myös samplekokoja). Kotimaisista nettikaupoista Dermoshop on suosikki, ulkomaisista lähinnä iHerb, kosmetik4less ja LookFantastic. Elevenistä en ole tilannut enkä oikein haluakaan -- mielestäni Ostolakossa-blogia käytetään tökerösti kaupalliseen tarkoitukseen markkinoinnin ja avoimuuden pelisäännöt unohtaen.

  Paljon ostan myös ihan marketista tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TesterKoreasta en olekaan aiemmin kuullut, pitää tutustua ko.verkkokauppaan :)

   Poista
 2. Tällä hetkellä tilailen eniten Dermoshopista, Avonilta ja Oriflamelta. Livboxikin minulle tulee, joten marketti/kampaamotuotteita en juurikaan ostele kun niitä tulee paketin mukana. Suosin suomenkielisiä nettikauppoja, koska ne tuntuvat luotettavimmilta ja tuotteiden esittelyt on kivempi lukea suomeksi :)

  VastaaPoista
 3. Iherb ja eBay on ollut käytössä jo vuosia. Iherbissä varsinkin vois vingutella visaa vähä liikaakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun sieltä pitää aina se alv-raja tilatessa huomioida :/

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat