perjantai 18. maaliskuuta 2016

Marimekon blogi-iltaPääsin mukaan osallistumaan tuossa jo noin kuukausi sitten järjestettyyn Marimekon blogi-iltamaan, jossa esiteltiin Marimekon tämän kevään ja kesän mallistoa.Mukaan sai kutsua myös avecin ja sainkin siinä sitten samalla kätevästi hoidettua kaverin treffailut ja sain seuraa iltamaankin. :)Iltamat alkoivat tarjoilulla, jota seurasi muotinäytös. Tämän jälkeen saimme rauhassa kierrellä myymälässä hypistellen kaikkea ihanaa <3Vaikka blogini onkin lähinnä kosmetiikkapainotteinen niin toki kaikesta muustakin kauniista pidän - Marimekon tuotteet esimerkiksi ovat minun silmääni upeita, vaikkakin usein sen verran tyyriitä etten kovin hevin niitä raaski hankkia muutoin kuin hyvin tarkan harkinnan jälkeen. Näinpä en iltamastakaan mitään tullut hankkineeksi, ideoita ja kuvia lähti mukaan sitten sitäkin enemmän :DKuvat on räpsitty puhelimen kameralla.


Joko olet Marimekon uutuuksia käynyt hipelöimässä? :)

4 kommenttia:

 1. Vihreä-pinkki unikko on kyllä kaunis. Tähän kotiin en ole Marimekkoa hankkinut, pyyhkeitä lukuunottamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka onkin aika erikoinen yhdistelmä niin omaakin silmääni miellyttää - eikä mieskään tuota tyrmännyt :D

   Poista
 2. Marimekon beige -unikkokuosia sekä mariskoolit on ainoat kivat ja ei vaate yms, puolelta se silmälasimallisto :) Muita kuoseja en ole katsonutkaan sinnepäin, Vallila kiehtoo enemmän.

  Mutta ei kyllä tule hintansa vuoksi merkkiä ostettua, etenkään kun kaikkia tuotteita ei tehdä suomessa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä harmi ettei kaikkea tehdä Suomessa, veikkaisinpa että mielikuva suomalaisuudesta on yksi myyntivalteista..

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat