torstai 10. maaliskuuta 2016

Ei turhaan kehuttu..

Olin lukenut lukemattomista blogeista kehuja tästä tuotteesta, mutta meni hetki ennenkuin sain sitten itselleni hankittua ja sekin oli hieman sattumalta; Anttilassa hyvässä tarjouksessa koko sarjan tuotteet ja kun tämäkin siinä silmien eteen sattui niin ajattelin napata mukaani. Mikä tuote siis on kyseessä? No tietenkin:


(lainaus sivuilta)

"Se  levittyy tasaisesti ihoa myötäillen peittäen ja tasoittaen ihon epätasaista väriä ja punoitusta.  Lopputuloksena on puolimatta, virheetön ja sileän näköinen iho. Iho tuntuu raikkaalta ja kevyeltä, eikä meikkiä tarvitse miettiä päivän mittaan, vaan sen pysyvyyteen voi luottaa. Kolme sävyä: Light (vaalealle iholle), Medium (keskivaalealle iholle) ja Deep (päivettyneemmälle iholle). 30 ml.
CC-voiteen 6-IN-1 ominaisuudet:
 1. Meikkivoide – ohut, mutta peittävä koostumus: auttaa peittämään punoitusta ja muuta ihon epätasaista väriä.
 2. Peitevoide
 3. Pohjustus
 4. Heleyttäjä
 5. Pitkäkestoinen
 6. SK 20"

Itse yllättäen päädyin sävyyn "Light", joko sopii minulle kuin valettu! Lumenelta tosin aina on hyvin löytynyt sävyjä vaalealle ihollekin.


Meikkivoide peittää mukavasti pienet ihovirheet ja tasoittaa ihonsävyä. Kuten aina, myös tämän kanssa käytän hieman erillistä peitetuotetta silmänalusille sekä muutamiin kohtiin, jotka vaativat lisäpeittoa.


Tämän saisi varmasti oikein mainiosti käsin (tai meikkisiveltimelläkin) levitettyä kasvoille, mutta itse olen mieltynyt viime aikoina kovasti BeautyBlenderiin ja käytän sitä myös tämän levitykseen.


Yllä olevassa kuvassa hieman voi nähdä kuinka meikkivoide levittyy (tosin kuten kuvastakin näkee niin turhan paljon meikkivoidetta tuli kädelle otettua ja levityksen olen hoitanut ihan vain käsin..)

Minusta on ihanaa, että Suomesta löytyy kosmetiikkasarja, joka osaa hommansa näin upeasti! En nyt muista olenko täällä maininnut, mutta vaikken ikinä voisikaan kuvitella käyttäväni vain yhden ainoan sarjan tuotteita niin pakkotilanteessa ei tarvitsisi empiä mihin sarjaan päätyisin; se olisi ihan ehdottomasti Lumene! (Varsinkin nyt kun mascarakin on hiottu täydellisyyksiin <3)
Oletko jo kokeillut Lumenen CC-meikkivoidetta?


6 kommenttia:

 1. Lumenen CC on huippu! Ja muuten CC puuteri myös, ihan omia lemppareita. :)

  VastaaPoista
 2. Pari putelia tullut käytettyä tätä Lumenen CC voidetta, ja tykkään kyllä! Tällä hetkellä käytössä MAC:in meikkivoide jonka rinnalle pitäisi ostaa arkikäyttöön edullisempi meikkivoide ja tää Lumene ois tarkotus ostaa :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Heavy Metals

Joulukuun lopulla en pystynyt vastustamaan FeelUnique n huipputarjousta Urban Decay n luomiväripaleteista ja kuten teille jo aikaisemmin ma...

Luetuimmat