perjantai 11. maaliskuuta 2016

Kanervametsikkö

Lumenen luomivärinelikot ovat houkutelleet jokusen aikaa jo, mutta nyt vihdoin yksi näistä lähti tilaukseen kun sattui tarjouksessa olemaan. Pohdiskelin pitkään mihin noista päädyn, mutta lopulta kiireessä nappasin ostoskoriin sävyn
1 Heather Fields / Kanervametsikkö


Rasia on jotenkin "jykevämpi" kuin mitä itse olin kuvitellut. Avausmekanismi voisi ehkä olla hieman erilainen, itse joudun apuvälineitä käyttämään avaamisen suhteen, koska en halua kynsiäni rikkoa. (Varmasti kylläkin tilanteessa, missä noita apuvälineitä ei olisi käytettävissä, saisin pakkauksen auki ilmankin..)


Sävyt eivät kuvissa taaskaan oikein esiinny sellaisina mitä ne luonnossa ovat, mutta näinhän se aina menee, että kamera "syö värejä".


"Koostumuksessa hyödynnetyt erityiset pinnoitetut pigmentit ja pyöreät mikropartikkelit saavat aikaan luomivärin kevyen ja pehmeän tunteen iholla. Ne myös takaavat värin erinomaisen levittyvyyden, täydellisen sulautumisen ihoon ja helpon häivyttämisen. Lopputuloksena pitkäkestoinen ja siisti silmämeikki. Palettien värikonseptina on vastakohtaisuudet ja jokainen paletti sisältää yhden matta-, kaksi semi-matta- sekä yhden helmiäissävyn. Pakkausten takana on käyttöohjeet.
Luomiväripakkauksen mukana tulevat ohjeet värien yhdistelyyn ja kauniin silmämeikin tekoon.  
Taputtele pieni määrä Lumene Silmämeikin pohjustusvoidetta puhtaalle silmäluomelle, viimeistele pohjustus Lumene Irtopuuterilla. Voit levittää luomiväriä myös kostealla siveltimellä, tällöin lopputulos on todella intensiivinen. Kaikkia sävyjä voit käyttää myös rajausvärinä."

  
Sävyt ovat todella kauniita ja helppokäyttöisiä; pigmenttiä on luomiväreissä, mutta ei kuitenkaan "liikaa" ajatellen hieman kokemattomampaakin meikkaajaa. Itse ehkä aavistuksen verran pigmenttisemmäksi olisin varsin tumminta sävyä toivonut, mutta toisaalta näillä on helppo tehdä meikki vaikka pakkauksen mukana olevien sivellinten avulla kiireessä - tämä voikin hyvin olla se paletti, joka lähtee seuraavalle reissulle mukaan. :)Onko Lumenen luomivärit sinulle tuttuja? :)

4 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat