maanantai 21. maaliskuuta 2016

Balmia kasvoille

Kukaan ei varmaankaan ole päässyt kuulemasta hehkutuksia The Balm -merkin tuotteista, ainakin yksi tuote on yhdessä jos toisessa blogissa nostettu esille ja kuinkas sitten kävikään - joku ei voinut vastustaa kiusausta ja tilasi sen itsellekin :D 

Mikä tuote siis on kyseessä:


The Highlighter eli Mary-Lou Manizer. 
Tuotetta voi käyttää korostuspuuterina tai vaikkapa luomivärin asemasta. Ja tokihan tätä voi sivellä myös esim. decolteen alueelle saadakseen sinne hieman tuota ihastuttavaa hehkua.


Sävyltään tätä on kuvattu shampanjankultaiseksi eli kuten jo tästäkin kuvasta on nähtävissä, on ehdottomasti enemmän lämmin kuin viileä sävyltään. Tästä huolimatta koen tämän omalle (viileälle) ihonsävyllenikin sopivaksi.


Tällä saa todellakin upeaa hehkua niin arkeen kuin juhlaankin. 
Upea hankinta, jota en missään nimessä kadu!

Saatavina tätä on verkkokaupoista eleven (josta omani olen tilannut), Nordicfeel ja FeelUnique muutamia mainitakseni (lisää myyntipaikkoja voitte keskusteluun linkkailla), hinnat taitavat olla joka paikassa aikalailla samaa luokkaa eli n.20€. Tuote on varsin riittoisa, joten kestää päivittäisessäkin käytössä ikuisuuden!


Joko olet hankkinut omasi? :)


P.s. Linkeistä en hyödy millään tavalla, olen ne tänne lisännyt teidän hyödyksenne. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat