perjantai 25. maaliskuuta 2016

Lämmin naamio kasvoille..

H&M Beautyn uudistukseen on kuulunut meikkituotteiden lisäksi myös ihonhoitopuolen tuotteita ja tokihan sieltä heti jotain piti kokeiluun napata. Pitkään pyörin hyllyllä ja pohdin minkä naamion nappaisin mukaani ja lopulta päädyin:


Kiwi&Watermelon self-warming face mask with pear fruit juice for compination skin.
"Rentoudu ja anna itsestään lämpiävän naamion avata ja puhdistaa ihohuokoset. Kiivi, vesimeloni ja päärynä antavat iholle makean tuoksun."


Pakkauksesta (10ml) riittää siis tosiaan yhteen käyttökertaan ja hintaa tällä on 2,99€.Kasvoille levitettäessä naamio tosiaan tuntuu hieman lämpöiseltä, mutta ei missään nimessä polttava. Naamio on koostumukseltaan aika tahmeaa ja venyväistä, joten levitettäessä (ja naamion vaikuttaessa..) kannattaa varoa ettei vaatteitaan sotke (sotkut toki pesussa vaikuttaisi vaatteista hyvin irtoavan).. Käyttökokemuksena kaiken kaikkiaan varsin mielenkiintoinen, mutta en tiedä tuleeko välttämättä enää tätä samaista uudemman kerran kokeiltua - muita H&M:n valikoiman naamioita kyllä ehdottomasti.


Oletko sinä jo testaillut H&M:n uudistuneita kasvonaamioita vai eivätkö ne ollenkaan herätä kiinnostusta? :D

2 kommenttia:

  1. Hinnan takia eivät oikein herätä kiinnostusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo tosiaan melko hintavaa kun ei tuosta oikein yhtä käyttökertaa enempää irtoa..

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat