maanantai 7. maaliskuuta 2016

Helmikuun roskakasa II

No niin. Oletteko valmiit jatkamaan siitä mihin eilen jäätiin? :D
Mennään suoraan asiaan:


La Rocha-Posay Physiological Micellar Solution (200ml): Tämähän sisälsi sitä pahamaineista PHMB:tä, mutta kohusta huolimatta käytin tämän loppuun. Oma suhtautumiseni kohuun on, että käytän pois jo omistamani tuotteet, mutta pyrin olemaan hankkimatta tuotteita, jotka ko.ainetta sisältävät. Tämäkin oli oikein mainio misellivesi, mutta ennen kuin ko.aineosa INCI-luettelosta poistuu niin en tätä tulle uudemman kerran hankkineeksi.
Jatkoon: Tällä koostumuksella ei.


Dermosil Kasvojen Puhdistusöljy Puolukka (150ml): Katso aiempi postaus täältä. Tykkäsin tästä kovasti ja tämä oli ponnahduslauta öljymäisiin puhdistustuotteisiin. (Ja nämä siis ovat ihan oikeasti tooooosi riittoisia käytössä!!)
Jatkoon: Kyllä.
 
Yves Rocher Hydra Vegetal Refreshing Cleansing Gel (125ml): Kyllähän tämän käytti, mutta ei kuitenkaan ehkä ihan sitä mistä eniten pidän, tuskin tulee itse hankittua.
 Jatkoon: Ei.

Eve Lom Morning Time Cleanser (50ml): Käytin tämän tosiaan kakkosvaiheen puhdistuksena ja toimi siinä moitteetta, ainoa mikä itselläni tökki tässä oli haju eli sama kuin aiemminkin kokeilemani Eve Lomin tuotteen kanssa (tämän lisäksi hintaakin tuotteella on riittoisuudestaankin huolimatta sen verran paljon, että jätän suosiolla kokeilut tähän tuotteeseen..) 
Jatkoon: Ei.Etude House Play Therapy Sleeping pack Moist Up (150ml): Katso aiempi postaus täältä. Tästä tykkäsin ja mikäli en jatkuvasti haluaisi jotain uutta kokeiluun niin ehdottomasti tilaisin lisää, kokeillaan kuitenkin ainakin välissä jotain muutakin!
Jatkoon: Kyllä.


Dabba Apple Water (100ml): Kts. aiemmat postaukset, edelleenkin ah-niin-ihana tuote!
  Jatkoon: Kyllä.

Eucerin Anti-age Hyaluron-filler Concentrate (5ml x3): Katso postaus täällä. Aivan ihastuttava seerumi – tätä voisin ehdottomasti ostaa itse kunhan olen satsin loppuun käyttänyt.
Jatkoon: Kyllä.Lush Don’t Look At Me –kasvonaamio (75g): Katso aiempi postaus täältä. Naamio, jota mieskin suostui käyttämään – eikä vain kerran vaan peräti kahdesti! Toivottavasti ei ole ensimmäinen ja viimeinen naamio, jota mies suostui käyttämään – jos oli niin sittenhän se tietää, että tätä pitää jo ihan sen takia olla aina varastossa :D
Jatkoon: Kyllä!


Philosophy Renewed hope in a jar eye (15ml): Aiempi postaus täällä. Todella riittoisa ja kaikin puolin mainio silmänympärysvoide, jos olisi muunlaisessa pakkauksessa kuin purkissa niin tulisin takuulla hankkimaan uudemmankin kerran.
  Jatkoon: Jos pakkausmuoto vaihtuu ehdottomasti, purkissa ollessaan ehkä.

Glamglow Brightmud Eye Treatment: Aiempi postaus täällä. Tällä kertaa käytin saamani vinkin mukaisesti puolet annoksesta eli yhden silmän annoksen molempiin silmiin = tuotteesta riittää tuplasti pidemmäksi aikaa. 
Jatkoon: Kunhan olen tuon ikuisuuspakkauksen loppuun saanut kulutettua xD

FoodAholic Orange Natural Essence Mask (23g): Tämä on useammankin kerran loppuneissa näkynyt koska satuin useamman kappaleen pakkauksen hankkimaan :D Todella miellyttävä ja näitä tule lisää ehdottomasti hankkimaan!
  Jatkoon: Kyllä.

TonyMoly I'm Real Mask Sheet Aloe Moisturizing: Rrrrrakastan kangasnaamioita – edelleen :D
Jatkoon: Kyllä.E.L.F. Cosmetics High Definition Undereye Setting Powder Sheer (1,2g): Tuotteena ihan ok, mutta en huomannut niin spesiaaliksi, että hankkisin enää uudemman kerran.
  Jatkoon: Ei.

Maybelline Baby Lips Peach Punch (4,4g): Oikein mainio huulivoide, omalla kohdalla täytti odotukset ja innolla käytän loputkin jemmassa olevat loppuun (- ja mahdollisesti hankin vielä joskus lisääkin) :D
Jatkoon: Kyllä.


Benefit they're real! Push-up liner black (0,10g): En tykännyt en sitten yhtään. Kädelle sain tämän peräti toimimaan mutta silmiin en tällä rajausta saanut enkä jaksanut lähteä tappelemaan. Onneksi tämä oli näytekoko ja vieläpä kaupanpäällinen sellainen.
Jatkoon: Ei.
 

Ja sitten olisikin vuorossa matkalla loppuneiden läpikäyminen (oli tarkoitus muuten  tehdä postaus mitä kaikkea otin mukaani, mutta unohdin sitten kuvasti useammankin tuotteen niin tämän reissun osalta se jää tekemättä, katsotaan onnistuuko paremmin seuraavalle reissulle lähtiessä!? :D)Lush Intergalactic –kylpypommi (200g): Koska hotellihuoneessani jälleen oli kylpyamme niin pitihän se hyödyntää ;) Ihanaa väriloistoa..
Jatkoon: Kyllä.
 
L’Occitane 5 Essential Oils Shampoo+Conditioner (35ml x2): Nämä eivät ehkä olleet oikein minun juttuni, eivät tuoksun kuin muunkaan puolesta.
Jatkoon: Ei.
 
The Body Shop Pink Grapefruit Shower Gel + Body Puree (50ml x2): Tuttua tavaraa ja ah-niin-ihanaa <3
Jatkoon: Kyllä.
 
Madara Detox Ultra Purifying Mud Mask (12,5ml): Koska viimeksi tuntui, että kasvoni ”räjähtivät” matkalla niin tällä kertaa nappasin naamion mukaani, en tiedä onko syy tässä (vai muutamassa muussa lisätuotteessa tai kenties jossain aivan muussa), mutta nyt ei samanlaista reaktiota tullut. Naamiona tämä on oikein mukava mutanaamio, voisin hankkia uudemmankin kerran.
Jatkoon: Kyllä.L’Occitane Ultra Rich Face Cream + Foot Cream (10ml x2): Tein nyt jotain aivan hirvittävää ja käytin tuon kasvovoiteenkin viimeisenä iltana jalkavoiteena loppuun; kasvovoiteena ei tälle ollutkaan tarvetta (ihana oli yökäytössä!) enkä jaksanut enää kantaa mukana + jalkavoiteesta ei riittänyt kuin kertakäyttöön. Molemmat ihania tuotteita, joita voisin hankkia lisää – kasvovoiteen ihan siihen omaan käyttöönsä toki ;)
Jatkoon: Kyllä.
 
Lierac Hydragenist –seerumi, geelivoide ja voide sekä Mesolift-seerumi: Varsinkin Hydragenist-linjan tuotteet ovat aivan ihania <3 Näitä on pakko joskus tulevaisuudessa itselleen hankkia. Nimestään huolimatta myös Mesolift sopii kaikenikäisille (ja kaikille ihotyypeille ympäri vuoden), mutta tämä ei ainakaan tällä näytteellä niin täydellisesti sydäntäni vienyt kuin kosteuttava linja (vaikka oikein ihastuttava oli tämäkin).
Jatkoon: Hydragenist kyllä, Mesolift ehkä.
 
Dermosil Body Lotion Red Orange: Nämä näytteet olivat hotellihuoneessa valmiina. Ihana tuoksu – tuttu tuote jo ennestään ja voisin ehdottomasti hankkia uudestaan.
Jatkoon: Kyllä.
 
TonyMoly Nutra Energy 100 Hours Cream: Käytin yövoiteena ja vaikutti tässä varsin toimivalta, näyte herätti ehdottomasti mielenkiinnon tuotetta kohtaan.
Jatkoon: Kyllä.TonyMoly Intense Care Dual Effect Sleeping Pack: Tätä olen näytteestä aiemminkin kokeillut ja juuri tämän perusteella noista Sleeping Packeistä kiinnostuinkin.
Jatkoon: Kyllä.
 
Biotherm Aquasource: Aivan ihana kosteuttava geelivoide, tätä on pakko vielä joskus uudestaan hankkia!
Jatkoon: Kyllä.
 
The Body Shop Vitamin C Instant Glow Enhancer: Tämän päälle valitettavasti menin vetämään meikinpohjustajana = ei toiminut. Itsessään olisi varmasti oikein mainio pohjustus meikille.
Jatkoon: Pitäisi kokeilla uudemman kerran, ehkä.
 
The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask: Ihastuttava tuote, tätä pitää ehdottomasti myös hankkia!
Jatkoon: Kyllä.Käsi pystyyn kuka kauhistele loppuneiden valtaisaa määrää? xD
 
 

2 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat