sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Netflix-suosikit

Olen muutamassakin blogissa törmännyt postaukseen, jossa aiheena on ollut Netflixin kautta seuratut sarjat (ette varmaan ikinä olisi sitä tuosta otsikosta arvanneet!? xD) ja koska olen näistä saanut itsellenikin hyviä uusia vinkkejä niin ajattelin kantaa korteni kekoon ja koota myös omat suosikkini teidän iloksenne (?) :D

Netflix on minulla ollut pariinkin kertaan ilmaisjakson verran käytössä, mutta nyt jopa otin sen ihan maksullisena käyttööni. Kokeilimme Netflixin ilmaisjakson lisäksi Viaplay ja HBO Nordic, mutta koimme Netflixin kaikkinensa omaan käyttöömme parhaimmalta eikä tuo 10€/kk tunnu kovin pahalta hinnalta, kesäksi tosin voi olla, että sopimuksen laitamme tauolle, koska silloin vähemmän tulee tv:n ääressä viihdyttyä.

Mutta alkusepustuksista itse asiaan eli mitä minä seuraan Netflixistä?

lähde: http://www.people.com/article/agent-carter-premiere-review-reasons-to-watch
Agent Carter
Aivan loistava Marvelin sarja!! Jos tykkäät Marvelin leffoista niin pidät taatusti myös tästä.
Pääosassa on Peggy Carter, joka on kapteeni Amerikan lemmittynäkin tuttu. Sarja sijoittuu 1940-luvulle ja tätä on tehty kaksi kautta, jotka ovat nyt molemmat kokonaisuudessaan Netflixistä nähtävissä. Itse olen jo sarjan katsonut loppuun ja jään innolla odottamaan uusia tuotantokausia - tämän on pakko vielä tästä jatkua!

lähde: http://www.abc.net.au/tv/programs/miss-fishers-murder-mysteries/
Miss Fisher's Murder Mysteries
Australialainen tv-sarja, jonka tapahtumat sijoittuvat 1920-luvulle. Pääosassa on hurmaava yksityisetsivä Phryne Fisher, joka ratkoo rikoksia yhdessä komisario Robinsonin kanssa (ja välillä erikseenkin :D). Neiti Fisher ei myöskään ole missään määrin kaino vaan varsin räväkkä neito ;) Kyseistä sarjaa voi seurata myös Yle TV1-kanavalta, josta sarjan alunperin bongasinkin.

lähde: https://www.youtube.com/watch?v=OXcAL93SVBs

Crossing Lines
Erikoisyksikkö, joka ratkoo rikoksia yli maiden rajojen. Netflixistä löytyy sarjasta kaksi kautta, mutta näyttäisi, että tätä on kolmaskin tehty - toivottavasti se löytää pian tiensä myös Netflixin puolelle.

lähde: http://www.imdb.com/title/tt2275990/

The Bletchley Circle
Toisessa maailmansodassa joukko naisia toimi koodinmurtamisyksikössä, sodan jälkeen he kokoontuvat yhteen selvittääkseen rikoksia. Sarjaa on tehty vain kaksi lyhyttä kautta.


lähde: http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/bones
Bones
Tv:stäkin tuttu sarja, jossa antropologi on mukana murhien selvittelyssä. Olen tätä tosiaan pitkään jo tv:n kautta seurannut, 9 kautta löytyy Netflixistä ja tämän enempää ei kai Suomessa ole esitetty? Kovasti odottelen, että uusia jaksoja saataisiin näkyviin, 11 kautta tätä kai ainakin on jo tehty?


Netflix ei tosiaan ole nyt kovin kauaa vielä kerennyt olla, joten hirmuista sarja määrää ei seurattavana ole, muutama odottelee tuolla vielä sitä hetkeä kun saisin seuraamisen aloitettua. :D Näistä ehkä huomaa mikä genre minua eniten kiehtoo tv-sarjoista :DMitä sinä seuraat Netflixistä vai luotatko ihan vain tv-kanavien valikoimiin? :)--------------

P.s. Olen reissussa ja palailen kotiin myöhään keskiviikkoiltana, joten kommenteihin vastaaminen saattaa hieman viivästyä - paitsi jos tabletti suostuu reissussa yhteistyöhön :D
Postaukset olen joka päivälle ajastanut, joten ne normaaliin tapaan tänne ilmaantuvat aamuisin :)

6 kommenttia:

 1. Ha, kaikki nää samoja ku mulla, mitä oon kattonu! Lisäksi esim. Blue bloods ja Elementary on hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blue bloods:ia en ole itse seurannut, mutta Elementary ei löydy listalta siitä syystä, koska olen tv:sta sarjaa seurannut ja Netflixistä löytyy vain vanhempien kausien jaksot :)

   Poista
 2. Bones on niin huippu, meillä on kaikki dvd:llä, just aloitettiin uusinta kierros sarjaa miehen kanssa, että voidaan siihen loppuun katsoa sitten uusinkin ilmestynyt kausi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tuossa mietin et pitäskö aloittaa katsomaan uudestaan alusta, muutama jakso kun hyvinkin aikoinaan saattanut jäädä välistä..

   Poista
 3. Hei kiitti vinkeistä! Just saatiin katsottua HBO:lta Mad Men ja selailtiin Netflixiä miehen kanssa, että mitähän katsois, mutta mikään ei tuntunut oikein iskevän.

  Netflixistä on tullut katsottua mm. Pikku Britannia, Bones, Dexter, Silent Witness, Orange is the New Black, How I met Your Mother ja Downton Abbey

  -Tiltu

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat