keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Eucerin CC

Eucerinin ihonhoitotuotteiden lisäksi sain testiin myös Eucerinin CC-voiteen.


Valitettavasti omaan pakettiini sattui sävy Medium, joka ei missään nimessä tällaiselle kalpeanaamalle sopiva sävy ole. Eucerinin sivuillakin kuvaus kertoo tämän:
"Pigmenttiä sisältävä päivävoide ryppyjä vastaan tasoittaa hieman tummemman tai oliivinsävyisen ihon väriä ja tuo siihen hehkua."

Kyseisestä syystä tämä ei siis käyttööni jää, mutta tokikin sävystä huolimatta tuotetta oli iholle testattava. :D


Koska tämä on ikääntyvälle iholle tarkoitettu niin koostumuskin on sen mukainen eli kuten kuvastakin näkyy varsin voidemainen.


 Kädelle sävyn sai melko hyvin sulautumaan, mutta valitettavasti kasvoille levitettynä tämä jäi varsin tunkkaiseksi liian tumman sävynsä vuoksi. Koostumuksesta pidin ja melkeinpä ihan käsin levittämällä lopputulos oli paras. Peittävyydeltään on melko kevyttä eli tasoittaa hyvin pieniä värieroja iholla, mutta itse käyttäisin tämän (kuten oikeastaan kaikkien BB-, CC- ja meikkivoiteiden..) kanssa erillistä peittoa sitä tarvitsevilla alueilla. Itse myös lisäisin tämän päälle aavistuksen puuteria tuomaan niin mattaisuutta kuin myös lisäämään kestoa. 

Kaiken kaikkiaan tuote herätti mielenkiintoni ja pitää jostain yrittää saada vaikka näyte Light-sävystä kokeiluun. Kaikkein parhaiten tämä varmastikin sopii kuivempi-ihoisille kaikkina vuodenaikoina sekä normaali-ihoisille varsinkin talvella - tosin hoitavuutensa vuoksi tällä voisi päivävoiteen varmastikin myös korvata ja käyttää yksistään..


Oletko hurahtanut BB- ja CC-voiteisiin vai alkavatko kirjainvoiteet jo tympimään? :D


Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

2 kommenttia:

  1. Mä käytän edelleen uskollisesti BB ja CC -voiteita, koska niillä saa kuultavan pohjan, josta pidän yli kaiken. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat