tiistai 8. maaliskuuta 2016

Nuoruuden hehkua?

Supermoodin tuotteet ovat jo pitkän aikaa kiinnostaneet, mutta meni hetki ennenkuin sain aikaiseksi itselleni hankittua tuotteen testiin. Mihin ensimmäisenä päädyinkään..?


No tietenkin tähän tymäkkään kuorintavoiteeseen :D
(lainaus sivuilta)
"Sensaatiomaisen tehokas kuorintavoide. Se vilkastuttaa ihosolujen uusiutumista hedelmähappojen ansiosta, jolloin uusi ja heleä iho tulee välittömästi näkyviin.
Voimakkaasti ihoa kuoriva voide. Herkälle iholle suosittelemme vaikutusajaksi ensimmäisellä kerralla 60 sekuntia, muille ihotyypeille 5-10 minuuttia ja huuhtele pois vedellä. Ihon punoitus on kuorinnan jälkeen luonnollista ja se häviää itsestään. Käyttösuositus korkeintaan kerran viikossa."Koostumukseltaan tuote on ehkä jopa kuvattavissa hieman geelimäiseksi.
Suosittelen ehdottomasti noudattamaan käyttöohjeita, samaan hengenvetoon kylläkin sanottava, että itse ensimmäisellä kokeilulla pidin tätä kasvoillani sen 60 sekunnin sijasta ehkä noin 3min, koska en huomannut ihon reagoivan tuotteeseen. Yllätyksekseni myöskään tuo 3min aika ei aiheuttanut juurikaan ihonpunoitusta tms.; seuraavalla kerralla voin huoletta vähintäänkin tuon 5min ajan antaa kuorinnan vaikuttaa.

Aiemmin pidin kuorinnoissa enemmän siitä tunteesta, että ne oikeasti kuorivat eli toisin sanoen rakeellisista kuorinnoista. Nyt kuitenkin kun ikää alkaa mittarissa olla enemmän niin ei halua rasittaa ihoa liikaa mekaanisella kuorinnalla ja täten mieluummin ehkä päädyn kemiallisiin kuorintoihin.

Tämä vaikutti ensimmäisen kokeilun jälkeen oikein mielenkiintoiselta ja kyllä naamion jälkeen iho vaikutti taas kimmoisammalta ja kaikin puolin kauniimmalta - en sitten tiedä onko se pään sisäistä harhaa vai todellisuutta, mutta eikö tuote ole jo aika toimiva jos vaikka pään sisälläkin saa miellyttävän tuntemuksen aikaan? :D


Herkimmälle iholle en tätä tuotetta suosittele, mutta muutoin ehdottomasti kannattaa testata jos vastaan sattuu. Hintaahan tällä on normaalisti 39€, mutta aika ajoin löytyvät tarjouksestakin, itse satuin bongaamaan 29€ hintaan, jolloin en enää malttanut kaupanhyllyyn jättää :D

Käyttöä ei vielä ole paljoa kertynyt, mutta jo tämän perusteella sanoisin, ettei nyt ainakaan viimeiksei Supermood kokeiluksi jää ja arvelisin kuorintaakin toistamiseen kaapistani löytyvän. :)


Oletko tutustunut Supermoodin tuotteisiin, onko siellä jotain mitä suosittelisit testiin?

12 kommenttia:

 1. Mä en ole tätä kuorintaa kokeillut, mutta muita tuotteita senkin edestä, sarjasta löytyy monta mieleistä tuotetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ehdottomasti jossain vaiheessa tutustua myös muihin tuotteisiin, sarja ehdottomasti on kiinnostava :)

   Poista
 2. Muita sarjan tuotteita olen testaillut ja tämä odottaa vuoroaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä olet noista muista tuotteista pitänyt? Onko jotain mitä suosittelisit kokeilemaan? :)

   Poista
 3. Mulla tää sama kuorinta on odottamassa testausta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro sitten omat fiilikset kun olet saanut kokeiltua :)

   Poista
  2. Testattu ja hyväksi havaittu :) Kirjotin tosta kuorinnasta fiiliksiä mun blogissa tänään :)

   Poista
 4. Siis toi kuorinta on parasta ikinä!! En enään vaihtais muuhun! :D mulla ainakin näkyy heti selkeet tulokset ja kasvot on tullu entistä tasaisemmaks käytön myötä :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on ollut nyt käytössä naamion kanssa ja ajattelin kirjoittaa tarkempaa raporttia blogiin lähiaikoina. Mieluusti ostaisin tuota toisen kappaleen, tehoihin nähden mielestäni kuorinnassa on hyvä hinta-laatusuhde. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se naamio kiinnostaisi myös kokeilla, mutta tällä hetkellä niin paljon kosteuttavia varastossa, että pakko hillitä itsensä :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat