sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Shaving soap

*)mainoslinkki
saatu ilmaistuote

Kirjoittelin aiemmin teille HelemaalShean deodorantista sekä palamuotoisista shampoosta ja hoitoaineesta, mikäli et ole ehtinyt näitä postauksia vielä lukemaan niin käy ehdottomasti nyt tutustumassa! Sieltä löytyy hieman tarkemmin tietoa myös itse merkistä. Tänään esittelyssä olisi samaisen merkin sheivaussaippua:


*Shaving Soap (ovh 8,50€) soveltuu käyttöön niin naisille kuin miehillekin eli tuote soveltuu niin vartalon kuin kasvojenkin karvoituskin trimmaukseen. Saippua sisältää mm. bentoniittisavea ja sitruunamelissaa. Tuoksu on yrittinen, minun nenääni superihana vaikka unisextuoksuinen onkin. Käytön jälkeen en huomannut tuoksun kuitenkaan iholle jääneen.

Sheivaussaippua on itselleni entuudestaan tuttu käytössä ja pidän tästä sen ekologisuuden sekä myös taloudellisuuden vuoksi. Hieman enemmän vaivannäköähän palamuotoinen tuote vaatii kuin purkista valmiina vaahtona tuleva, mutta itse sheivauksessa en ole huomannut sujuvuuden tai lopputuloksen suhteen eroa. Tai enintäänkin se ehkä kallistuisi näiden palamuotoisten puoleen. Itse olen sheivaussaippuaa käyttänyt niin kainalon kuin säärienkin karvojen ajeluun ja homma toimii tämän kanssa loistavasti. Iso suositus ja peukku tuotteelle!

Oletko sinä käyttänyt sheivaussaippuaa?

8 kommenttia:

 1. Sheivaussaippua on minulle ihan uusi tuttavuus. Ekologisuus minua viehättää näissä palatuotteissa. Täytyy kokeilla. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa muutoinkin Beautiikin valikoimiin käydä tutustumassa :)

   Poista
 2. Kuulostaa tosi kätevältä tuotteelta. Beautiikissa on kyllä kivoja ja erilaisia tuotteita :)

  VastaaPoista
 3. Tätä pitääkin ostaa, olen ihan unohtanut koko jutun.

  VastaaPoista
 4. En ole kokeillut. Palatuotteista käytössä ainoastaan käsisaippua ja rasva. Palashampoota on pitänyt testata jo pidempään.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glass Serum

*)mainoslinkki Ihan alkuun pakko mainita, että on ihan mahtavaa huomata Kicksin ottaneen käyttöön maininnan ettei aktiiviaineita sisältävät ...

Luetuimmat