maanantai 22. maaliskuuta 2021

Fit Mango

saatu ilmaistuote

Kirjoittelin teille aikaisemmin vastoittain lanseeratusta Ziajan kotihemmottelulinjasta ja tänään olisi vuorossa muutama lisäsana parista linjan tuotteesta.


Kiinteyttävä hierontaöljy (ovh 9,90€) ja kiinteyttävä vartaloseerumi (ovh 11,90€) ovat olleet itselläni nyt hetken käytössä. Suihkun jälkeen olen ensinnäkin käynyt vatsan, pakaroiden ja reisien alueen lävitse hierontaöljyllä, jonka jälkeen olen samalle alueelle levittänyt vartaloseerumin. Hierontaöljyä voisi käyttää myös tehostamassa vartalovoiteen ihoa ravitsevaa vaikutusta sekoittamalla sitä vartalovoiteeseen ja vartaloseerumin päälle voi tarvittaessa levittää vartalovoidetta tai -öljyä, itselläni kuitenkin tämä kombo (ensin hierontaöljyllä alueen käsittely ja sen päälle seerumi) on ollut tarpeeksi ravitseva yhdistelmä.

En voi tarpeeksi usein mainita sitä kuinka ihanan herkullisen tuoksuisia nämä tuotteet ovat ja jos itselläni olisi se joku hierontaa antamassa niin antaisin ehdottomasti hierontaöljyn ja pyytäisin kokovartalohieronnan. Itselleni tuoksut ovat tärkeitä ja tuovat luksusta arkeen, mutta toki on myös tärkeää miltä ne iholla tuntuvat ja ennen kaikkea miltä iho tuntuu jälkeenpäin. Ja nämä kyllä itselläni toimivat loistavasti. Iho tuntuu ravitulta ja pehmeältä, näin talvella itselläni varsinkin jalkojen iholle huomaa pakkasten tuiman kuivuuden.


Ziajan tuotteita löytyy mm. Sokosten valikoimista. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa sattuvatko nämä olemaan lähi-Sokoksesi valikoimissa mikäli rakastat mangon makeaa tuoksua.

Mikä tuo sinulle arkeen luksusta?

8 kommenttia:

 1. Mun arkeen tulee luksusta niin, että pääsee pyöräretkelle, tai tekee kotona huolellisesti sapuskaa yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin hyvässä säässä pyöräilyretki on ihanaa luksusta :)

   Poista
 2. Kuulostavat kivoilta tuotteilta. Molemmat. Ja hintakin on varsin kohtuullinen. Kiitos esittelystä. Minulle tänä ajankohtana ulkoilu on arjen luksusta.

  VastaaPoista
 3. Mulle myös arkeen luksusta tuo ehdottomasti ihon-, ja vartalon hemmotteluhetket ja Ziaja on todella hyvä merkki :)

  VastaaPoista
 4. Arkeen luksusta tuo oman "spahetken" pitäminen. Tuo mango kuulostaa ihanalta.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat