tiistai 2. maaliskuuta 2021

Sydänten varas

*)mainoslinkki

Minulla tuli lukiessani mielikuva, että tämän kirjan henkilöhahmot ovat entuudestaan jossain määrin tuttuja ja niinhän se olikin kun asian varmistin.


Tess Gerritsenin Sydänten varas on vuodelta 1995 ja julkaistu Harlequin-kirjojen joukossa eli mukana on aimo annos romantiikkaa, mutta myös jännitystä. Kirjan pääosassa on Clea Rice, joka on sotkenut itsensä melkoisen vaarallisen rikollisjengin kuvioihin mukaan. Eräällä varkausreissullaan hän törmää sattumalta hieman samoissa aikeissa olleeseen herramieheen, Jordan Tavistockiin, joka joutuu myös tahtomattaankin mukaan melkoisen vyyhdin pariin. Mukana on tosiaan jännittävä pakomatka sekä paljon romantiikkaa ja rakkautta.

Niin ja mistä henkilöhahmot olivat hieman tuttuja, edellisvuonna julkaistusta "Menneisyyden mysteeri" -kirjasta, jonka itse olin jo aikaisemmin lukenut. Tämän kirjan luin tällä kertaa e-kirjana * BookBeatin kautta ja voit löytää kirjan myös * Adlibriksen valikoimista.

Jääkö sinulle helposti kirjojen henkilöhahmot mieleen?

8 kommenttia:

 1. Osasta kirjoista jää mieliin oikein hyvin. Kuten Veijo Johansson. Hän tosin on todellinen henkilö, ei fiktiivinen :)

  VastaaPoista
 2. Tämä on tuttu Tess Gerritsenin kirja. Olen lukenut kerran yhdellä mökkireissulla ihan sattumalta. Olimme pitkän viikonlopun tuttujen kesämökillä ja olin jättänyt oman kirjan kotiin. Tämä sattui löytymään mökiltä. Kyllä henkilöhahmot jäävät mieleen :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä vahvat hahmot jää mieleen ja varsinkin sellaiset johon voi samaistua :)

  VastaaPoista
 4. Riippuu varmaankin siitä kuinka mielenkiintoinen hahmo on. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat