maanantai 8. maaliskuuta 2021

Baltic Home Spa

saatu ilmaistuote

Ziaja lanseerasi maaliskuun alussa todella upean hemmotteluhoitopaketin kotiin. Massage Oilia lukuunottamatta tuotteet ovat 90-99% luonnollista alkuperää. Tuotteet tuoksuvat herkullisen makealle mangolle ja niissä on aktiiviaineina mm. kofeiinia, viikunauutetta, illipevoita, glykosaminglykaaneja, piitä, ginko bilobaa ja algiinihappoa.


Esittelen näistä teille tällä kertaa muutaman tarkemmin, katsomaan muista esittelyä myöhemmin ettei postauksesta tule mahdottoman pitkä.


Hyytelömäinen kylpysaippua (ovh 7,90€) puhdistaa ihon hellävaraisesti ja soveltuu käytettäväksi päivittäin. Sopii käytettäväksi kylpyammeessa kuin myös hemmottelevassa käsi- tai jalkakylvyssä. 


Isorakeinen vartalokuorinta (ovh 9,90€) kuorii ihoa hellävaraisesti piin ja selluloosan avulla. Sisältää glyseriiniä, ei sisällä peseviä aineosia. Ei sovellu käyttöön ärtyneelle, rikkoutuneelle iholle tai ihokarvanpoiston jälkeen.


Kosteuttava vartalomousse (ovh 9,90€) kosteuttaa välittömästi ja pitkävaikutteisesti. Suojaa ja kiinteyttää ihoa. Hoitavaa vaikutusta voi tehostaa lisäämällä alle vartaloseerumia tai sekoittamalla joukkoon muutama tippa vartaloöljyä.

Kaikissa tuotteissa on todella huumaava mangon tuoksu. Hyytelömäinen kylpysaippua oli todella hauska, kokeilin tätä myös käyttöön ihan suihkusaippuana ja ainakin itselläni tuntui siinäkin hommassa toimivan (kylpyammettahan meillä ei valitettavasti ole). Kuorintavoide oli minun makuuni tarpeeksi rouheinen, tosin en rakeita itse kuvaisi kovinkaan suuriksi. Vartalomousse oli ihanan kosteuttava, todella kuivalle talvi-iholle yhdistäisin tähän ehkä lisäksi hieman vartaloöljyä.

Kokonaisuudessaan näillä jos millä saa todellisen koti-span! Jos pidät mangon makeasta tuoksusta niin tulet taatusti näihin rakastumaan. Ja mitä parasta; tuotteet ovat edullisia ja helposti saatavilla. Tuotteita löytyy Sokos- ja Emotion-kaupoista ympäri maan (hieman vaihtelevalla valikoimalla) sekä sokos.fi-verkkokaupasta, minkä lisäksi joissakin kauneushoitoloissa ja kampaamoissa voi tuotteita löytyä valikoimista.

Pidätkö sinä makeasta mangosta?

8 kommenttia:

  1. Oon kokeillut muutamia Ziajan tuotteita ja olen tykännyt. Nämä vaikuttavat ihanilta - haluan nuo kaikki. Mangon tuoksu on ihana :)

    VastaaPoista
  2. Onpa ihania tuotteita!
    Johanna

    VastaaPoista
  3. Ihan tuntematon sarja, mutta mangoon olen kyllä monesti langennut oli kyse sitten ruuasta tai kosmetiikasta :-)

    VastaaPoista
  4. Koti spa tässä korona kriisissä on kyllä niin mahtava juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsensä hemmotteleminen on tässä hetkessä entistä tärkeämpää <3

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat