maanantai 15. helmikuuta 2021

Palalla puhtaaksi

*)mainoslinkki
saatu ilmaistuote

Kirjoittelin teille aikaisemmin HelemaalShean deodorantista ja tänään olisi vuorossa palashampoo ja -hoitoaine.


Sain testiin itselleni *Monoï de Tahiti shampoopalan (ovh 8,50€/100g) sekä *hoitoainepalan (ovh 13,50€/50g). Shampoo soveltuu kaikille ihotyypeille, hoitoaine on tarkoitettu normaaleille ja kuiville hiuksille. Shampoossa tuoksua tuomassa on mm. nimessä mukana olevaa Monoï-öljyä sekä jasmiinin, patsulin, ylang ylangin ja sitruunan eteerisiä öljyjä. Hoitoaineessa tuoksuina on patsuli, appelsiini, mandariini, ylang ylang ja kurjenpolvi. Molemmat tuoksuvat minun nenääni erittäin hyviltä, mutta mikäli vihaat eteeristen öljyjen tuoksua niin ehkei nämä ole tuoksultaan sinun juttusi. Seuraavanakin päivänä tuoksua omissa hiuksissani on aistittavissa.

Itsehän olen käyttänyt palamuotoista shampoota aiemmin ja hoitoainepalaakin joskus testannut. Hieman vaivalloisempiahan palan muodossa ovat varsinkin pidempien hiusten kanssa, mutta ei missään nimessä vie mahdottomasti aikaa. Lisäksi ovat toki paljon ekologisempi vaihtoehto. Hoitoainepalasta minulla ei aikaisemmin ole kovinkaan hyviä kokemuksia, en tiedä olinko nyt kärsivällisempi vai onko tämä hoitoainepala minun hiuksilleni vain yksinkertaisesti parempi, mutta olin tähän todella positiivisesti yllättynyt! Tämä todellakin selvitti hiukseni!

Kannattaa ihan ehdottomasti nämä testata. Itse jo haikailen kovasti kesään ja kesästä tulee mieleen toki kesämökki. Ja mikä olisikaan loistavampi kesämökin saunaan kuin palamuotoiset tuotteet. Nämä kannattaa pitää myös mielessä kun kerää lahjakoria vietäväksi kylään mennessä ;)

Kuinka tärkeässä roolissa sinulle on ekologisuus kosmetiikkatuotteita valitessasi?

8 kommenttia:

 1. No empäs ollut kuullutkaan palashampoosta- tai hoitoaineesta! :) Mielenkiintoista, ja aina oppii kosmetiikastakin jotain uutta!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvälle, täytyykin kokeilla. Tällä hetkellä olen niin kiireinen, ettei ole aikaa tehdä omia pesuaineita hiuksille ja iholle.

  VastaaPoista
 3. Söpöt pakkauksetkin! Itse tykkään myös palaversioista niin shampoiden kuin ihonhoitotuotteidenkin osalta. Pahvipakkauksen kun saa laitettua vielä pahvinkeräykseen, niin pystyy kannattamaan muovittomampaa elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ekologisesti nämä ovat monessa mielessä niin paljon parempi ratkaisu :)

   Poista
 4. olen usein miettinyt, että pitäisi kokeilla palashampoota

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat